- 19 Kasım 2016
- 203
- 127
- 18
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Allah razi olsun guzel dusunmussun.ama ben ewlendikten sonrasi icin korkuyorum.inanilmaz degisik insanlar.bende huzur istiyorum hemde herseyden cokkkGirme girme , birbirinize girmeniz suanki gidisati degistirmeyecek cunku . Ha bak sende calisiyormussun mis gibi ne guzel . Ariyetten arkadaslarin da dedigi gibi suan nisanlisin ve su durumda birbirinize girecek kadar olaya mudahil olman hos gorunmuyor . Ne kadar karisirsan o kadar yipranirsin ne kadar kafaya takarsan o kadar uzulursun. Nisanlik illa ki adimini hesaplayarak atiyordur. En yetisemediginiz yerde ihtiyaciniz kadar kredi ceker , sonra takinizla veya yavas yavas maasinizla odersiniz. En onemli sey huzur bak unutma . Huzurun yerinde olsun , gerisine bu kadar onem verme .
Okudum ...neden ayrilmiyorsun o zaman?Cok özür dileyerek bisey isteyebilir miyim? Lütfen iki dakikani ayirip onceki konularima göz gezdirir misin?belki halimi anlarsin..
Evlendikten sonra baktin bu para verme isi devam ediyor ve bu senin gecinmeni zora sokuyor , o zaman alirsin eşini karşına durumunu anlatarak ciddi bi konusma yaparsin . Ha kendine ceki duzen vermedi mi , o zaman da sen girersin devreye kirmadan dokmeden karsi gelemeyecekleri ve seni anlayabilecekleri sekilde konusursun. Eninde sonunda gene çözersin bu işi . Sen kazandigin kadariyla eksiklerini gidermeye calis , yetisemedigin yerde ailenden ihtiyacin kadarini destek de isteyebilirsin . Ama eşini seviyorsan , onunla kisisel olarak sorunlariniz yoksa sadece bu konu yuzunden iliskinizi de kendinizi de yipratma . Ben öyle yaptim , şuan tam da hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyor . O yüzden nişanlıni dinle güzellik ..Allah razi olsun guzel dusunmussun.ama ben ewlendikten sonrasi icin korkuyorum.inanilmaz degisik insanlar.bende huzur istiyorum hemde herseyden cokkk
peki evlenince bu durumu kaldırabilecekmisin dediğinize göre şuan sıkışık durumda iken size bunu yapan siz evlenince birden melaikemi olacakOyle bi insan düsün ki maasi var ama surekli para istiyor.kahveye gidiyor geziyor calismiyor ewde yatiyor.sonra iki senedir nisanli olan5 3 aya da dugunu olan ve esya borcu odeyen cocundan para aliyor vermeyince kavga ediyor.dusuncesizlik degilmi bu.borcu dugunden sonra beraber odeyecegiz ben en aza indirmeye calistikca olmuyor.ben mi hataliyim.
Boyle yapsam yoluna girer mi gercekten.o kaar caba harciyorum ki iyi olsun diye artik yoruldum.beni once anliyo haklisin dio ondan sonra yine ayni seyleri yapiyo.bide bunu deneyeyim bakalim.Evlendikten sonra baktin bu para verme isi devam ediyor ve bu senin gecinmeni zora sokuyor , o zaman alirsin eşini karşına durumunu anlatarak ciddi bi konusma yaparsin . Ha kendine ceki duzen vermedi mi , o zaman da sen girersin devreye kirmadan dokmeden karsi gelemeyecekleri ve seni anlayabilecekleri sekilde konusursun. Eninde sonunda gene çözersin bu işi . Sen kazandigin kadariyla eksiklerini gidermeye calis , yetisemedigin yerde ailenden ihtiyacin kadarini destek de isteyebilirsin . Ama eşini seviyorsan , onunla kisisel olarak sorunlariniz yoksa sadece bu konu yuzunden iliskinizi de kendinizi de yipratma . Ben öyle yaptim , şuan tam da hersey olmasi gerektigi gibi ilerliyor . O yüzden nişanlıni dinle güzellik ..
Konustum surekli konusuyorum o zaman vermem diyo ayri ewimiz olacak dio.ama inanmiyorum cunku simdi bile ihtiyacimiz olanlari alamiyoruz eve veriyo.sonrada napim ailem vermim mi diyo.mesela koseye para atmisti biaz ev icin bise alacaktik.babasi bana ver borcumu odeyemedim demis o da vermis venden sakliyo.ben annesinden duyuyorum.kp ayrica bekar kayniminda maasini aliyo.bu nasil bisey yaEşini en baştan uyar . Bir yuva kuracagiz ailen de hastalık olmadığı sürece evlendikten sonra yardım etmeni istemiyorum. Artık biz olacağız de güzel güzel.
Eminimm kesinlikle.emeklilik islemlerini ben yaptim3 bin !ıra emekli maaşı nasıl aliyo eminmisiniz
Ne bileyim şaşırdim babamda yüksek katsayidan emekli olmuştu ama 2000 anca alıyordu onun için şaşırdımEminimm kesinlikle.emeklilik islemlerini ben yaptim
Hayir amir di ozel sektor.6 bin net maasi vardi.suan emekliligi 2.9003 bin !ıra emekli maaşı nasıl aliyo eminmisiniz,.
Edit:internetten baktım müsteşar genel müdür alıyormuş .kayınbaban emekli müsteşar falan herhalde
Agzina saglik yaa icimdekileri döktün iste.ya bu bir iki aydir degil biz nisanlandik basladi bir yildir boyle.her ay aldigi gibi verir.Bazı insanlara çok şaşırıyorum ya niye karışmasın ki ortak bi yuva kuruluyor burda yok borç varmış Yok bilmem ne bana mı yapmışlar borcu bazen bu aileleri anlamıyorum hiç utanmadan düğün olacak adamın parası nasıl alınır ya
Aynen oyle oldum maddiyatci oldum.biz ikimiz olursak paranin onemi yokmus ben sorun ediyomusum.Ben eşimin ne kadar para kazandığını bile bilmiyorum. Cebinde kartinda kac parasi var haberim yok.
Ama hiç parasal sorun yaratmadi bilmemem.
Sevgiliyken annesine kart veriyordu her ay icine para koyuyordu market alisverisi vs. Diye.
Simdi veriyor mu bilmiyorum.
Bence suan sorun yapmamalisin. Ama evlenince ayri ev gecindirme derdine düşeceğinizi belirtmen lazım.
Suan boyle yaparsan paragoz oldugunu dusunebilir.
Parasal konulardan kavga etmek en iticisi zaten.
Sakin ol bence sakince çöz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?