nisanlimin butun parayi ailesine vermesi!!

Allah razi olsun guzel dusunmussun.ama ben ewlendikten sonrasi icin korkuyorum.inanilmaz degisik insanlar.bende huzur istiyorum hemde herseyden cokkk

Cok özür dileyerek bisey isteyebilir miyim? Lütfen iki dakikani ayirip onceki konularima göz gezdirir misin?belki halimi anlarsin..
Okudum ...neden ayrilmiyorsun o zaman?
Madem anlattigin kadar sıkıntılı insanlar..
Birde altli üstlü oturacakmissiniz.
Bence yapamazsın .

Allah razi olsun guzel dusunmussun.ama ben ewlendikten sonrasi icin korkuyorum.inanilmaz degisik insanlar.bende huzur istiyorum hemde herseyden cokkk
Evlendikten sonra baktin bu para verme isi devam ediyor ve bu senin gecinmeni zora sokuyor , o zaman alirsin eşini karşına durumunu anlatarak ciddi bi konusma yaparsin . Ha kendine ceki duzen vermedi mi , o zaman da sen girersin devreye kirmadan dokmeden karsi gelemeyecekleri ve seni anlayabilecekleri sekilde konusursun. Eninde sonunda gene çözersin bu işi . Sen kazandigin kadariyla eksiklerini gidermeye calis , yetisemedigin yerde ailenden ihtiyacin kadarini destek de isteyebilirsin . Ama eşini seviyorsan , onunla kisisel olarak sorunlariniz yoksa sadece bu konu yuzunden iliskinizi de kendinizi de yipratma . Ben öyle yaptim , şuan tam da hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyor . O yüzden nişanlıni dinle güzellik ..

peki evlenince bu durumu kaldırabilecekmisin dediğinize göre şuan sıkışık durumda iken size bunu yapan siz evlenince birden melaikemi olacak

Boyle yapsam yoluna girer mi gercekten.o kaar caba harciyorum ki iyi olsun diye artik yoruldum.beni once anliyo haklisin dio ondan sonra yine ayni seyleri yapiyo.bide bunu deneyeyim bakalim.

İyice kafayi yedim.hayallerim emeklerim yerle bir oluyo.nisani atsam pisman olur muyum korkusu cok.birbirimizi seviyoruz.gecmez unutamam kaldiramam diye korkuyorum.bi yanimda ewlenince mutlu olmayacaksin diyor.diger taraftan beraberken cok iyiyz mutluyuz.nolacak boyle yaa arafta kaldim.

Eşini en baştan uyar . Bir yuva kuracagiz ailen de hastalık olmadığı sürece evlendikten sonra yardım etmeni istemiyorum. Artık biz olacağız de güzel güzel.

Eşini en baştan uyar . Bir yuva kuracagiz ailen de hastalık olmadığı sürece evlendikten sonra yardım etmeni istemiyorum. Artık biz olacağız de güzel güzel.
Konustum surekli konusuyorum o zaman vermem diyo ayri ewimiz olacak dio.ama inanmiyorum cunku simdi bile ihtiyacimiz olanlari alamiyoruz eve veriyo.sonrada napim ailem vermim mi diyo.mesela koseye para atmisti biaz ev icin bise alacaktik.babasi bana ver borcumu odeyemedim demis o da vermis venden sakliyo.ben annesinden duyuyorum.kp ayrica bekar kayniminda maasini aliyo.bu nasil bisey ya

Ben eşimin ne kadar para kazandığını bile bilmiyorum. Cebinde kartinda kac parasi var haberim yok.
Ama hiç parasal sorun yaratmadi bilmemem.
Sevgiliyken annesine kart veriyordu her ay icine para koyuyordu market alisverisi vs. Diye.
Simdi veriyor mu bilmiyorum.

Bence suan sorun yapmamalisin. Ama evlenince ayri ev gecindirme derdine düşeceğinizi belirtmen lazım.
Suan boyle yaparsan paragoz oldugunu dusunebilir.
Parasal konulardan kavga etmek en iticisi zaten.
Sakin ol bence sakince çöz.

3 bin !ıra emekli maaşı nasıl aliyo eminmisiniz,.
Edit:internetten baktım müsteşar genel müdür alıyormuş .kayınbaban emekli müsteşar falan herhalde

Son düzenleme:
Bazı insanlara çok şaşırıyorum ya niye karışmasın ki ortak bi yuva kuruluyor burda yok borç varmış Yok bilmem ne bana mı yapmışlar borcu bazen bu aileleri anlamıyorum hiç utanmadan düğün olacak adamın parası nasıl alınır ya

Agzina saglik yaa icimdekileri döktün iste.ya bu bir iki aydir degil biz nisanlandik basladi bir yildir boyle.her ay aldigi gibi verir.

Aynen oyle oldum maddiyatci oldum.biz ikimiz olursak paranin onemi yokmus ben sorun ediyomusum.

ben seni çok iyi anlıyorum. benim de kb çalışmıyor emekli maaşı var eşim de onlara veriyordu. bende sinirleniyodum. sonuçta benimle bir yola girdi kendi yuvasını kurmaya çalışıyor. evlenince bu taksitleri ödemek zor oluyor. bi 5 ay ödemek var bide 2 ay ödemek var. erkek aileleri (daha doğrusu bize denk gelenler) biraz umursamaz oluyorlar sanırım. sen nişanlına uygun bi dille anlat. zaten evlenip evin yükü omuzlarına binince o da içten içe pişman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…