• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

Kızlar her şeyi konuştuk. Ablamın bahsettiği gibi anlattım.
3 aylık ilişkide ben ve şu anki ben bir miyiz sadece erkek ortamında gevezelik yapmıştım dedi ama hak verdi özür dileyip gruplarından ayrıldı.
Ne mutlu, bana tapan bir adam var ama dimi 😂😂
Annenize söylenen lafı yuttunuz yani 🥴

Siz eş değil, yanınizda istediğiniz gibi yönlendireceginiz birini arıyorsunuz zaten. Eğitimlere devam.

Annenize söylenen lafı yuttunuz yani 🥴

Siz eş değil, yanınizda istediğiniz gibi yönlendireceginiz birini arıyorsunuz zaten. Eğitimlere devam.

açıklamasını yaptı tabii ki.
argo anlamda değil kendim için de aynısını söyledim ben ne anlamda söyleyebilirim diye bir açıklama yaptı.
sadece erkek arkadaşlarıyla rahat bir dili olduğu için öyle ifade ettiğini söyledi bir daha asla böyle bir konuşmayı istemediğimi belirttim.
her şey yolunda, detayı detayına yazmak istemedim sadece. etrafa bakma olayında da bi kez daha tekrarlanırsa sonucunda tartışma değil ayrılık olacağını belirttim.
o da bi daha tekrarlanmayacağını ve bi amaçla yapmadığını belirtti.
tekrardan teşekkürler tüm yorumlar için.
bazı şeyleri bazen çok irdelemeden düşünmek gerekiyor.
bazı şeyler kadın kafasında neyse erkek kafasında tam tersi olabiliyor.
bunlara hakim oluyorum böyle olaylar sayesinde de.

Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
İlk yazdığınız mesajlaşma kısmı gerçekten hiç hoş değil ama hadi boş boğazlık kısmından belki tolera edilebilir, şans verilebilir falan ama bu yazdığınız sizi gerçekten ciddi düşünmeye itmeli bence. Çünkü bu durum ilkinden daha büyük sorun olurdu benim için.

İlk yazdığınız mesajlaşma kısmı gerçekten hiç hoş değil ama hadi boş boğazlık kısmından belki tolera edilebilir, şans verilebilir falan ama bu yazdığınız sizi gerçekten ciddi düşünmeye itmeli bence. Çünkü bu durum ilkinden daha büyük sorun olurdu benim için.
ortalığı başına yıktım desem yeridir. çok ciddi bi mesaj verdim.
benim evleneceğim adam etrafa aç gözle saldıran bir adam olamaz mesajını verdim. bi kez daha yaşanırsa tekrarı olmayacak bi tartışma olur dedim.
teşekkür ediyorum.

Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
Gerçekten sapıkça. Ben böyle durumlarda adamın yanındaki kadına acıyorum

Ya konu sahibi , yanlış anlamazsaniz bişey sorucam ama acaba sizin ve ailenizin maddi durumunuz çok aşırı iyi mi? Yani böyle gerçekten hatri sayılır bir mal mülk sahibi, kalantor bir babanız var mı? Çünkü adam size resmen birşey için katlanıyor gibi davranıyor ama ne için bulamadım?

açıklamasını yaptı tabii ki.
argo anlamda değil kendim için de aynısını söyledim ben ne anlamda söyleyebilirim diye bir açıklama yaptı.
sadece erkek arkadaşlarıyla rahat bir dili olduğu için öyle ifade ettiğini söyledi bir daha asla böyle bir konuşmayı istemediğimi belirttim.
her şey yolunda, detayı detayına yazmak istemedim sadece. etrafa bakma olayında da bi kez daha tekrarlanırsa sonucunda tartışma değil ayrılık olacağını belirttim.
o da bi daha tekrarlanmayacağını ve bi amaçla yapmadığını belirtti.
tekrardan teşekkürler tüm yorumlar için.
bazı şeyleri bazen çok irdelemeden düşünmek gerekiyor.
bazı şeyler kadın kafasında neyse erkek kafasında tam tersi olabiliyor.
bunlara hakim oluyorum böyle olaylar sayesinde de.
Sizde o ışığı gördüm ben sizde nişanlızı tam anlamıyla emirlerinize uyacak hale getireceksiniz. Biraz sabır. 🤗

