- 13 Mart 2015
- 4.409
- 8.174
- 358
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Dugune az kaldi ve eksiklerimiz var.esya borcu oduyor dugunden sonra beraber odeyecegiz.ben isimizi saglama alalim borca girmeyelim maastan kalan parayla ewin eksiklerini pesin alalim ki dugunden sonra bi yere tek borc kalsin diye ugasiyorum.onumuzdeki ay nikahimiz var.iki aya da dugun.karismamam mi lazim sizce.ewlendikten sonrada boyle mi olur die korkuyorum
Aynen oyle oluyoruz. Bekarken umurlarinda olmayan aile evlenince sendende üstün oluyor yani en szindan benimki öyleDegismez mi diosun.bu erkeklerin nisanlaninca evlenince ailesi altindan biz bakirdan mi oluyoruz ne bu yaa
Neden olmayanı oldurmaya çalışıyosun ki?Dugune az kaldi ve eksiklerimiz var.esya borcu oduyor dugunden sonra beraber odeyecegiz.ben isimizi saglama alalim borca girmeyelim maastan kalan parayla ewin eksiklerini pesin alalim ki dugunden sonra bi yere tek borc kalsin diye ugasiyorum.onumuzdeki ay nikahimiz var.iki aya da dugun.karismamam mi lazim sizce.ewlendikten sonrada boyle mi olur die korkuyorum
Neden olmayanı oldurmaya çalışıyosun ki?Dugune az kaldi ve eksiklerimiz var.esya borcu oduyor dugunden sonra beraber odeyecegiz.ben isimizi saglama alalim borca girmeyelim maastan kalan parayla ewin eksiklerini pesin alalim ki dugunden sonra bi yere tek borc kalsin diye ugasiyorum.onumuzdeki ay nikahimiz var.iki aya da dugun.karismamam mi lazim sizce.ewlendikten sonrada boyle mi olur die korkuyorum
Benim esim memur ben de memurum biz universitede tanistik esim pesimden cok kostu ben istemedim aileme seni kabul ettiremem dedim ama bi sekilde gonlume girdi asik oldum kendisini.de cok seviyorum esim yillarca ailesine bakmis maddi.anlamda biz evlendik.kayinvaldemin 5 kurus bir faydasi olmadi.ne altin ne esya.ne.dugun kredi.cektik kendi cabamizla herseyi.yuklendik benim ailem 2 bilezik takti onlardan tik yok.bide daha onlarin ayakkabisi kiyafetine kadar esim aldi esim 1 seni.nisanlili durduk 1 tane bilezigi zor aldi anasigilden artirip.evlendik.2 sene oldu daha hala her sorumluluk esimde babalari yurt disina gidiyor issizlik maasi.aliyor abileri.var onlarin hic umrunda degil.her yuk bizde bide kayinvaldem 2 kiz var evde ve hic idareyi bilmiyorlar esim annesinin sigortasini yatiriyor 1000lira para gonderiyor sigorta icinde onun disinda dogalgaz elektirik esime ait 350.den asagi.dogalgaz 150 den asagi.elektirik.gelmiyor hic idare yok beni istemeye geliyor esime diyoki.bizim yanimizda benim bilezigimi gorup diger geline.de.alinacak diyo.artik evlendik tamam bende calisiyorum ama bebek istiyoruz yani nereye kadar gidecek bu allah.askina tek sorumluluk esimde ben bisey.isteyince ihtiyacimiz mi var diyo onlardan.artip sira bana hic gelmiyor ne yaparsam kendi maasimla yapiyorum hic 5 kurus birikim.yok altinlari.bozdurduk kredi borcu yatirdik anasina daha rahat para gondersin diye bir çöpü yok kaynanamin kendi.adina yani ben esime soyleyince cok kötü bir insanmisim gibi muamele goruyorum artik evlendik kendimize gore ihtiyaclarimiz var ben kiyamadim en uygun esyalardan aldirdim ama yine birikim yok.olani anasi istoyor ayin 6 da para istiyor 20 gune bir sanki 6 da maas aliyor ben bilmiyorum ne olacak vallahi fazlasi var eksigi yok bu anlattiklarimin ben kötü bir insan miyim
Tamam gelirleri yok ama hic idareleri.de yok hep esim tek.bu yokki ailede yani ben mi sucluyum kabul mu etmeliyim ?
