Nişanlımın bu hali beni çok geriyor

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
İyi akşamlar kızlar akşamınız güzel geçsin
Geçenlerde konu açmış nişanlımın beni aramamasından şikayet etmiştim bir süre de aramadım ,onu , o beni aradı ama 2 günde 1 falan her gün aramadı , ben arıyordum ama o aramadığı zamanlar, affetmiştim onu , sözleriyle beni kandırdı diyeyim yelkenler suya indi benim , ama eskisi gibi sık aramadım bir kez aradım bende günde, mesaj çok nadir attım , genelde o atıyor ben cevap veriyorum, biraz kendine gelsin üzerime düşsün diye.Belki bazılarınız hata etmişsin diyeceksiniz çünkü önceki konumda diyen oldu o aramıyorsa sen ara diyen oldu ,ama şöyle ki nişanlım ve ben birbirimizi devamlı arar ilgilenirdik,onun aramasını beklemeden ben arardım canım ne zaman istiyorsa, o da aynı şekilde, yani nişanlımın bana olan ilgisini bildiğimden bu hali de garip gelmeye başladı ,biraz özet geçmek istedim size.

Neyse efendim geçen akşam mesaj attım cevap yazmadı iki saat üç saat cevap yok ve evde biliyorum , aşkım iyi geceler ben yatıyorum yazdım , bir dk geçmedi cevap geldi iyi geceler aşkım diye, bunu bu aralar çok sık yapmaya başladı ,hatta mesajı yazdım telefon elimde bekledim şimdi cevap gelecek dedim içimden ve bingooo ! :))))))) neyse bir şey demedim yine zaten tadımız tuzumuz biraz kaçtı, gerginlik istemiyorum , yoksa ben haksızlığa gelemem çatır çatır söylerim her şeyi ama dedim biraz da susayım .

Pazartesi görüştük en son pazartesi günleri genelde boş oluyor, diğer günlerde de akşam görüşürdük haftada 3-4 kez , ama şuan bir tiyatro oyunu var ona hazırlanıyor buluşamadık bu hafta akşamları ,az önce konuştuk bana dedi ki xx yere gidiyorum arkadaşlarla, bende dedim ki bugün boşsun yani , evet boşum dedi , görüşebilirdik dedim, görüşüyoruz zaten seninle de ,fazla vaktim olmuyor biraz da arkadaşlarımla zaman geçireyim dedi , ama şöyle ki kızlar pazartesi görüştük dedim ya ondan önceki hafta hiç görüşmedik ve zamanını arkadaşlarıyla geçirdi, ben demiyorum ona arkadaşlarınla çıkma diye tamam çık ama beni de ihmal etme değil mi ama ,önceden hep boş zamanlarını benimle geçirirdi, 3-4 haftadır böyle bu adam, pazartesi görüşürüz o zaman o gün boş olursa dedim , pazartesi günü xx yere gitmem lazım dedi, bende açtım ağzımı yumdum gözümü sen benle ilgilenmiyorsun sen hiç zaman geçirmek istemiyorsun benimle bu ne böyle diye saydım ağzıma ne gelirse çok sinirlendim bana dediği şu ben sana yeterince zaman ayırmaya çalışıyorum her an aklımda sen varsın ama biraz da kendime de vakit ayırayım , arkadaşlarımla görüşeyim , sevdiğim insanlarla zaman geçiremeyecek miyim bundan doğalı ne ? ??????????????????????? kızlar dediği şey normal mi ben sevdiği insan değilim herhalde, evlenince de zaten iş güç var akşamdan akşama görürüm , onda da yorgun olur, yatıp zıbarır , kalan bir gününü de arkadaşlarına ayırır , beni yanlış anlamayın bakın arkadaşlarıyla görüşmesin demiyorum ama sık görüşemedik bu zamanlar arkadaşlarıyla daha sık görüştü , benim derdim bu , kızlar bana fikir verin bu adamı nasıl yola getiricem ben ? Nişanlım harika bir insandı-r-
benle ilgilenen , sürprizler yapan ,ama şu son zamanlardaki tavrı beni çok yıpratıyor.

Arkadaşlarıyla görüşsün ne olacak. Şu dönem belki onlara daha çok zaman ayırmak istedi ne var bunda. Görüşmelerinizin çetelesini tutmayın...

Hepimiz eşlerimizi akşamdan akşama görüyoruz, hiç birimiz gidip iş yerinde peşlerinde gezmiyoruz ki.

Kusura bakmada 16 yasindamisin? Evlilik yolunda olan birinden biraz daha bir olgunluk beklerim. Her hafta zaten görüsüyorsunuz, hatta haftada 3-4 günü bile bulusuyorsunuz. Daha ne istiyorsun? Zaten telefonda ve ya mesajda daha ne konusulur?

Elbette ilk tanistigimdaki gibi uzuun uzuuun telefon görüsmeleri olmaz. Sonucta o zaman daha birbirini yeni tanimaya calisiyordunuz. Ve elbette insan kendine zaman ayarmali. Sirf bos diye senin ile bulusmak zorunda degil.

