Nişanlımın davranışları

Anam babam düğün yapabilmek için 1 yıldır ayrımısın yani? Çırağan sarayında falan mı olucak düğün,maldivlere falan mı gidiceksiniz?
Sevdiği yanında olsun iki çekyatlı ev bile yeter sevene:KK200:

Adami oyle sevmeyi nasil basardin banada ogretsene ben yapamiyorum illaki beklentiye giriyorum ve olmayinca kiriliyorum :110:
Eğer devam kararı alır da evlenirsen ve adamın huyu gerçekten buysa anlıyorsun zaten, benle muhabbet etmez diyorum ben ama başkaları ile benimki kadar bile mıhabbeti yok, anası babası ile bile 2-3 cümle konuşuyor o da kakara kikiri oluyor. Öyle gelecek hayalleri, yapmak istedikleri, gün içinde yaşadıkları, başına gelen ilginç olay vs yok anlatmaz hiç, ben rasgelir de sorarsam üstün körü anlatıyor.
Ama ben bana sevgisizliğinden değil huyu böyle olduğu için olduğunu biliyorum artık.

Ben nişanlilikta bir kaç ayı saymassam cok guzel gecirdigimi dusunenlerdenim...
Şuan bile derim keşke nisanli kalsaydik diye cok guzeldi. Birde el ele tutusup yeni asiklar gibi gezmek ooofff ooof cok guzeldi birde herkese yuzul gosterme cabasi falan var tabi. Evlendik ne oldu :halay:
Sevindim adiniza:)yüzük gosterme cabam olmadi hic zaten yuzukte takmayi sevmiyorum:)hatta takmiyorum:)zaten ben gelinlik düğün kina onları da sevmezdim.ama mecbur oldu herşey.bana kalsa kendi kendimize aileler arasi sadece nikah.sevmiyorum nedense evlendim kendimi evlilige bir türlü inandiramadim sevgilimle ayri eve cikmaktan farksizdi.
Evlendim ne oldu evim ve cocuklarim oldu.:))rabbim kimsenin huzurunu bozmasin

Yuzyuze gelmeyi bekle.. Ciddi bi sknti sezersen asla kendini mecbur hissetme.. Ve kesinlikle o sezdigin sıkıntıyı "dugun stresi" kandirmacasina baglama.. Gercek yuzunu gosteren insanlarin yaptiklarinin ustunu 'stres oldu yazik' zirvasiyla ortmek moda olmus.. Streslendim diye kimse kimseyi kiramaz, rencide edemez..
Biraz bekle bakalim..

Sevindim adiniza:)yüzük gosterme cabam olmadi hic zaten yuzukte takmayi sevmiyorum:)hatta takmiyorum:)zaten ben gelinlik düğün kina onları da sevmezdim.ama mecbur oldu herşey.bana kalsa kendi kendimize aileler arasi sadece nikah.sevmiyorum nedense evlendim kendimi evlilige bir türlü inandiramadim sevgilimle ayri eve cikmaktan farksizdi.
Evlendim ne oldu evim ve cocuklarim oldu.:))rabbim kimsenin huzurunu bozmasin

Amin cnm.amin bende yuzuk takmayi sevdigimden degil masallah bizim capkin gencliginde cok kizin gonlunu calmiş dogal olarak onlara gosterme cabalari falan cok oldu :) bir disari cikip 3 eski sevgiliyle karsilsmak bende travma etkisi yaratiyor du reflekse gosterir oldum herkese yuzugu :))))

Merhaba kızlar sizlerle son dönemlerde yaşadığım duyguları paylaşmak istiyorum nişanlıyım arada kavgalarımızda olsa da güzel giden bir ilişkimiz var ama benden çok uzaklarda tam 346 gündür ellini tutmadan gözlerine bakmadan geçiyor ama çok şükür kavuşmamıza 34 gün kaldı ve düğünümüzü yapacağız Allah'ın izniyle ama bu son günlerimizde benden çok uzaklaştığını hissediyorum konuşmalarımız o kadar kısa oluyor ki ben bir konu bulup konuşmazsam eyse senin konuşacağın yok ben uyuyacağım diyor ama uyanalı daha 5 saat olmamış bunu yapıyor ben sevinip bak bitanem bir ayımız kaldı ne güzel diyorum bana dediği ne bir ayı ya iyi misin 4 günü niye saymıyorsun diyor bir şey konuşmak isterken hevesim yarım kalıyor güzel konuşmalarımız çok azaldı hep benden beklemesinden çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ağustosta düğünümüz var ama onun benden bıktığını düşünmeye başladım az kaldığında daha çok mutlu daha çok heyecanlı olacağını düşünüyordum ama hiç öyle değil fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Erkeklerde evlilik öncesi psikolojisi diye bir lanet var! Bu yüzden erkekler evlilikten korkuyor.. Şeytan vesvese veriyo bu zirzoplara. Bu dönemde üstüne fazla gitme, bolca dua et alttan al. Evlenince acısını çıkarırsın :KK11:

Gözden ırak gönülden de ırak misali ya. Siz sürpriz yapıp yanına gidebilirsiniz. Hem sevinir hemde içinizdeki kıvılcım ateşlenir...

