Nişanlımın değişik huyu 🙏

Valla 10 yılı aşkın evli kaldım. Büroya tek bana gelmemiştir çiçek çikolata böcek insan kıskanıyor ama ya 🤭🤭
Sende şey yap o zaman kendine hediye yolla sonra hediyeni almaya git,şaşır, yaaaa sapsik çiçek çikolata yollamış dersin gülersin felan :))

Çocukken doğum günü yapmıştır kimse gelmemiştir, doğum gününde yaşadığı evde büyük bir kavga çıkmıştır, doğum gününde sevdiği birini kaybetmiştir vs vs.

Yani olumsuz bir şeyi doğum günü ile bağdaştırıyor muhtemelen.

sevmiyor olabilir doğal. benim eski sevgilimde sevmezdi kutlanmasını ama bu kadar abartılı değildi. ben kutlardım kızardı ama unutulmamak hoşuna da giderdi

Ben de hoşlanmam doğum günümün kutlanmasından.
Ama erkek arkadaşınızın tepkiler biraz fazla, altında bir sebep var gibi.

Kızlar nedenini bir türlü anlayamıyorum 2 yıldır beraberiz liseden beri görüştüğü arkadaşlarıylada konuşmuştum bu konuyu kendisi doğum gününün kutlanmasından nefret ediyor 2 yıldır(öncesindede yapıyormuş) 27 ocak doğum günü 26 ocak gecesi saat 00 olunca telefonunu kapatır ve 1 gün boyunca açmaz ... doğum gününün lafının edilmesini bile sevmez kutlanmasına gelmeyeceğim bile hediyedende nefret eder doğum gününe yönelik yapılan her şeye karşı sebebini sorduğumda bu sorunun cevabını bende bilmiyorum ama sevmiyorum diyo

sizce neden böyle bu adam 🤣
Valla öp başina koy böyle adamı. Her sene nasıl kutlasam ne alsam, diye kafa patlatmiyorsun masrafsiz adam ohh miss,ses çikarma bosver 😅

Aynı ben :confused: Ben de sosyal medya kullanırken o gün hesabımı dondururdum. Benimki sanırım gereksiz kalabalığı sevmediğimden. Ailem kutluyor o ayrı ama ailem dışında kimsenin doğum günümü bilmesini de kutlamasını da sevmiyorum :lülülü:

Nedense ben de sosyal medya olduktan sonra sırf hediyeleşmeyi karşılıklı yapmak için zorla birilerinin hikaye atacağım diye hevese girmesini gördükçe soğudum ne bileyim. Ki bende hayata olumlu bakmaya, özel günleri hatırlayıp karşısını değerli hissetmeyi severdim birkaç sene öncesine kadar. Şimdi ise ben de doğum günümün kutlanmasını istemiyorum benim için ani günlerde yapılan sürprizler daha makbul.
Nişanlınız sahtelikten hoşlanmıyor. Sadece bir gün hatırlanıp kafasını bunaltmak istemiyor. Bence anormal değil. Gerçekçi birisi geldi bana. Yani net, sevmediği şeyi yapmak istemiyor. Yapılmasın diye de telefonu kapatıyor engellemek istiyor, devamı gelsin istemiyor.

Back
X