Nişanlımın bu hali beni çok geriyor

Teşekkür ederim beni anladığınız için , ben ilgi manyağı değilim devamlı arasın demiyorum ama gün içinde bir kez de olsa aramalı değil mi , boş zamanını benle geçirmeye çalışmalı , bakın benle bir arkadaşlarıyla 3 kez görüşmüş olacak ,aslında nişanlım çok ilgili bir insandı yani benden çok arayan oydu , bende hep arardım içimden geldiğinde konuşurduk , hiç ummadık anda kapıma gelirdi aşağı in diye, devamlı sürprizler yapardı, bunlar çok uzun zaman öncesine ait değil , bir ay önce durum buydu , şu son zamanlar böyle davranmaya başladı anlamadım.
1- biranda evlilik baskısı hissedip içine kapanmış olabilir
2- çok üstüne düştüğünüz icin afedersiniz bir tarafları kalkmış olabilir
3- dusuk bir ihtimal başka bir hatun ona yuz vermis bu da şansıni deniyor olabilir

Her uç seçenekte de en mantiklisi onun üzerinden azıcık elinizi ayaginizi çekip kendi hayatınızı yaşamak ama ona gostermek için değil gerçekten yaşamak ve onsuz da kendi ayaklarinizi n üstünde mutlu bir şekilde durabileceginizi anlamasını sağlamak. Erkeklerin kaybetmeye tahammülü yoktur. Sizi sevdiği belli zaten. " Sen böyle yaptıkça ben senden uzaklasiyorum"u söylemek yerine uzaklasmaya basladiginizi davranislarinizla onun gözüne sokmak bence çok etkili.
Umarım en kısa zamanda herşey düzelir sizin icin.
Sevgiler

Senin ustune gidiliyo ama ben seni hakli buluyorum bu meselede. Soyle ki bu adam seni belli bi doz ilgiye alistirmis mi alistirmis birden bicak gibi kesince haliyle sorgulamaman aklina turlu seyler gelmemesi imkansiz. Sorun adamin sana gosterdigi ilginin miktari degil birden degismesi. Ben olsam ben de uzun muddet kurcalar eskiye donene kadar rahat edemezdim. Ki ben hala baskasi oldugunu dusunuyorum nisanlinin aklinda

Her gün araması beklemenin, haftada bir iki görüşmek istemesinin neresi anormal ya hu?

Adamın içinden gelecek, triple düzelmez.
Geçici bir süreç olabilir sadece.

Acı ama gerçek söylicem
Gerçekten seven adam her sabah günaydınlarla uyandırır çalışırken ilk boşlukta hemen telefona sarılır arar gün içinde mesaj atar "naptın aşkım" işten çıkar genelde haber verir çıktım yoldayım hem de muhabbet edersin yani kadının aklına niye aramıyoki soruları sokmaz. Gece uyumadan arar yine muhabbetler olur çünkü konuşmak ister dayanamaz ki evleneceği kadındır hayatına onu almış zaten her anını geçiremese de habersiz kalamaz bi de nişanlısınız size gelmeli kahvaltıya akşam yemeği çay sana neden buluşmuyoruz dedirtmez
Bence sorgula ilişkinizi öncesini söylediğin için değişmiş gördüm mesela arkadaşları bi anda mı değerli oldu seni ihmal edecek kadar? Önceden öyle değildi ise bişeyler değişmiş olmalı
Bence bi konuşma yap de ki mutsuz musun yolunda gitmeyen bişeyler mi var benle ilgili bi problem mi var diye sor ılımlı yaklaşırsan bişey varsa söyler zaten

Nişanlın senden biraz uzaklaşmak istiyor gibi geldi bana belki biraz az görüşüp özlemek istiyordur seni sende çok arayıp sorma o aradığındada bazen açma biraz kendini çek fazla üzerine düşme hissedip senin iilgisizliğini neden böyle yapıyorsun deyip üzerine düşerse seni seviyordur ama senin ilgisizliğinden hiç şikayet etmiyorsa arayı soğutmaya çalışıyor ayrılmak için bahane arıyordur

Back
X