İnsaallah bigun yüzlesiriz icimdeki zehirden kurtulmak istiyorumsizin sorununuzun arkası yarını gibi arkadaşın sorunları yani çok şey beklemeyin bunlarla yarın yüzleşmek zorunda kalmanız işten bile değil
Otur düşün karar ver.Hepsindwn biktim artik ya.seviyorum katlaniyorum hersey iyi olacak guzel olacak diyor surekli bi sekilde ikna ediyor beni ewlenince boyle olmaz falan filan anlatiyor.bende guvenemiyorum.arkadaslar ihtiyac meselesi olduguna inanmiyorum.ihtiyaci olan adam kahvede gezmez aksama kaar gider calisir.ben 16 yasindaydim hem calisip hem okudum bu gunlere kolay gelmedim.bana surekli yokluktan bahsediyo sikinti var anla dio anlamiyorum cunku sikintisi olan insan ugrasir cocugum ewlenecek der is arar en azindan.bende yoklukla buyudum montsuz cok kıs gecirdim ayakkabisiz babamdan allah razi olsun borc harc eksigimizi tamamlardi ama biz istemezdik calisirdik biz yoklugu boyle cektik.o ewe toplam giren aylik para suan 5 milyar ama yetmiyo diyolar aylik bir bucuk milyar sabit borcu var bankaya onun disinda napiolar anlamiyorum.
Otur düşün karar ver.Hepsindwn biktim artik ya.seviyorum katlaniyorum hersey iyi olacak guzel olacak diyor surekli bi sekilde ikna ediyor beni ewlenince boyle olmaz falan filan anlatiyor.bende guvenemiyorum.arkadaslar ihtiyac meselesi olduguna inanmiyorum.ihtiyaci olan adam kahvede gezmez aksama kaar gider calisir.ben 16 yasindaydim hem calisip hem okudum bu gunlere kolay gelmedim.bana surekli yokluktan bahsediyo sikinti var anla dio anlamiyorum cunku sikintisi olan insan ugrasir cocugum ewlenecek der is arar en azindan.bende yoklukla buyudum montsuz cok kıs gecirdim ayakkabisiz babamdan allah razi olsun borc harc eksigimizi tamamlardi ama biz istemezdik calisirdik biz yoklugu boyle cektik.o ewe toplam giren aylik para suan 5 milyar ama yetmiyo diyolar aylik bir bucuk milyar sabit borcu var bankaya onun disinda napiolar anlamiyorum.
daha evlenmeden niye karışıyorsunuz parasına adamınKizlar beni cogunuz biliyo artik.en son sorunlarimizi konusup anlastik ondan sonra o konuda problem cikmadi.ama maasin bi kismini ewe veriyor ve bu benim sinirimi bozuyo dugune 3 ay kaldi her ay maasinin yarisiyla esya borcumuzu oduyor kalanini ewe veriyor.babasinin borclari varmis da parasiz kaliyolarmis.emekli maasi var 3 milyar kayinbabamin.hala yetmiyo diyo nisanlimda ewlenene kadar vermek zorundayim sonra vermem diyor.ama inanasim gelmiyo.bende verme eksiklerimizi alalim diyorum napim durumlar iyi degil diyor.baya kotu kavga ettik agzima geleni soyledim.tamam duzeltecegim dedi ozur diledi ama hala sinirim gecmedi.bi yandanda vicdan yapiyorum iyice salak oldum fikrinize ihtiyacim var.
Korkuyorum pisman olurum diye nisani atinca.6 yillik iliski nasil dayanirim pisman olur muyum sizce.Otur düşün karar ver.
Altlı üstlü oturacakmışsın, katlanabilecek misin ?
Şimdiden böyle ise sence devamı gelmez mi ?
evlendikten sonra vermeyeceğim diyorZaten bende ewlendikten sonrasi icin korkuyorum bu sorulari nisanlima soruyorum vermetiz diyor ama simdiden boyle yaptigi icin inanasim gelmiyo
Diger konularimi okumadan mi boyle agir itham yapiyorsunuz.ben bu sorun ewlendikten sonra devam eder mi diye yazdim bi onceki konularimi okuyum sonra tekrar bana yazin eger ayni fikirdeyseniz ozur dileyecegim..kimse kimsenin ne yasadigini bilemez.Allah bu erkeklerin de erkek ana babalarının da yardımcısı olsun. Pes pes pes. Adam yaşadığı eve harcayacak tabi size ne oluyor?
Ben adamın yerinde olsam ayrılırdım, şimdiden böyleysen ooo her gün kavga gürültü olur. İnşallah çocuk farkına varır, yazık.
Ya hepte aynı soru! 6 yılmış. Peki senin geri kalan ömrün bu sıkıntıyla geçicek o zaman pişman olmucak mısın? Nerden evlendim demiyecek misin? Ömrünün 50yılı bu sorunla geçicek. Bunu göremiyo musun?Korkuyorum pisman olurum diye nisani atinca.6 yillik iliski nasil dayanirim pisman olur muyum sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?