Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer devam kararı alır da evlenirsen ve adamın huyu gerçekten buysa anlıyorsun zaten, benle muhabbet etmez diyorum ben ama başkaları ile benimki kadar bile mıhabbeti yok, anası babası ile bile 2-3 cümle konuşuyor o da kakara kikiri oluyor. Öyle gelecek hayalleri, yapmak istedikleri, gün içinde yaşadıkları, başına gelen ilginç olay vs yok anlatmaz hiç, ben rasgelir de sorarsam üstün körü anlatıyor.Adami oyle sevmeyi nasil basardin banada ogretsene ben yapamiyorum illaki beklentiye giriyorum ve olmayinca kiriliyorum![]()
Sevindim adiniza:)yüzük gosterme cabam olmadi hic zaten yuzukte takmayi sevmiyorum:)hatta takmiyorum:)zaten ben gelinlik düğün kina onları da sevmezdim.ama mecbur oldu herşey.bana kalsa kendi kendimize aileler arasi sadece nikah.sevmiyorum nedense evlendim kendimi evlilige bir türlü inandiramadim sevgilimle ayri eve cikmaktan farksizdi.Ben nişanlilikta bir kaç ayı saymassam cok guzel gecirdigimi dusunenlerdenim...
Şuan bile derim keşke nisanli kalsaydik diye cok guzeldi. Birde el ele tutusup yeni asiklar gibi gezmek ooofff ooof cok guzeldi birde herkese yuzul gosterme cabasi falan var tabi. Evlendik ne oldu![]()
Sevindim adiniza:)yüzük gosterme cabam olmadi hic zaten yuzukte takmayi sevmiyorum:)hatta takmiyorum:)zaten ben gelinlik düğün kina onları da sevmezdim.ama mecbur oldu herşey.bana kalsa kendi kendimize aileler arasi sadece nikah.sevmiyorum nedense evlendim kendimi evlilige bir türlü inandiramadim sevgilimle ayri eve cikmaktan farksizdi.
Evlendim ne oldu evim ve cocuklarim oldu.:))rabbim kimsenin huzurunu bozmasin
Merhaba kızlar sizlerle son dönemlerde yaşadığım duyguları paylaşmak istiyorum nişanlıyım arada kavgalarımızda olsa da güzel giden bir ilişkimiz var ama benden çok uzaklarda tam 346 gündür ellini tutmadan gözlerine bakmadan geçiyor ama çok şükür kavuşmamıza 34 gün kaldı ve düğünümüzü yapacağız Allah'ın izniyle ama bu son günlerimizde benden çok uzaklaştığını hissediyorum konuşmalarımız o kadar kısa oluyor ki ben bir konu bulup konuşmazsam eyse senin konuşacağın yok ben uyuyacağım diyor ama uyanalı daha 5 saat olmamış bunu yapıyor ben sevinip bak bitanem bir ayımız kaldı ne güzel diyorum bana dediği ne bir ayı ya iyi misin 4 günü niye saymıyorsun diyor bir şey konuşmak isterken hevesim yarım kalıyor güzel konuşmalarımız çok azaldı hep benden beklemesinden çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ağustosta düğünümüz var ama onun benden bıktığını düşünmeye başladım az kaldığında daha çok mutlu daha çok heyecanlı olacağını düşünüyordum ama hiç öyle değil fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Sizi üzmek istemem ama zaten sözlendiğinizden beri bir ilişki kalmamış ki aranızda. 3 Yıl çok abartı bir süre. 3 Yılda insanlar evlenip çocuk yapıp boşanıyorlar. Sizden soğuması , başka biriyle yakınlaşma durumu bunlar çok kolay olabilecek şeyler . 3 ay olsa neyse. Bence siz düzgünce bir konuşun hissettiklerinizi söyleyin. Ve tavırlarına bakın.Sözlendiğimiz günden beri gidiyor yani 3 yıldır arada gelip gidiyordu toplam 4 5 ay falan burda kaldı yani ama son 346 gündür hiç gelmedi kendi arsasına ev yaptığı için baya paraya ihtiyacı oldu o şekilde çalışmak zorundaydı yani
Senin digerleriyle e yoksa haliyle huyu diyebiliyosun ama benimki bana anlatmaz mesela arkadaslari oldumu herseyi anlatir ben iyle ogrenirim askerlik anilarini bile arkadaşlarına anlattikca ogreniyorum bu erkekler anilarini heo anlatmazmiydiEğer devam kararı alır da evlenirsen ve adamın huyu gerçekten buysa anlıyorsun zaten, benle muhabbet etmez diyorum ben ama başkaları ile benimki kadar bile mıhabbeti yok, anası babası ile bile 2-3 cümle konuşuyor o da kakara kikiri oluyor. Öyle gelecek hayalleri, yapmak istedikleri, gün içinde yaşadıkları, başına gelen ilginç olay vs yok anlatmaz hiç, ben rasgelir de sorarsam üstün körü anlatıyor.
