Ayşenaz senin nasıl bi karakterin var çözmüş değilim çok ilginç birisin...
Dertlerin dert değil diyeceğim kızacaksın yani girip okuyorum diğer konuları aynı..küçümsemiyorum yanlış anlama umarım Allah başka dert de vermez ama nedir bu Sinan ş evdası Sinanım sinancım Sinan sinan....kim bu sinan kim:))Azıcık kendine gel azıcık diyorum bak..hayatının merkezinde sinan olmasın ,doktorsun şusun busun muhabbetlerine girmiyorum saçma çünkü ,bir meslek sahibi olman yada daha kariyerli olman daha doğru düşünmeni sağlamıyor...diyeceğim o ki sinan seni yeterince takmıyor zannımca ...burda böyle canım cicim Sinan'ım yazıyorsun kimbilir çoçuğun karşısında neler yapıyorsun ağzına düşüyorsundur..Sinan'ı az merkezden uzak tut..hayatına teğet geçsin ..burda bile ergen kızlar gibi hayatım canım Sinan'ım yazmışsın kusura bakma da çok itici yahu...az olgun ol kız..işinde gücündesin şu erkeklerin g.tlerini biz kaldırıyoruz sonra uğraş dur inmiyor...
Sadete gelelim o mesaja karşılık olarak "hayır ben nişanlıyım ve aşığım ayşenaza,bana böyle birşey nasıl söylersin bre deyyus" yazmasını bekleriz kadınlar olarak lakin hiç bi erkek yazmaz Güler hahaha yazar hihoho yazar ama ciddi bişey yazmaz..sevgiler öptüm