Valla ben de nişanlılık dönemini iyi geçirenlerdenim Allaha şükür.22 günümüz kaldı bizim düğünümüze de ev stresi dışında başka problem yaşamadık.Konuya dönecek olursak nişanlının hangi ülkede olduğunu merak ettim.Ayrıca ben kendi adıma konuşayım yollamazdım.Gerekirse kirada otururdum ama yine yollamazdım.İnsan 1 hafta görüşmeyince garip oluyor kaldı 1 senedir görüşmüyorsunuz.Aşırı özlemekten kaynaklanan heves kırılması olabilir.Şöyle ki insan bir süre sonra sıkılıyor düğün telaşından da özlemekten de herşeyden.Öyle birşey olmuş olabilir.Birde o düğün telaşı moduna pek girmemiş sanırım olayların fakında değil o yüzden de böyle olmuş olabilir.

Sözlendiğimiz günden beri gidiyor yani 3 yıldır arada gelip gidiyordu toplam 4 5 ay falan burda kaldı yani ama son 346 gündür hiç gelmedi kendi arsasına ev yaptığı için baya paraya ihtiyacı oldu o şekilde çalışmak zorundaydı yani
Sizi üzmek istemem ama zaten sözlendiğinizden beri bir ilişki kalmamış ki aranızda. 3 Yıl çok abartı bir süre. 3 Yılda insanlar evlenip çocuk yapıp boşanıyorlar. Sizden soğuması , başka biriyle yakınlaşma durumu bunlar çok kolay olabilecek şeyler . 3 ay olsa neyse. Bence siz düzgünce bir konuşun hissettiklerinizi söyleyin. Ve tavırlarına bakın.

Eğer devam kararı alır da evlenirsen ve adamın huyu gerçekten buysa anlıyorsun zaten, benle muhabbet etmez diyorum ben ama başkaları ile benimki kadar bile mıhabbeti yok, anası babası ile bile 2-3 cümle konuşuyor o da kakara kikiri oluyor. Öyle gelecek hayalleri, yapmak istedikleri, gün içinde yaşadıkları, başına gelen ilginç olay vs yok anlatmaz hiç, ben rasgelir de sorarsam üstün körü anlatıyor.
Ama ben bana sevgisizliğinden değil huyu böyle olduğu için olduğunu biliyorum artık.
Senin digerleriyle e yoksa haliyle huyu diyebiliyosun ama benimki bana anlatmaz mesela arkadaslari oldumu herseyi anlatir ben iyle ogrenirim askerlik anilarini bile arkadaşlarına anlattikca ogreniyorum bu erkekler anilarini heo anlatmazmiydi

Ah be canım ya, 1 sene cidden çok çok uzun bir süre :KK43:

Nişanlın o senin, birlikte vakit geçiremedikten sonra ne anlamı kalır, soğukluk girer araya böyle maalesef. 3 ay 5 ay olsa dayanılır zorla olsa ama 1 sene cidden çokmuş :KK43: Keşke sen gitseydin. Soğumuş gibi duruyor, başka birinin olma ihtimali yüksek bence.

Merhaba kızlar sizlerle son dönemlerde yaşadığım duyguları paylaşmak istiyorum nişanlıyım arada kavgalarımızda olsa da güzel giden bir ilişkimiz var ama benden çok uzaklarda tam 346 gündür ellini tutmadan gözlerine bakmadan geçiyor ama çok şükür kavuşmamıza 34 gün kaldı ve düğünümüzü yapacağız Allah'ın izniyle ama bu son günlerimizde benden çok uzaklaştığını hissediyorum konuşmalarımız o kadar kısa oluyor ki ben bir konu bulup konuşmazsam eyse senin konuşacağın yok ben uyuyacağım diyor ama uyanalı daha 5 saat olmamış bunu yapıyor ben sevinip bak bitanem bir ayımız kaldı ne güzel diyorum bana dediği ne bir ayı ya iyi misin 4 günü niye saymıyorsun diyor bir şey konuşmak isterken hevesim yarım kalıyor güzel konuşmalarımız çok azaldı hep benden beklemesinden çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ağustosta düğünümüz var ama onun benden bıktığını düşünmeye başladım az kaldığında daha çok mutlu daha çok heyecanlı olacağını düşünüyordum ama hiç öyle değil fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Biraz kendi haline bırak üstüne düşme.Kesin ve net reçetedir bu.

