o kadar salagim ki kendimden utaniyorum dün panik atak krizi gecirdim ve o anda da ona mesaj attim attigi mesajlardan sonra tiksindim artik Allah katinda nikahimiz yokmus demekki . Hesap sormamaliydim ama yediremedim kendime ayriligin aksami sonucta o benimdi benim nisanlimdi naisl baskasina gozu kayar diye dusunuyorum ama son zamanlarda benim olmamis demekki sevgisi bitmis ve gitti . Yanimdayken bile uzak olmasindansa boylesi daha iyi olduO son mesajı atmasaymışsınız keşke. Ya da sorgulamak yerine derdin belli oldu deyip siz engelleseymişsiniz. Erkek çünkü çok net. 3 yıl zor dayanmış karaktersiz işte. Gidecek bir iki kızdır eskorttur takılacak. 10 gün sonra arayabilir bile.
Bu tip erkeklerle bırak evlilik kurmayı arkadaş bile olunmaması lazım. Yüzünü göstermiş o kadar şanslısınız ki. Burda konuları görüyorsunuz, evden kovuldum eşim aldatıyor vs. Bunlar evlenince olacaktı. Biraz dik durun lütfen. Geçecek.
Ayy allahim ya nasil ego oyle. Nasil kendini cok degerli hissettirmissiniz. Zaten erkekler sevenin kiymetini asla bilmezler bosverin hayirlisi degilmis demekki allah bundan sonra iyilerle karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?