nisanlimin butun parayi ailesine vermesi!!

nisanlin su anda anasi ve babasiyla ayni evde yasiyor, o evin sabit giderleri var. Tek basina yasasaydi eger gene maasini yarisi gidecekti, oyle dusun. Sonucta evet evde bir kisinin fazla olmasi ne olacak ki bir tabak fazla koyariz dedirtiyor ama uzun donemde baktigin zaman oyle olmayabiliyor. Bence nisanlinin ailesine destek olmasinda herhangi bir problem yok. Ayrica herkes borcla evleniyor bu devirde, onlara para verme bize harca demek kusura bakma ama biraz bencillik oluyor. Adam soylemis parasi kalmiyor diye. Ha evlendikten sonra nasil idare edecekler, buna dair bir planlari var mi? Yoksa oglundan para almaya devam mi edecek? Ben olsam oncelikle bunu ogrenmeye calisirdim. Yani siz evlendikten sonra o evdekilerin stratejisi ne olacak? Su an icin onemli olan bu.

Kac kac kac!!! evlendikten sonra daha beterlerini göreceksin emin ol benim kocam aileci malesef biktiriyor inan cok yıpranıyoruz normalde gayet mutluyuz ama ailesi yüzünden surekli kavga ediyoruz bunlari yasamayi göze alabiliyorsan devam et

Neden olmayanı oldurmaya çalışıyosun ki?

Evlenince diyecekki 'maaşımın yarısını verdiğimi biliyodun şimdi niye arıza çıkarıyosun?'

Yani bunu illa yaşayıp mı görmen gerekiyor? Öngörü denen birşey var.

Ayrıca o ailede alışmış her ay belli bir para geliyor. Sürekli isteyecekler.

Neden olmayanı oldurmaya çalışıyosun ki?

Evlenince diyecekki 'maaşımın yarısını verdiğimi biliyodun şimdi niye arıza çıkarıyosun?'

Yani bunu illa yaşayıp mı görmen gerekiyor? Öngörü denen birşey var.

Ayrıca o ailede alışmış her ay belli bir para geliyor. Sürekli isteyecekler.

Nisanliyken eşimin maaşını ne yaptığını bilmiyordum. Oda benim maaşını ne yaptığımı bilmiyordu... anlamıyorum evlenmeden neden para durumları biliniyor...

Şu kadarını diyeyim.
Can çıkar huy çıkmaz.
Belli ki ailesine karşı gelemiyor bu konu da.
Evlendiğinizde de sanmıyorum ki istenildiginde yok diyebilsin.
Daha düğünü olacak adamken eksiklerinizi bu yüzden gideremiyor ve nişanlılık sürecinde bile kaybetme korkusu olmayıp sürekli kavga ettiginiz halde yine veriyorsa sizce evlenince saklamaması için sebep var mı ?

sizin sorununuzun arkası yarını gibi arkadaşın sorunları yani çok şey beklemeyin bunlarla yarın yüzleşmek zorunda kalmanız işten bile değil

Hepsindwn biktim artik ya.seviyorum katlaniyorum hersey iyi olacak guzel olacak diyor surekli bi sekilde ikna ediyor beni ewlenince boyle olmaz falan filan anlatiyor.bende guvenemiyorum.arkadaslar ihtiyac meselesi olduguna inanmiyorum.ihtiyaci olan adam kahvede gezmez aksama kaar gider calisir.ben 16 yasindaydim hem calisip hem okudum bu gunlere kolay gelmedim.bana surekli yokluktan bahsediyo sikinti var anla dio anlamiyorum cunku sikintisi olan insan ugrasir cocugum ewlenecek der is arar en azindan.bende yoklukla buyudum montsuz cok kıs gecirdim ayakkabisiz babamdan allah razi olsun borc harc eksigimizi tamamlardi ama biz istemezdik calisirdik biz yoklugu boyle cektik.o ewe toplam giren aylik para suan 5 milyar ama yetmiyo diyolar aylik bir bucuk milyar sabit borcu var bankaya onun disinda napiolar anlamiyorum.

Otur düşün karar ver.
Altlı üstlü oturacakmışsın, katlanabilecek misin ?
Şimdiden böyle ise sence devamı gelmez mi ?

Otur düşün karar ver.
Altlı üstlü oturacakmışsın, katlanabilecek misin ?
Şimdiden böyle ise sence devamı gelmez mi ?

Allah bu erkeklerin de erkek ana babalarının da yardımcısı olsun. Pes pes pes. Adam yaşadığı eve harcayacak tabi size ne oluyor?
Ben adamın yerinde olsam ayrılırdım, şimdiden böyleysen ooo her gün kavga gürültü olur. İnşallah çocuk farkına varır, yazık.

daha evlenmeden niye karışıyorsunuz parasına adamın
verir ne var bunda
evlendikten sonra vereceğini düşünüyorsanız atın nişanı

Diger konularimi okumadan mi boyle agir itham yapiyorsunuz.ben bu sorun ewlendikten sonra devam eder mi diye yazdim bi onceki konularimi okuyum sonra tekrar bana yazin eger ayni fikirdeyseniz ozur dileyecegim..kimse kimsenin ne yasadigini bilemez.

Benim esimin maas karti abisindeydi nisandan 2 ay sonrasına kadar ,dedim ne alaka ama uzatmafim.
Ust uste oturmak daha zor bence. Yani ust komsum benegimi sevmek icin cok sık gelneye baslayinca artik kapiyi acmadim telefona cevap vermedim. Hergun beraber kahveicmeye ne gwrwk varsa.
Kv kp ile nasil denge saglayacaksiniz

Korkuyorum pisman olurum diye nisani atinca.6 yillik iliski nasil dayanirim pisman olur muyum sizce.
Ya hepte aynı soru! 6 yılmış. Peki senin geri kalan ömrün bu sıkıntıyla geçicek o zaman pişman olmucak mısın? Nerden evlendim demiyecek misin? Ömrünün 50yılı bu sorunla geçicek. Bunu göremiyo musun?

Evli olsanız dahi adamın kendi parası .
Size evlilik vaat ederken sen çalışma benim çalıştığım ikimize yeter mi dedi ?
Yada sizin paranızı mı verdi ?

Ailesi yahu adamın ailesi . Senin babanın borcu olunca sen yardımcı olma arkadaşım !
Yardımcı olana da nişanlın dahi olsa karışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…