• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

Liina

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
128
94
13
30
Kızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.

Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.

Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?

Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. 3500 tl bana girdi benim yüzüğümü de kaynanam aldı 2000 tl de ona girdi şeklinde yorumlamış.

Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.

Son düzenleme:
Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. Olan annesine oldu o ödedi gibi bir yorum yapmış.

Ne terbiyesiz ve saygsıız bir insan:KK51:Karşı taraf değer gösteriyor, para verip yüzük alıyor bu adam da arkasından abuk subuk konuşuyor. Adamın bir aile büyüğüne saygısı yok her şeyden önce:KK51: Yapacağınız şey belli, yüzüğü geri isteyin aynı mağazaya götürün verin parasını annenize geri verin. Şu saygısız ve nankör adama harcadığı paraya yazık cidden.

Sevgilim olmasa neler yapardım demiş ki erkekler kendi aralarında konuşurken bunu şu tarz söyler genelde "ah şu bebek gibi kızla bi takılsam" yani adam sevgilim var bakamıyorum demiş daha ne. Nişanlısınız diye adamın güdüleri hormanları ölmedi gözleri de kör olmadı.

Evlilik hazırlığı gerçekten çok masraf oluyor yakında evlenen arkadaşım da çeyiz hazırlığında aynı cümleleri kurdu gülerek. Ki kız tarafı daha az şey almasına rağmen.

Çok abartmayın, fazla ciddiye almayın derim.

Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.

Aynısını söylemiştim. Sadece maddi anlamda zorlandığı için böyle şikayetler ediyormuş bazen. Şu günlerde de çeyiz denen saçmalığı o alıyor sürekli. Bu bahsettiğim 1 yıl önceki konulardı.

Erkeklerin kendi aralarindaki muhabbetleri biraz absürt kacabiliyor.Hani evde esinin sözünden cıkmayan arkadas ortamında kulhanbeyidirya hatta geyigi yapilir görmüşsünüzdür bu tarz videolar onlar gibi düsünün.

Birkere görmemeniz gereken birşey olsa o yazısmalar imha olurdu.
Hadi silmedi diyelim sizin görebileceginiz bir ortam oluşturmaz oluştuğundada diken üzerinde olurdu.

Görmemeniz gereken yazısmalari seytan dürtmüs görmüssünüz soguk yapmaktansa gördügümü söyler mahcubiyetini gördüğümde rahatlardim.

Erkeklerin kendi aralarindaki muhabbetleri biraz absürt kacabiliyor.Hani evde esinin sözünden cıkmayan arkadas ortamında kulhanbeyidirya hatta geyigi yapilir görmüşsünüzdür bu tarz videolar onlar gibi düsünün.

Birkere görmemeniz gereken birşey olsa o yazısmalar imha olurdu.
Hadi silmedi diyelim sizin görebileceginiz bir ortam oluşturmaz oluştuğundada diken üzerinde olurdu.

Görmemeniz gereken yazısmalari seytan dürtmüs görmüssünüz soguk yapmaktansa gördügümü söyler mahcubiyetini gördüğümde rahatlardim.
Susamam bu olay karşısında zaten. İlla açılacak bu iki konu. Yoksa yüzüğünü veririm gider başımdan.
Bişeyin üzerinde ısrarla hayatta durmam. Haya şartlarım, dış görünüşüm, işim,ailem her şey mükemmel. Böyle kusurlu bir şeyle vakit harcayamam.

Abartıyorsunuz hiç kız kıza geyik muhabbetleri yapmadınız mı?
Misal yakın arkadaşlarla yakışıklı bir ünlüden bahsederken "offf gerçekten ne yakışıklı adam" demez miyiz?
Eşlerimizi değersizleştirmiş mi oluyoruz bu durumda?

Bilmiyorum ben farklı düşündüm belki de adam bakmadım demiş aldatmadım demiş işte çok masraf falan konşmuş bana tuhaf gelmedi. Bence kurcalamayın teee 1 yıllık konuşmaları size söyleyemediklerini arkadaşlarına söylemiştir mesela o an. Sinirle yazmıştır. Buraya da 1 yıl içinde söyleyenen tüm kötü şeyleri yazarsanız iyi yorum alamazsınız ki..

Annesine kaldı yüzük demek bence komik yani:KK48:Edepsizlik nerde kki burda çok değişik açık aramışsınız gibi .

Bir de kendi aralarında bazen dalga da geçmişlerdir

Aynı şekilde aynı sını siz de onun görebileceği şekilde kız grubunuzla muhabbet yapın bakalım tepki gösterecek mi? Gösterirse hesabını sorarsınız.
Konuyu açınca 1 yıl önce olduğunu söyleyecek. Daha nişanlı değildik dicek.
Şimdi durumlar farklı deyip kendini haklı gösterecek.
Ama benim için hiçbir önemi yok yüzünün, imzanın vs. önemli olan aidiyeti her daim korumak

Back
X