Senin sorunun aslinda nisanlini hayatin merkezine koyup, onu saplanti haline getirmek. Bu gidis ile o cocugu bogarsin ve tam istedigin tersine senden uzaklasir o. Kendine arkadas edin, aktivitelere katil. Kisacasi sosyal bir hayatin olsun. Bu gidis ile hayatinda, evliligin de zehir olur benden söylemesi.

Biz şuan buluşmuyoruz haftada 3-4 gün , öncedendi , 1 ay öncesine kadar bir zaman , nişanlımın aramaması , mesaj atmaması bana normal gelmiyor hanımefendi , bu size normal gelebilir ama benim nişanlım böyle değildi birdenbire bu hale geldi , baştan beri böyle olsa neyse tamam diyeceğim ,mesajlarıma cevap vermiyor görüyor ama yazmıyor, üç dört saat whatsapp a girmiyor iyi geceler yazınca bir dk içinde dan diye mesaj ,benim arkadaş çevrem var aktivitelerim de var boş değilim , nişanlım hayatımın merkezinde değil , olması gereken yerde... Biz bundan 3-4 hafta öncesine kadar nişanlımla telde uzun uzun saatlerce tel görüşmesi yapardık geceleri şuan öyle olsun demiyorum ama bir gün içinde arasın halimi sorsun , ilk zamanki nişanlım bu zamana kadar böyleydi yaklaşık 1 aydır bu durumda, hani dediniz ya ilk zamanlardaki gibi uzun tel görüşmeleri olmaz diye onun için açıklamasını yaptım ..... Benim esas derdim nişanlımın değişmesi......

Valla yazdiklarinizdan ben bunaldim. Her gun aramasini isteme, mesaja aninda cevap vermesini isteme, bos zamanlarini sizinle gecirmesini isteme. Nisanlindan baska bir hayatin da olsun, bu sekliyle biraz acimasiz olacak ama adama yapismis gibi duruyorsun.

Siz nişanlımla beni yan yana görseydiniz kim kime yapışmış anlardınız nişanlım benden çok daha ilgiliydi , birdenbire değişmesini anlamıyorum, her gün insan hayatındaki insanı aramalı sormalı bana göre bir kere arasa kafi , size göre böyle olmayabilir , ama bana göre böyle ve biz bu halde ilişkimizi yürütüyorduk şu son zamanlara kadar..çiftler birbirinden haber almalı bana göre.

Arkadaşlarıyla görüşmesine ben bir şey demiyorum ki önceden de görüşürdü tamam derdim , ama biz en son pazartesi görüştük , ondan önceki hafta hiç görüşmedik arkadaşlarıyla birlikteydi , bu akşam arkadaşlarıyla, pazartesi günü de arkadaşlarıyla olacakmış. Bu kadarı bana fazla .......

İdare etmek zorunda değilsin. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran öyle konuş ilişkideki taktikler sonra başa bela oluyor. Ben esimle nisanlilik döneminde hemen hemen her gün yzuyuze gorusuyordum eve döndüğümde de msn den devam ediyorduk konuşmaya. İki günde bir aramak çok saçma bence çünkü şu bir gerçek ki evlilikte zaten ilgi alaka coook azaliyor. Aman huzur kaçmasın bogmayayim diye alttan alma bence. Çünkü en önemlisi mutlu olduğun bir iliski içinde olman. Önemli olan sensin yani. Benim esimden once bu tarz bir iliskim vardı iki günde bir arar çok yogunum arayamiyorum derdi. Bi s...tır git dedim günde 5 dk arayıp nasılsın demenin yogunlugumu olurmus. Duruşunu bozma seni kaybetmek istemiyorsa gerekeni yapması gerektiğini net bir şekilde hissettir.

Teşekkür ederim beni anladığınız için , ben ilgi manyağı değilim devamlı arasın demiyorum ama gün içinde bir kez de olsa aramalı değil mi , boş zamanını benle geçirmeye çalışmalı , bakın benle bir arkadaşlarıyla 3 kez görüşmüş olacak ,aslında nişanlım çok ilgili bir insandı yani benden çok arayan oydu , bende hep arardım içimden geldiğinde konuşurduk , hiç ummadık anda kapıma gelirdi aşağı in diye, devamlı sürprizler yapardı, bunlar çok uzun zaman öncesine ait değil , bir ay önce durum buydu , şu son zamanlar böyle davranmaya başladı anlamadım.

Benim pazartesi olayina benzemiyor mu ?. Bilenler bilir ☺

Kaçan kovalanır canım o kaçıyo sen vurdurmuşsun yokuş aşşağı kovalıyon.Az biraz ağırdan sat kendini.Yapışma adama,serin tut arayı ,zırt pırt arama mesaj atma...Böyle devam et bak o zaman nasıl değişiyor herşey cool ol biraz yahuuu

Bence fazl sıkma adami geri cekil biraz o sana ulasmaya calissin belli ki ilgilenilmek havalara sokmus azcik ilgiyi kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…