• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin en yakin arkadasi

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Kizlar delirmek uzereyim resmen.

Derdim nisanlimin en yakin arkadasi. Kankasi midir her ne haltsa.
Bu adam olamamis ve daha da olamayacak olan arkadasa Hakan diyelim.

Hakan nisanlimin 3-4 yillik arkadasi. Ama bir turlu duzenli iliski tutturamamis, hovarda havalarinda, yattigi kizlarin sayisiyla hava atan bir tip.

Ne zaman bir kadin muhabbeti olsa "guzel mi, kac yasinda?" Gibi sorular sorar, ben tepkimi belli edince "saka yapiyorum canim, sen de beni hic tanimamissin" diye cevirir lafi.
Neyse bunlar sinir bozucu olsa da Hakanin yattigi kalktigi kadin sayisindan bana ne...

Beni asil sinirlendiren biz Sinanla kavga ettigimiz zamanlar Sinanla olan wassap yazismalari. Sinan benimle konusmaya gelecegi zaman "Ayril abi anlasamiyorsan. Benim gibi teomanlik yap. (Teomanlik derken ne demek istemis hala anlamis degilim.) Hic tartismaya girme, direk bitir." Yazmis utanmadan. Nasil bunu diyebilir acaba? Bu iliskide hic mi emek yok? Ayrilsak benim dokecegim gozyaslarinin hesabini nasil verebilecek?

Bu meseleden sonra Hakandan resmen nefret ettim. O ise her ortamda zampara numaralarina devam etti. (Numara diyorum cunku hangi kiz onla neden yatar aklim almiyor. Bence oldukca itici.)

Bu ayrilik olayini unuttum nefretimi dizginledim derken gecen gun nisanlima bu Hakandan msj geldi. Demis ki "ablasi da hacettepede d5. Sil mesajimi da aysenaz gormesin."
Bunu gorunce hemen wassapa girdim. Yemin ederim kizlar nisanlimin kiz arkadaslariyla olan konusmalarini bile okumam. Ama bu cocuk beni paranoyak etti. Konusmada yine bir kizdan bahsediyor. Tavlamaya calisiyormus guya nisanlimdan akil aliyor. Sonra da diyor ki "Ablasi da htepede donem 5. Onu da sana ayarlariz" sonrasinda da guluyor.

Sesimi cikarmadim Sinan ne cevap yazicak diye, sadece hahahahaha yazmis sonra gordum.

Nisanlima ben Hakandan hoslanmiyorum dedigimde o benim 2-3 yakin arkadasimdan biri, boyle soylemen hic hos degil diyor.

O kadar caresizim ki Hakana asiliyormus gibi yapayim da nisanlim kiskansin Hakandan sogusun diye bile dusundum sacma sapan...

Ne olur bana akil taktik ne verebiliyorsaniz verin :KK42:

Hay ALLAHIM ya ne halt yersen ye başkalarına ne diye karışırsın Adam siz takmayın boşverin nişanlınızla aranızı hiç bozmayın derim malum bu Ada'm nişanlınızın aklını karıştırabilir

Ay Aysenaz dert ettiğin şeye bak. Senin gibisini Sinan nereden bulacak. Hem doktor hem güzel hem çekici hem zeki...Nasılsa yeryüzünde senden başka güzel kadın yok boşuna üzme kendini.
Şaka bir yana şaşırdım
Hani böyle bir adamı dert edecek komplekslerin de yok kendine güvenin tamam niye üzülüyor strateji yapıyorsun ki?
Sinanin gözü de senden başkasını görmez diyordun hani her konuda cidden güveniyorsan lafını dahi etmemen lazım.
Ki sen eski manitanla buluşacak rahatlikta bir kadın bu iki dandik mesajı mi kiskandin
Diger konularinla resmen çelişen caresiz kiskanc bir kadın portresi , olmadı.

Hakan'dan ziyade kızmanız gereken kişi nişanlınız. "Nişanlım hakkında böyle konuşma" falan diyebilir. "Hahaha" falan diye mesaj attığı gibi size de rest çekip arkadaşını savunmuş. "Ömrüm, canım" dediğiniz biri sizi öyle görmüyor demek ki. Sizin adınıza üzüldüm.

Kizlar delirmek uzereyim resmen.

Derdim nisanlimin en yakin arkadasi. Kankasi midir her ne haltsa.
Bu adam olamamis ve daha da olamayacak olan arkadasa Hakan diyelim.

Hakan nisanlimin 3-4 yillik arkadasi. Ama bir turlu duzenli iliski tutturamamis, hovarda havalarinda, yattigi kizlarin sayisiyla hava atan bir tip.

Ne zaman bir kadin muhabbeti olsa "guzel mi, kac yasinda?" Gibi sorular sorar, ben tepkimi belli edince "saka yapiyorum canim, sen de beni hic tanimamissin" diye cevirir lafi.
Neyse bunlar sinir bozucu olsa da Hakanin yattigi kalktigi kadin sayisindan bana ne...

