Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nisanlimin beni sevmedigini duymak canimi cok yakti ?
Zamanla elbet alışıp bu duruma alışırsın.Şuan canın aciyabilir ama şükredeceksin emin ol,bugün ayrılır ayrılmaz kız peşine düşen evlenince kim bilir nasıl eş olur?
Ayrıca o çok mu hatasız, mükemmel ? O an kendini nimetten sayma cücük deseydin biraz da içindeki öfkeyi yansitsaydin için sogurdu.
Canim üzme kendini biraz akışına bırak bakalim, belki ayrilik size iyi gelir, kafanizi toplarsiniz birazcik.
Nişanlinda sende belliki bunalmişsiniz, rabbim bilir belki yine bir araya gelirsiniz.
Bu surecler stresli surecler, biraz kafanizi toplayin bakalim.
3 yil boyunca sevdik birbirimizi yuva kurmaya cok istekliydi nisanlandik ama sonra ortami degisti bi ise girmedi bana ilgisiz oldu cok kotu ve gunler gecirdim aslinda hep kendimi avutmusum asil sorun onun beni artik sevmemesiymis . dun sacma bi sebepden ayrildi benden bitti dedi bende aileme soyledim onun ailesini aradilar geldiler nisanlimin istemedigini soylediler bende istemedigimi soyledim ve bohcamizi gonderdik . aksam instagramda nisanlim bi kizi takip etmis bende yediremedim mesaj attim tersledi akrabam fln dedi ama kiz K*sarin teki baya saydirdim buna beni sevmiyomusun artik dedim sevmiyorum yaptigin hatalar sevgimi bitirdi elindekini sahip ciksaydin dedi ve beni heryerden engelledi inanin uyuyamadim hala uyanigim gozume uyku girmedi yediremiyorum kendime canim cok yaniyo . saglik problemlerim vardi cok daha siddetlendi ben bunlari haketmedim . Hastalandi bebek gibi 10 gun baktim . bi kere birine yan gozle bakmadim para pul derdine dusmedim neden boyle oldu neden ?
Sakın daha fazla iletişime geçip onu da iyce havaya sokmayın . Şuan canınız yanıyor ama geçecek belli ki sizin için doğru insan değil hayatınızı düzene sokun ve kendinizi çok fazla hirpalamayin inanın ilerde ben böyle biri için kendimi harap etmişim diceksiniz ve hayat devam ederken öyle şeyler yasicaksiniz ki ne suanki acinizi kendiniz önemsiz bulucaksiniz.ayrica anlattığınız adam zaten yuva kurulacak bir adam değil arkadaşlarına uyması vs bı kenara ayrıldığı insana elindeyken kiymetini bilseydin demek çok çirkin bi cümle bence . Olgun birinin ayrılırken kuracağı bir cümle değil suçlayıcı sadece sizi suçlayıcı kendini çok çok kıymetli gösteren bi cümle kurmuş ve belli ki size tesir etmiş cümle . Yıkılan siz hayatına devam eden o olmuş.
Hemen toparlanır lütfen siz ne kadar dik durursaniz o neyin kıymetini bilemedigini daha iyi görür. Ama af dilese dönse bile sakın devam etmeyin bulunduğu ortama göre kişilik değiştiren birinde karakter yoktur
Elindekinin kıymetini bilseydik falan nedir yaa. Sanki erkek kıtlığı ortalık, bi o vardı sen de herşeyine amenna deyip elinde tutmaya çalışacaktın. Biye? Beyimiz altın suyuna mi batırılmış. Birak hayatım. Dehle gitsin. Evlilik olmazdı onunla zaten. Baksana şimdiden adam neyin kafasında. Gelsin daha olgun, işi gücü olan, ne konusacagini bilen, gözü sağda solda degil sende olan adamlar..