- Konu Sahibi myiimmortal
benim kayınbabam ve kayınvalidemde başlarda öyle her şeye karışırdı düğünümüzde tek kuruş yardımları olmadığı halde aldığımız mobilyanın rengine modeline kadar soruyor rapor alıyordu kilometrelerce uzaktaydık ama her şeyden haberi oluyor müdahale ediyordu ben de aynen bu şekilde kendi kendimi yemekle kalıyordum. ama sonra akıllandım ve hiçbir şeyimi onlarla paylaşmama kararı aldım her şeyi eşimle kararlaştırırız yaparız iş olup bittikten sonra haberleri olur ve bu onların çok zoruna gider sürekli bu konuda oğullarından dert yanarlar ama duymuyorum bildiğimi yapıyorum onlara da he he deyip geçiyorum. zamanla her şey yerine oturur ama bu özel günleriniz bir daha geri gelmez onun için sen bildiğini istediğini gönlünce yap bu düğün senin ve bir daha evlenmeyeceksin. senin bu tavrına eşin karşı çıkarsa onunla da güzelce konuş biz böyle mutluyuz bu bizim hayatımız de ama ailesi ile ilgili eşine pek bir şey deme yoksa zıtlaşırsınız sen istediğini gönlünce yap onların yüzüne gül geç. çünkü düğün zamanı etrafında dönüp her şeye burnunu sokan insanların hiçbirini düğünden sonra etrafında göremeyeceksin ve borçlarınla stresinle yorgunluğunla ve yapamadığın içinde kalan birçok şeyle baş başa kalacaksın.