- 23 Ağustos 2012
- 51.388
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.250
- 898
Kesin nazar değdi.
sesli güldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin nazar değdi.
sesli güldüm
Yani başka açıklaması olamaz.Mimkin değil.Sinan çünkü osesli güldüm
Hemde burnu eğriHem doktor hem güzel hem çekici hem zeki...
Herkes ayni gondermeleri yapmis..konu sahibi cok mu havaliydi anlayamadimKem gözümüzle enerjisini düşürdük kızın![]()
Herkes ayni gondermeleri yapmis..konu sahibi cok mu havaliydi anlayamadim![]()
Su halimle iyi guldurdunuz vallaBence hakan senin profil resmini görmemiş, hakana mesaj at bence "sen benim profil resmimi gördün mü" diye. O zaman nişanlına yazdığı mesajdan utanacaktır...
Ben annemle ilgili konu actigimi hatirlamiyorum ama neyseKizlar zeki ,guzel,intorn ama asistanlarin daha once gormedigi kadar bilgili intorn, pirlanta yuzuk istemeyen bi milyoncu yuzukleri favorisi olan, sen benim profil fotoma baksana diye sayfalarda uyelere saldiran minnos kizimiza cok yuklenmeyin. Zira eski konularina bakarsaniz annesi tarafindan asagilanan hakir gorulen sevilmeyen bi insan. Bence bu hallerinin nedeni tam olarak SEVGISIZLIK
Dünyanın en güzeli de kıskanabiliyormış demek ki :)))
ay teşekkür ederim içime su serptinizAman boşver neden dert ediyorsun nişanlın arkadaşının bir lafı ile senin kadar mikemmel bir kızdan ayrılacak yada aldatacak değil ya![]()