Canım çok sıkıldı kızlar çünkü geçen gün nişanlımın sözde çeyizini getirdiler bize ve felaket
Çünkü annesi her şeyi kendi çeyizinden getirmiş.
Halbuki benim çeyizimde neler neler var ama o zamanında kullanmadığı her şeyi bana getirmiş. Haliyle ben çok üzüldüm hemde aileme karşı mahcup oldum.
Yani uzun yastık kılıfı var mesela ki o şekilde bir şey şuan kullanılmıyor. Üç kuruşa kıyıp ucuzundan bile olsa yeni bir şeyler almaması çok korkunçtu.
ailenin bayanlar yaş ortalaması çok yüksek sanırım. yokmuymuş çıkıpda yahu bunlar olmaz az olsun öz olsun ama biraz yenisi olsn diyecek biri???
öyle insanlar var mesela bnm arkadaşımın annesi vrdı o da kendi çeyizinden kalma ne kdr eski şey vrsa doldurmştu.zamannında kullanmıyorlar snra zamanı geçiyor bizim içinde aynı şeyler geçerli kızlar danteldir yok kılıfdır örtüdür zamanında kullanıp eskiticeksin snra el emeği diye kıyamıyor insan bn olsaydım nişanlı oğlumun çeyizi diye çıkarmazdım gerçi kıyamıyorsam da saklardım yine o ayrı birşey ama gerçkten ayıp olmuş çk haklısınız bence...[/QUOT
Canım bişe söyleyemedik artık nası diyelim. Ya kıyıp kıyamaması değil olay şöyle zamanında 1-2 kere zaten kendisi bir şekilde kullanmış bunları sonra da sanıyorum ki beğenmediklerini koymuş bir kenara sonra çeyiz diye veririm demiş. Şahsen ben olsam hayatta böyle bir şey yapmazdım. Hiç aklımın ucundan geçirmeyeceğim bir şeydi çok şaşırdım ve üzüldüm. ya ben her şeyi taç tan sarardan aldım çok zoruma gitti. Marka almayabilirdi .Ama yeni alsaydı.of ya
Allah aşkına boşverin böyle şeyleri, dert edecek şeyler değil bunlar inanın ki..
Kullanmazsınız olur biter, sonuçta nişanlınızla mutlu huzurlu olduktan sonra ailesinin yaptığı ya da yapmadığı her şey onların şanına şerefine kalmıştır bence..
Ya kullanırım kullanmasına ama üstleri lekeli hep. yani bütün günümüz onları yıkamakla geçti ve sonuç olarak hiç bir leke çıkmadı. Ayıp ama yaa çok üzüldüm ve sinirlendim artık hepsini geri vermeyi düşünüyorum. En azından insan bir yıkar ütüler öyle getirirdi yani. Bunları yapmadığı gibi bide koca koca lekelerle getirdi durumları kötü olsa anlarım ama orta halliler yani ucuzundan da olsa yeni birşeyler getirmemesi beni çok üzdü.Durum böyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?