nisanlimin butun parayi ailesine vermesi!!

baba yiyip içip geziyosa bunu nişanlın görsün. salak mı da veriyor para? onunla babası arasınd abi mevzu. senin şu an karışmaya hakkın yok. hele hele çalışmıyosan hiç yok.

bu fragmanın filmi üstlerde bir konuda gösterimde şu an bir izle derim :)

link vermek yasak diye veremiyorum çünkü geçen gün o yüzden ceza aldım ama konu sahibi sen diğer konulara bir göz gezdir bulursun o konuyu.

evlat ailesine yardım eder ama evlenme aşamasında da ailenin biraz anlayışlı olması gerekmez mi? üstelik maddi ihtiyaçları da yokmuş.

Şu an parasını vermesine karışmazsın borçları var paraları kalmıyormuş aynı evde, aynı hayatı paylaşıyorlar. Anne babasının parası yokken nasıl kendi maaşını saklasın?
Burda düşünmen gereken evlendikten sonra bu durum devam eder mi? O zaman birsürü soru işaretleri geliyor işte.

Şimdi tek başına geçinemeyen aile 3 ay sonra sihirli değnek dokunmuş gibi nasıl geçinmeye başlayacak?
Altlı üstlü oturacakmışsınız, kayın peder herşeye karışıyor yılbaşında dışarı çıkmanıza bile karışmış. Ayrı bir ev hayatınız olacak mı? Borcu olan kp oğlundan para istemeyecek mi? İsterse oğlu babasını reddedebilecek mi? Reddetti diyelim evde huzurunuz olacak mı? Reddetmese yine huzurunuz olacak mı? Bu sorulara içinin sindiği cevaplar vermeden evlilik işini iyice düşün.

Ewlendikten sonra duzeldi mi senin ki.valla bende anlamiyorum nasil insan bunlar kafayi yiyecegim yakinda.

Zaten bende ewlendikten sonrasi icin korkuyorum bu sorulari nisanlima soruyorum vermetiz diyor ama simdiden boyle yaptigi icin inanasim gelmiyo

Ewlendikten sonra duzeldi mi senin ki.valla bende anlamiyorum nasil insan bunlar kafayi yiyecegim yakinda.

parayı napıyosun? sorusundan sonra ufak çaplı bi kavga çıkıyor. ben giderlerimizi merak ediyorum ona nasıl destek çıkabilirim derdindeyim ama o bunu yanlış anlıyor.

yani ailesine vermiyodur diye düşünüyorum. çünkü para yetmiyo

Bu erkekleri anlamak cok zor.hele ailelerini imkansiz.biz nisanlandik ben bi cöp bile istemedim altinim yok alinmayacakta.esyayida kendimiz aldik yapacaklari sadece dugun daha ewin boyasi tamirati var onlari yaptiracagiz ama para yok diyolar.adam is ariyorum diyo bir yil olmus hergun kahvede.artik salak gibi hissediyorum kendimi.

Bizimde veriyordu evlendik iki yil verdi sora artik vermiyor. Simdi ben doğum izindeyim borçlari sende ailene iki yil odedin ya onlar geri öderler mi dedim odemezler. Kp araba aldi kendine. . onun borcu cikti hic dusunmediler bizi simdi nolcak orasini kocam düşünsün! Sende ilerde daha çok sikinti yasarsin kocanla. İstedikce çok isterler burada kaç konu karsiladim aynisindan!!

burada herkes sizin üzerinize gelmıs ama ben size hak verdım
evleneceksınız düğün öncesi nişanlınız kendı kuracagı aılenın eksıklıklerını düşünmeli
bu ara aılesı ona maddi manevi destek olacagı halde , sizin nişanlınız onlara destek oluyor

emeklı maası var demıssınız babasının
sağlıklı da demıssınız
madem paraya ıhtıyacı var babanın ,ailenin evlenecek olan oğlundan medet ummak yerıne bır zahmet çalışma hayatına devam edebilir
benım babam da emeklı , tr de emeklı maaslarıyla gecınmek cok kolay deıl .babam 60 yasında ama hala calısıyor
ne kardesımın ne benım sırtımızdan gecınme gbı bır derdı olmaz.

parası olmasa zorda olsa tabıkı bız evlat olarak yardım etmelıyız ama sizinki, bunu standarta baglamıs gbı
diğer konularınıza da baktım
ailesi biraz müdaheleci insanlar gibi
ve nişanlınız evlenınce aileme paramdan vermeyeceğim diyor ya,
bu boyle olmayacak vermeye devam edecek
ninalınız vermese aılesı ısteyecek duygu somurusu yapacak .
nasılsa siz calısıyorsunuz diye de nişanlınız oraya akıttıgı parayı kesmeyecek.

bence bu evlilik konusunda ciddi ciddi düşünün.
nişanlınızın suanda bıle sızı sahıplenıp sızın kuracagınız yenı yuva ıcın cabalaması lazım.

davranısı cok yanlış bence.
onuın parası size ne diyenler olmuş ya,
e siz de calısıyorsunuz borca gırmıssınız düğün evlilik vs için
adam hala ailesini beslıyor
yanlıs bence.

Henüz nişanlı iken onun çalışıp kazandığı parada ne gibi bir söz hakkınız var ki?.ister ailesine verir ister çöpe atar ister sizin Nisan masrafları öder ki zaten yarısı ile oduyormus..
Katılıyorum size ..Ayrıca kadın /erkek farketmez ,evlendikten sonra aileler çöpe mi atılsın ?

Evlendikten sonrada nişanlından sürekli para isticekler canım.Bunun biticeğini umut etme bence.Bu duruma alışman gerekecek.Anladığım kadarıyla sömürmek isteyen tiplerden nişanlının ailesi.

Allah azi olsun ya bu benim anlatmak istedigimde.benim babamda emekli hala calisiyo 57 yasinda ve benim dugunum olacak diye bes kurus istemiyo kimse.bunlar cok sikintili calismiyo geziyo sonra cocuklardan para istiyo bende buna kiziyorum.ben bukadar sikintiyi cekerken onlarin umrunda degil.ya madem yetmiyo is bulacaksin o zaman.bu zamana kaar bi birikimi olmamis yemis icmis gezmis simdide botle yapiyo.anlam veremiyorum.

onlardan bişey bekleme. inan benim evimde o kadar çok eksik var ki. ama yapıp sözünü edeceklerine veya sıkıntıya gireceğime eksik olsun. zamanla herşey olur

evet malesef bazı aıleler boyle
ama düzelmez emin ol
evlenınce de verecek o parayı ve atısmalarınızın sonucunda sana ne dıyecek, sen kimsin onlar benım aılem dıyecek.

evet malesef bazı aıleler boyle
ama düzelmez emin ol
evlenınce de verecek o parayı ve atısmalarınızın sonucunda sana ne dıyecek, sen kimsin onlar benım aılem dıyecek.
Oyle bisey hic demedi daha dese sonuclarini biliyor asla durmam benimde o sekilde konussu.surekli teselli etmeye calisiyo ewlenince boyle olmayacak falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…