Beni asil sinirlendiren biz Sinanla kavga ettigimiz zamanlar Sinanla olan wassap yazismalari. Sinan benimle konusmaya gelecegi zaman "Ayril abi anlasamiyorsan. Benim gibi teomanlik yap. (Teomanlik derken ne demek istemis hala anlamis degilim.) Hic tartismaya girme, direk bitir." Yazmis utanmadan. Nasil bunu diyebilir acaba? Bu iliskide hic mi emek yok? Ayrilsak benim dokecegim gozyaslarinin hesabini nasil verebilecek?

Bu meseleden sonra Hakandan resmen nefret ettim. O ise her ortamda zampara numaralarina devam etti. (Numara diyorum cunku hangi kiz onla neden yatar aklim almiyor. Bence oldukca itici.)

Bu ayrilik olayini unuttum nefretimi dizginledim derken gecen gun nisanlima bu Hakandan msj geldi. Demis ki "ablasi da hacettepede d5. Sil mesajimi da aysenaz gormesin."
Bunu gorunce hemen wassapa girdim. Yemin ederim kizlar nisanlimin kiz arkadaslariyla olan konusmalarini bile okumam. Ama bu cocuk beni paranoyak etti. Konusmada yine bir kizdan bahsediyor. Tavlamaya calisiyormus guya nisanlimdan akil aliyor. Sonra da diyor ki "Ablasi da htepede donem 5. Onu da sana ayarlariz" sonrasinda da guluyor.

Sesimi cikarmadim Sinan ne cevap yazicak diye, sadece hahahahaha yazmis sonra gordum.

Nisanlima ben Hakandan hoslanmiyorum dedigimde o benim 2-3 yakin arkadasimdan biri, boyle soylemen hic hos degil diyor.

O kadar caresizim ki Hakana asiliyormus gibi yapayim da nisanlim kiskansin Hakandan sogusun diye bile dusundum sacma sapan...

Ne olur bana akil taktik ne verebiliyorsaniz verin :KK42:
arkadaş arkadaşın pez.....gidir derler.
bence sinan da o yolun yolcusu. terket gitsin.

demek ki nişanlın da hakanın kafasından biri ki arkadaş olabiliyorlar. boşuna dememişler bana arkadaşını söyle sana kim oldğnu söyleyeyim diye ;)

Bence de nisanlindan ayril. Her halti gidip Hakana mi anlatiyor? Uf boyle aptak erkeklerden uzak durun ya. Kavganizi gidip baskasiyla paylasan biri yarin obur gun neler paylasmaz ki.

Sen cok guzel kendine guveni olan bir kizsin boyle kiskancliklari sana yakistiramadim hic.
Nişanlınında hoşuna gitmiş demekki hacettepeli ablayı ayarlama fikri.

Teoman'lık yapmak = Şarkıcı Teoman gibi çapkın olmak kadından kadına koşmak.

Bu açıklamam burada dursun konuya döneyim arkadaşların dediği gibi olay nişanlında bitiyor mesafe koyacak olan o. Belki Hakan sadece ağız kalabalığı ediyordur içinde kötülük yoktur nişanlın da bunu biliyordur. Zevzek bir adam izlenimi oluşturdu bende çünkü.

Ayşenaz senin nasıl bi karakterin var çözmüş değilim çok ilginç birisin...
Dertlerin dert değil diyeceğim kızacaksın yani girip okuyorum diğer konuları aynı..küçümsemiyorum yanlış anlama umarım Allah başka dert de vermez ama nedir bu Sinan ş evdası Sinanım sinancım Sinan sinan....kim bu sinan kim:))Azıcık kendine gel azıcık diyorum bak..hayatının merkezinde sinan olmasın ,doktorsun şusun busun muhabbetlerine girmiyorum saçma çünkü ,bir meslek sahibi olman yada daha kariyerli olman daha doğru düşünmeni sağlamıyor...diyeceğim o ki sinan seni yeterince takmıyor zannımca ...burda böyle canım cicim Sinan'ım yazıyorsun kimbilir çoçuğun karşısında neler yapıyorsun ağzına düşüyorsundur..Sinan'ı az merkezden uzak tut..hayatına teğet geçsin ..burda bile ergen kızlar gibi hayatım canım Sinan'ım yazmışsın kusura bakma da çok itici yahu...az olgun ol kız..işinde gücündesin şu erkeklerin g.tlerini biz kaldırıyoruz sonra uğraş dur inmiyor...
Sadete gelelim o mesaja karşılık olarak "hayır ben nişanlıyım ve aşığım ayşenaza,bana böyle birşey nasıl söylersin bre deyyus" yazmasını bekleriz kadınlar olarak lakin hiç bi erkek yazmaz Güler hahaha yazar hihoho yazar ama ciddi bişey yazmaz..sevgiler öptüm

Back
X