- 23 Ağustos 2012
- 51.453
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.575
- 898
işte şimdi harikakravat yeşil olmalı bence.
babaanneye de omuzlarına alabileceği bir şal malum kış ya da eşarp ve saksı çiçeği olabilir diye düşünüyorum
Daha nişanlıyız ve kayınpederim kendi aldı elbisemi abartı olduğunu düşünmüyoruz biz sonuçta amca baba yarısı uzak değiller bağlılar birbirlerine. ve amcasının oğlunun düğünü bu nişanı değil sevgilerİlk olarak mutfakta kendinize güveniyorsanız kendiniz yapın. Kek değil şekilli şekilli kurabiyeler çok iyi olacaktır.
Kıyafet konusuna gelecek olursak abartmışsınız sanki. Amca oğlu ve yeni tanışmalar için abiye çok fazla !! Onu geçtim bir nişanda abiye biraz da komik hanımefendi. Diyeceğim o ki; kapalı bir bayansanız şık ve sade giyimden yana olun. Abartısız ve sade. Her zaman güzeldir !!
İyi eğlenceler.
21 yaşındayım evet düşkünüm o yüzden tercih ettim bunu kayınpederimde aldı sağolsunÇok kadınsı buldum yaşın kaç ki ve çok şatafatlı sanırım çok süse püse düşkünsün
son resmini ekledim öyle kabarık değil düz geliyo altıElbise baya abartı geldi bana ama hoş gözüküyor
O halde maharetinizi konuşturacaksınızTeşekkür ederimKişisel bişi almak istemiyorum dedeside var ona almasak o darılır o yuzden yicek bişi olarak düşünmüştüm daha genel herkes yer falan
son resmini ekledim öyle kabarık değil düz geliyo altı
elbisenin son resmini ekledim kabarık deği olsa zaten bn giyememelbise böyle kabarıksa bence uygun değil canım
çok yakınının düğününde anca giyebilirsin bunu yada kendi nişanında
bence eşarbını düz bağla
o taşlar yada türban yaptırmak abartı olur
makyajını güzelce yaptırırsın olur biter
bende yeşil düşündüm kravatını takım elbisesi siyah. Babannesi yaşlı şal takmaz bende eşarp falan düşündüm ama dedeside var sonuçta ona ayıp olur gbi geldi kararsızım o yuzdenTamam simdi olmus :) Boyle begendim.
Kravat bluz rengi veya etek rengi olabilir, giydigi takim elbisenin rengine gore.
Babaannenin evine giderken saksi cicegi veya ipek bir $al olabilir derim. Tatliyi da istersen yapip goturursun sekerim , ama bence mutlaka babaanneye ozel bir jest, incelik olmali :) Cicek fikrini oldum olasi sevmsiimdir zaten :)
İlk fotoğrafta kabarık duruyordu hanımefendi..Hepimizin birden gözleri bozulmadı herhalde değil mi? Ona göre yorum yaptık şimdi değişmiş.bu elbise kabarık değil ki
nasıl bakıyolar anlayamadım..
düz bir elbise kemer kısmı detaylı o kadarda olsun..
ben çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?