nişanlımın çocukça yalanları

Bu durumu düzeltmenin bir yolu yok mudur sizce

Açık açık konuşmanız gerek. Ama içinizde hiçbir şeyi biriktirmeden.. Uzun uzun konuşmak.. Sonrasında zamana bırakacaksınız. Sadece gözlemleyeceksiniz. Ona hiçbir şey belli etmeden. Hala bir gelişme yoksa ayrılın. Ama bu arada sizde biraz kendinizi değiştirmelisiniz. Çünkü sizin sorununuz tek taraflı değil. Siz sonuca bakıyorsunuz. 'Yalan söylüyor' demek yetmez. Asıl odaklanmanız gereken 'neden yalan söylüyor' olmalı. Sonuca değil nedene bakmanızı tavsiye ederim.

gerçekten çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim yarın görüşecektik zaten. Konuşacağım detaylı olarak dün telefonda baya izah ettim ama bilmiyorum. Bana tek dediği haklısın haklı değil mutlu olmak istiyorum

Rica ederim. Telefonda girmeyin bu konulara. Yüz yüze konuşun. Ne söylediğinden çok nasıl söylediğine dikkat edin. Korkularınızı şüphelerinizi dile getirin. Bu şekilde mutlu olamayacağınızı ve mutlu edemicenizi söyleyin. Bunu yaparken onu suçlamadan yapın.

Yarın konuşacağım gerçekten çok üzülüyorum evlenmek üzere olan insanlar bulutlarda uçarken böyle olmak zoruma gidiyor desteğiniz için tekrar teşekkür ederim

ya yapmayın bu yaptıklarınız çok abartılı paranoyakca hıckımse sureklı takıp edilemez.. gözü kapalı güvenmedende ilişki yürümez. hem kendisiniz,hem ilişkinizi etkiliyosunuz durduk yere.. bu kadar banyo ssatine kadar taki etmeyin.. bağlı olun ama bağımlı olmayın !!

Doğru söylüyosunuz ama bu duruma gelene kadar naptm haberim yok yani illaki yaşananlar böyle bir hal almasına sebep oldu ne olduysa oldu birden böyle bir insan oluverdim. Daha yeni farkediyorum ve suan napacağımı da bilmiyorum ve yapılabilecek herşey zor geliyor. Bağımlı değilim ayrılsak kaldırırım ama diyoruum ya zor geliyor sindirmek de zor geliyor öyle cıvıl cıvıl bir insanım ki aslında ilk defa bu erkek arkadaşmda böyle bir insan oldum ne bu kadar kıskanc ne bu kadar tetikte.. yemin ederim sevmekten mi neyden onuda bilmiyorum

Guvensiz tarafi ne acaba.. cok mu sosyal ya da ne bileyim cok mu hicbirsey anlatmayan biri.. hata yaparsa zaten bi yerde acik verir ondada sizi kaybetmis olur.. bence kasmayın .. nerde be oldud guveniniz kirildi? Bi aldatma bisey mi gordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…