Nişanlımın çift karakterliliği

Bu huyu hic degismeyecek sana karsi canim. Evlendikten sonra daha kopuk oluyor. Bende senin gibi düşünüyordum evlenince düzelir sanmıştım. Daha beter oldu.

Neyse sonra sorunlar artti derken benim koca kisisi baska kadinla saatlerce telefonda işi pisirmis. Hayir artik aldatmasida degilde en cok sasirdigim beni nisanliyken bike dogru durust aramazken kadin ile saatlerce ne konuştu... aşık olmus hasbam ondanmis beni sevdigini sanmis sevmemis... ilginc... neyseki kurtulacağım o asalaktan

Herkese merhaba.
Nişanlımla aramızda bir problem yok.
2 yıldır tanışıyoruz. 1 yıldır sözlü 6 aydır nişanlıyız. Seneye yaz da kısmetse evlenmeyi
Düşünüyoruz ama şöyle bir durum var.
Nişanlım her istediğimi yapmaya çalışır sevgisini ilgisini belli eder ama sıkıntım şu. Bazen çok suskun oluyor. Yanındayken yanında yokmuşum gibi davranıyor. Kafasının içinde yaşıyor sanki o an. Ne düşünüyorsun şuan diyorum hiç ama kafam dolu diyor. Adabada oluyoruz bazen bi yere çekiyoruz mesela müzik açık oluyor hiç konuşmadan oturuyor. Ben konuşturunca kısa kısa cevaplar veriyor. Bazen de çok neşeli konuşkan oluyor. Eşi, nişanlısı, sevgilisi olan var mı ? Nasıl görüyorsunuz bu durumu ?
E benim bu:)) esim de ayni seyden sikayetci. Ama ne baska bir erkegi dusunuyorum ne de ondan nefret ettigimi o anda. Kafamin icinde yasarim cogu seyi ve cok dusunurum ama bu dert demek degildir. Bazen okudugum ya da izledigim bir hikayeye takilir kafam. Mesela simdi gunlerdir ’ kazuo ishiguro nun beni asla birakma’ adli hikayesini dusunuyorum. Kafamda olcup biciyorum ama esime anlatsam ne sacma seyler dusunuyorsun diyor :))). Ben de paylasmayi sevmiyorum boyle olunca. Yani her dinledigimiz sarkida aklimiz eski sevgilimize gitmiyor ya da bankalara olan yuzbinlerce liralik kredi borcunu takmiyoruz kafaya:)) insan en azindan kafasinda dusunceler birbirini kovalarken rahat olabilmek istiyor:)
PS: bu demek degil ki bi halt karistirmiyordur:) tedbirli olmakta fayda var tabii ama darlamadan:))

Manik depresif olabilir ya da içine attığı sana anlatamadığı anlatmak istemediği şeyler olabilir veya tamamen karakter meselesi de olabilir. Biz buradan yüzde yüz doğru yorumlar yapamayız sorabileceğin yakın arkadaşları onu iyi tanıyan insanlar varsa onlara sor. Gündelik hayatta da böyleyse sorun değil ama sadece senin yanında böyleyse sorun bence

2284113

E benim bu:)) esim de ayni seyden sikayetci. Ama ne baska bir erkegi dusunuyorum ne de ondan nefret ettigimi o anda. Kafamin icinde yasarim cogu seyi ve cok dusunurum ama bu dert demek degildir. Bazen okudugum ya da izledigim bir hikayeye takilir kafam. Mesela simdi gunlerdir ’ kazuo ishiguro nun beni asla birakma’ adli hikayesini dusunuyorum. Kafamda olcup biciyorum ama esime anlatsam ne sacma seyler dusunuyorsun diyor :))). Ben de paylasmayi sevmiyorum boyle olunca. Yani her dinledigimiz sarkida aklimiz eski sevgilimize gitmiyor ya da bankalara olan yuzbinlerce liralik kredi borcunu takmiyoruz kafaya:)) insan en azindan kafasinda dusunceler birbirini kovalarken rahat olabilmek istiyor:)
PS: bu demek degil ki bi halt karistirmiyordur:) tedbirli olmakta fayda var tabii ama darlamadan:))

Yok zaten bir haltlar karıştırdığını düşünmüyorum da acaba evlenince nolur kendimi yalnız hisseder miyim diye düşünüyorum
Manik depresif olabilir ya da içine attığı sana anlatamadığı anlatmak istemediği şeyler olabilir veya tamamen karakter meselesi de olabilir. Biz buradan yüzde yüz doğru yorumlar yapamayız sorabileceğin yakın arkadaşları onu iyi tanıyan insanlar varsa onlara sor. Gündelik hayatta da böyleyse sorun değil ama sadece senin yanında böyleyse sorun bence

Öyle olduğu zamanlarda herkese karşı öyle ailesine arkadaşlarına vs.

İkizler 🤦🏻‍♀️

Bende oyle bir insanim. Bazen biseye bozuluyorum elimde değil yuzum dusuyor. Ama karsimdakine soylemek istemiyorum mesela. Yapi meselesi olur. Karakter farkli bisey. Bazi insan duygularini gizleyemez. Mutsuzken mutlu gibi davranamaz

Back
X