Aklımızdan geçen herşeyi birilerine iğrenç bir uslupla anlatamıyoruz bazen tövbe tövbe diyoruz bazen düşündüğümüzden utanıp bunu düşünmemiş gibi yapıyoruz bu insanlıktır zaten ama diğeri karaktersizliktir net.. Şunu normalleştirmeyin ne erkek sevdası ya her yaptıkları bir kulp bulunarak örtülüyor..
Misal bir erkek yere tükürse abartma canım hapşırmıştır derler
Bir kadın yere tükürse vay edepsiz ağzını yırtın onun derler vahh halimize
asla erkeklerin davranışlarını normalleştirmek için yazmadım öyle biri değilim zaten. yazdığımı anlama zahmetine girersen zaten biz de yapmıyor muyuz o kadarını demişim. kadınlardan bahsediyorum. birilerine iğrenç bir üslupla bi şeyler anlatmayı savunmadım yazılanı idrak etmeden yorum yapmayın. ben sadece hayatımızda biri varkende çekici bi insan gördüğümüzde onun çekici biri olduğunu fark ediyoruz, gözümüze perde inmiyor sonuçta manasında dedim. zaten asla aldatmak vs tarzı şeyleri savunmadım. kesinlikle ataerkil zihniyette biri değilim o tarz bi ortamda da büyümedim zaten. yazdığım şeyi idrak edememişsiniz. düşündükten sonra utanıp tövbe etmek zorunda kalıyorsan sen bayağı karaktersizce(!) şeyler düşünüyor olmalısın. ben üstüne basa basa aldatmak boyutunda düşünmeden anlık bi beğeniden bahsettiğimi söyledim. anlayabildiğin kadarını anlamışsın işte. verdiğin yere tükürme örneği senin seviyeni belli ediyor zaten ona cevap bile vermiyorum 🤢🤮🤮🤢🤢

Son düzenleme:
inanır mısınız bilmem ama çok nadir olan bi olay bu bana. kim yapsa da partnerine saygısızlık olarak görüyorum
bana da nadiren olan bi şey. yani birini görünce beğenmek elimizde olmadan gerçekleşen bi şey aslında onu söylemeye çalışıyorum ama bu anlık bi şey olarak kalmalı. o beğeninin peşinden gitmek, kafada kurmak bu partnere saygısızlıktır. çok hoş birini görünce içinden vay be demek zaten refleks gibi bi şey bence ve çok masum

Gerçekten sapıkça. Ben böyle durumlarda adamın yanındaki kadına acıyorum

Aynen. Kadına acıyorum, yanındaki erkek 0 saygı gösteriyor. Bir yandan da anlayamıyorum açıkçası göz göre göre seni eşşek yerine koyan birini koluna takıp topluma çıkarıyorsun, adam etrafa bakıyor sen de hiiiiç alınmadan öylece devam ediyorsun. Adamın salya akıtması bitince konuşmaya devam ediyorsun:ruh:

Kızlar her şeyi konuştuk. Ablamın bahsettiği gibi anlattım.
3 aylık ilişkide ben ve şu anki ben bir miyiz sadece erkek ortamında gevezelik yapmıştım dedi ama hak verdi özür dileyip gruplarından ayrıldı.
Ne mutlu, bana tapan bir adam var ama dimi 😂😂
Olay tatlıya bağlanmış ama yine de yazmak istedim. Benim yorumum biraz farklı olacak. Erkekler kendi aralarında gerçekten farklı bir dilde konuşuyorlar, biz ne kadar tasvip etmesek de bize hoş gelmese de onlar için normal bu sohbetler maalesef. Gerçek olan bu.
Erkekler bazen sırf o ortamlarına ters gelmemek, alay geçilmesin diyerek de o şekilde konuşuyorlar. Yani size ve ailenize karşı, herhangi bir saygısızlığı yoksa çok takılmayın bu durumlara. Bu wp olaylarına da girmeyin. İnşallah bir daha tekrarlanmaz

bana da nadiren olan bi şey. yani birini görünce beğenmek elimizde olmadan gerçekleşen bi şey aslında onu söylemeye çalışıyorum ama bu anlık bi şey olarak kalmalı. o beğeninin peşinden gitmek, kafada kurmak bu partnere saygısızlıktır. çok hoş birini görünce içinden vay be demek zaten refleks gibi bi şey bence ve çok masum
Söylediklerinle çelişiyorsun baya sıkıntılı bir tipsin Allah yardımcınız olsun

