Nişanlımın değişik huyu 🙏

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
Kızlar nedenini bir türlü anlayamıyorum 2 yıldır beraberiz liseden beri görüştüğü arkadaşlarıylada konuşmuştum bu konuyu kendisi doğum gününün kutlanmasından nefret ediyor 2 yıldır(öncesindede yapıyormuş) 27 ocak doğum günü 26 ocak gecesi saat 00 olunca telefonunu kapatır ve 1 gün boyunca açmaz ... doğum gününün lafının edilmesini bile sevmez kutlanmasına gelmeyeceğim bile hediyedende nefret eder doğum gününe yönelik yapılan her şeye karşı sebebini sorduğumda bu sorunun cevabını bende bilmiyorum ama sevmiyorum diyo

sizce neden böyle bu adam 🤣

Bende kutlamam hediye kabul etmem pastasınıda yemem ama benim bir amacım var sebebi dini nedenlerden ötürü ... ama küçükken de sevmezdim zoraki gülerdim içimi bir tedirginlik kaplardi ...o curcunayi sahteligi ..bazı insanların zoraki,
sırf benimkinide kutlasin diye kutladiklarini görünce uzaklasmista olabilir..

Kızlar nedenini bir türlü anlayamıyorum 2 yıldır beraberiz liseden beri görüştüğü arkadaşlarıylada konuşmuştum bu konuyu kendisi doğum gününün kutlanmasından nefret ediyor 2 yıldır(öncesindede yapıyormuş) 27 ocak doğum günü 26 ocak gecesi saat 00 olunca telefonunu kapatır ve 1 gün boyunca açmaz ... doğum gününün lafının edilmesini bile sevmez kutlanmasına gelmeyeceğim bile hediyedende nefret eder doğum gününe yönelik yapılan her şeye karşı sebebini sorduğumda bu sorunun cevabını bende bilmiyorum ama sevmiyorum diyo

Sevmesine sevmesinde telefon demekki istemediği biri kutluyor

Yani ne önemi var sevmiyorsa sevmiyor. Ben de bu doğum günü olayının abartılmasunı sevmiyorum. Bi pasta hediyeler tamam da son yıllarda bir de sayısız cicek olayı peyda oldu. Bir kişinin doğum günü oldu mu sabahtan akşama kadar duruma cicekler hediyeler konuyor. Doğum günü sanırsın nişan nikah kutlamalar gırla. Bu kadar abartı israf masraf şaşaa. Yani gercekten cılkı çıktı herseyin

Özel gün bahanesi ile arayan mesaj atan bir takığı mı var acaba?

Yani ne önemi var sevmiyorsa sevmiyor. Ben de bu doğum günü olayının abartılmasunı sevmiyorum. Bi pasta hediyeler tamam da son yıllarda bir de sayısız cicek olayı peyda oldu. Bir kişinin doğum günü oldu mu sabahtan akşama kadar duruma cicekler hediyeler konuyor. Doğum günü sanırsın nişan nikah kutlamalar gırla. Bu kadar abartı israf masraf şaşaa. Yani gercekten cılkı çıktı herseyin
Valla 10 yılı aşkın evli kaldım. Büroya tek bana gelmemiştir çiçek çikolata böcek insan kıskanıyor ama ya 🤭🤭

Belki 2 yıl önce tamda doğum gününde terk falan edildi aklına geliyordur

Bence doğum günü özel günleer arasında en özel olanı. Varlığının kutlanması,hatırlanması bana çok hoş geliyor.
Nişanliniz içten gelen bir hisle hoşlanmiyor sanirim, insanlar iste herkes farkli düşünüyor.

Back
X