3 yılda toplanan 4 5 ay gorustugunuz biriyle evlilik çok riskli değil mi
evlendikten sonra da mı yurtdışında çalışacak siz burada kalacaksınız
düğüne ne kadar kalmış olursa olsun şimdiden gerçekleri gormek bosanmaktan iyidir
bir de gözden uzak olan gönülden de ırak olur
bu kadar mesafe varken sevgisinden emin olunmaz gibi geliyor bana

Yuzyuze gelmeyi bekle.. Ciddi bi sknti sezersen asla kendini mecbur hissetme.. Ve kesinlikle o sezdigin sıkıntıyı "dugun stresi" kandirmacasina baglama.. Gercek yuzunu gosteren insanlarin yaptiklarinin ustunu 'stres oldu yazik' zirvasiyla ortmek moda olmus.. Streslendim diye kimse kimseyi kiramaz, rencide edemez..
Biraz bekle bakalim..
En mantıklı yorum. Katılıyorum.

Senin digerleriyle e yoksa haliyle huyu diyebiliyosun ama benimki bana anlatmaz mesela arkadaslari oldumu herseyi anlatir ben iyle ogrenirim askerlik anilarini bile arkadaşlarına anlattikca ogreniyorum bu erkekler anilarini heo anlatmazmiydi
kız napıcn askerlik anısı dinleyip :KK70: arkadaşlarının yanında da öyle çok konuşmaz, hatta arkadaşlarının yanında genelde susar ben arkadaşıyla 3-5 cümle konuşunca bana anlatmadığı bişeyleri kesin öğrenirim.
ya ben sana şimdi takılma boşver desem de yapamazsın zaten, ama diyorum ya devam kararı alır da bikaç ay evlenip yaşamaya başlayınca görür anlarsın mizacını, başka da nasıl çözülür konu onu da bilmiyorum

kız napıcn askerlik anısı dinleyip :KK70: arkadaşlarının yanında da öyle çok konuşmaz, hatta arkadaşlarının yanında genelde susar ben arkadaşıyla 3-5 cümle konuşunca bana anlatmadığı bişeyleri kesin öğrenirim.
ya ben sana şimdi takılma boşver desem de yapamazsın zaten, ama diyorum ya devam kararı alır da bikaç ay evlenip yaşamaya başlayınca görür anlarsın mizacını, başka da nasıl çözülür konu onu da bilmiyorum
Gecinmeye gonlu olunca geciniyo zaten insan :KK70:ben sanirim son zamanlarda gecinmeyi isteyip istemedigimi bilmedigimden her yaptigi batiyo artik :KK64:

Malesef düğün için bukadar ayrı kalmak zorunda kaldık düğünden 20 gün önce burda oluyor 1 sene sözlü 2 sene nişanlılık yaşadım geçirdiğimiz 4 5 ay vardır sadece 2 gün gelip gitmesi de ne yazık ki okdar kolay değil bir bilet alıp gelmesi ve gitmesi onun 2 3 aylığına denk geliyor bir sıkıntısı olup olmadığını benimle paylaşırsa çok sevineceğimi sürekli dile getiriyorum ama bişey yok diyor

ya cok az maasli berbat bir iste calisiyor yada amerikaya falan gitti, yani 1 bilet gelem gitmesi baska turlu 2-3 maasina denk gelmez yani. Bunu hicmi kampanya donemi olmaz bana biraz bahane gibi geldi neyse beni ilgilendirmez de.
Erkekler kadinlar gibi hayaller ve umutlarla yasayamiyorlar ne yazikki onlari teselli etmek icin en azindan her ya yada 2-3 ayda bir gorusmek gerek daha somut bakiyorlar cabuk uzaklasabiliyorlar ozellikle sevgililik doneminde. Nedense evlendikten sonra cok farklilasiyor erkeklerin bakis acisi simdi siz evli degilsizni eh uzatmali nisanlilik falan adam bide sirf dugun icin kalkmis gurbete gitmis 1 yildir ne sartlarda nasil calisiyor gitti yerin dilini biliyormu nasil bir isi var kaldigi yer yedigi yemek yani hersey yuk olabilir biktirmis olabilir. Kisaca ayri dunyalarda ayri sartlarda farkli bakis acilarindasiniz son 1 yildir adamin uzaklasmasi sogumasi bikmasi gayet normal.
Sonucta sen evinda rahat rahta otururken o 1 senedir evine gelememis yani..
Hele donsun yavas yavas belli olur ciddi anlamda uzaklasmis mi yoksa bikkinliktanmi o sekilde bir psikolojiye girmis anlarsin uzerine gitme ve destek ol.

Back
X