Takılma derim. Bak sende kadınlar grubuna az önce ne yazdın..NE MUTLU Kİ BANA TAPAN BİR ADAM VAR demişsin.Okusa o da seni sorgulayacak:)

Söylediklerinle çelişiyorsun baya sıkıntılı bir tipsin Allah yardımcınız olsun
Söylediklerimle çelişmiyorum gayet netim. İkincisinde salağa anlatır gibi anlattığım için, ikincisini anlamak senin için daha kolay oldu yani ilki ve ikincisi sana farklı gelmiş olabilir. Hiç tanımadığın beni ataerkillikle suçladın, ben ataerkil olucak son kişi bile değilim. Senin idrak sorunların gayet açık olduğu için başka bi şey deme zahmetine girmiyorum.

Sevgilim olmasa neler yapardım demiş ki erkekler kendi aralarında konuşurken bunu şu tarz söyler genelde "ah şu bebek gibi kızla bi takılsam" yani adam sevgilim var bakamıyorum demiş daha ne. Nişanlısınız diye adamın güdüleri hormanları ölmedi gözleri de kör olmadı.

Evlilik hazırlığı gerçekten çok masraf oluyor yakında evlenen arkadaşım da çeyiz hazırlığında aynı cümleleri kurdu gülerek. Ki kız tarafı daha az şey almasına rağmen.

Çok abartmayın, fazla ciddiye almayın derim.
İlginçsiniz. Sizin hayatınızdaki kişi de annenizin yaptığı masrafları annenize giren çıkan muhabbetine dökse aynen bu bir şey olmaz yaaa tavrınız devam eder mi acaba?

Olay tatlıya bağlanmış ama yine de yazmak istedim. Benim yorumum biraz farklı olacak. Erkekler kendi aralarında gerçekten farklı bir dilde konuşuyorlar, biz ne kadar tasvip etmesek de bize hoş gelmese de onlar için normal bu sohbetler maalesef. Gerçek olan bu.
Erkekler bazen sırf o ortamlarına ters gelmemek, alay geçilmesin diyerek de o şekilde konuşuyorlar. Yani size ve ailenize karşı, herhangi bir saygısızlığı yoksa çok takılmayın bu durumlara. Bu wp olaylarına da girmeyin. İnşallah bir daha tekrarlanmaz
Aynen dediğiniz gibi açıkladı zaten. Orda ortam bambaşka düşünmediğini söylemek zorunda kalıyorsun dedi.
Ben en çok yüzük olayına takılmıştım onu da maddi durumda annenle beni ne kadar zorladığını anlatmak için o ruh haliyle anlatmıştım dedi. Amacı yapılan şeye hakaret de değilmiş.Ben öyle algılamıştım.
Gruptan da ayrıldı zaten. Bana da çok büyük bi ders oldu isterse sabaha kadar açık olsun mesajları asla bakmam.

Evlenmeden once nasil saygi duymasi gerektigini ogrettigin icin 👏👏👏
Ben hala izlemede olucam canım. Askere gidicek nişanlım. Ondan sonra değişicek mi, döndükten sonra nasıl olucak, düğün hazırlığında nasıl olucak.
Ben hiçbir zaman kimseye %100 güven duyamadım zaten. Duymam da.
Bence evlenmeden önce her kadın en küçük sorun bile olsa onu konuşmalı. İçi rahat etmeli. Konuştuktan sonra sorunun çözüldüğünü kanıtlarsa karşıdaki adam ondan emin olmalı.
Burdaki yorumlar da bana çok yardımcı oldu konuyu çözmekte gerçekten. Bazen yangına körükle gidebiliyorum. Öyle olmaması gerektiğini gösterdiler 🙂
Teşekkürler tekrardan 💕

Adamın düşünceleri iğrenç
Şimdi sessizse evlendikten sonra bunların 10 katını duyarsınız

Back
X