Ama ben bana sevgisizliğinden değil huyu böyle olduğu için olduğunu biliyorum artık.
Biraz kendi haline bırak üstüne düşme.Kesin ve net reçetedir bu.Merhaba kızlar sizlerle son dönemlerde yaşadığım duyguları paylaşmak istiyorum nişanlıyım arada kavgalarımızda olsa da güzel giden bir ilişkimiz var ama benden çok uzaklarda tam 346 gündür ellini tutmadan gözlerine bakmadan geçiyor ama çok şükür kavuşmamıza 34 gün kaldı ve düğünümüzü yapacağız Allah'ın izniyle ama bu son günlerimizde benden çok uzaklaştığını hissediyorum konuşmalarımız o kadar kısa oluyor ki ben bir konu bulup konuşmazsam eyse senin konuşacağın yok ben uyuyacağım diyor ama uyanalı daha 5 saat olmamış bunu yapıyor ben sevinip bak bitanem bir ayımız kaldı ne güzel diyorum bana dediği ne bir ayı ya iyi misin 4 günü niye saymıyorsun diyor bir şey konuşmak isterken hevesim yarım kalıyor güzel konuşmalarımız çok azaldı hep benden beklemesinden çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ağustosta düğünümüz var ama onun benden bıktığını düşünmeye başladım az kaldığında daha çok mutlu daha çok heyecanlı olacağını düşünüyordum ama hiç öyle değil fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
En mantıklı yorum. Katılıyorum.Yuzyuze gelmeyi bekle.. Ciddi bi sknti sezersen asla kendini mecbur hissetme.. Ve kesinlikle o sezdigin sıkıntıyı "dugun stresi" kandirmacasina baglama.. Gercek yuzunu gosteren insanlarin yaptiklarinin ustunu 'stres oldu yazik' zirvasiyla ortmek moda olmus.. Streslendim diye kimse kimseyi kiramaz, rencide edemez..
Biraz bekle bakalim..
kız napıcn askerlik anısı dinleyipSenin digerleriyle e yoksa haliyle huyu diyebiliyosun ama benimki bana anlatmaz mesela arkadaslari oldumu herseyi anlatir ben iyle ogrenirim askerlik anilarini bile arkadaşlarına anlattikca ogreniyorum bu erkekler anilarini heo anlatmazmiydi
Gecinmeye gonlu olunca geciniyo zaten insankız napıcn askerlik anısı dinleyiparkadaşlarının yanında da öyle çok konuşmaz, hatta arkadaşlarının yanında genelde susar ben arkadaşıyla 3-5 cümle konuşunca bana anlatmadığı bişeyleri kesin öğrenirim.
ya ben sana şimdi takılma boşver desem de yapamazsın zaten, ama diyorum ya devam kararı alır da bikaç ay evlenip yaşamaya başlayınca görür anlarsın mizacını, başka da nasıl çözülür konu onu da bilmiyorum
Malesef düğün için bukadar ayrı kalmak zorunda kaldık düğünden 20 gün önce burda oluyor 1 sene sözlü 2 sene nişanlılık yaşadım geçirdiğimiz 4 5 ay vardır sadece 2 gün gelip gitmesi de ne yazık ki okdar kolay değil bir bilet alıp gelmesi ve gitmesi onun 2 3 aylığına denk geliyor bir sıkıntısı olup olmadığını benimle paylaşırsa çok sevineceğimi sürekli dile getiriyorum ama bişey yok diyor