nişanlımın erkeklik takıntısı

ayla_052

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
66
0
0
İstanbul
canlarım ya nişanlım evlilik tarihini ertelemeye çalışıyor gibime geliyor.hastayım falan demeye başladı.yakında evleneceğiz.sanırım erkeklik takıntısı yapmaya başladı.daha önce malum yeri ile ilgili takıntıları vardı.korkuyor mu dersiniz?

canlarım ya nişanlım evlilik tarihini ertelemeye çalışıyor gibime geliyor.hastayım falan demeye başladı.yakında evleneceğiz.sanırım erkeklik takıntısı yapmaya başladı.daha önce malum yeri ile ilgili takıntıları vardı.korkuyor mu dersiniz?

mesajlarina baktimda cogu hep cinsel organlarla takintilarin
senin vagina gögüs popo takintin, esin? nisanlin penis takintisi
bir tuhaflik var CADIARZU
aklin fikrin hep oralarda gamyoncuiremsu

Ya böyle sorulara öylesine sinir oluyorumki.

ne bilelim biz senin nişanlının takıntısını, korkusunu. Git kendisine sor be kardeşim, töbe töbe:umursamaz:

senn pekkk sey seye duskunmussunnnn sorun varsada bırak ertelesınnnnnnn evde kalmassın yaaa baska brını bulrusun elbetttttt

:olmaz:bu konuların üzerine fazla gidersen giderseniz.
:bbo:cinsel organımdı çalışacakmı çalışmayacakmı kafaya takarsanız.
:umursamaz:kalçam popom gögsüm der durursanız
kafayı hep malum yere yorarda malum dışı bir varlık olursanızdelikafadulden
evlilikdende korkarsınız birbirinizdende.bu ne saçmalıkdır.bakıyorumda çok kişiler var böyle konular açan,cinsellik bölümüne giren.saçma sapan sorunlarını ortaya döken.
sorun bile denilemeyecek şeyleri sorun haline getiren.
bende giriyorum gereken konulara bakıp çıkıyorum mesela evliligimle ilgili bilmedigim şeylere.
bak sinir oldum ya şimdi...
tepkim sadece size degil tamam belki danışacagınız birileri yok çaresiz kaldın..

bız ne bılelım kardesım gıt kendısıne sor? banane senın sevgılının orasından burasından...
tövbe yarabbim alsanaalsanasmile

Malum takıntısını biz bilemeyiz nedir ne değildir gitde nişanlınla konuşsana bunları :umursamaz: tövbe yarabbim ohaoldumsmile

ilginç bi soru olmus tarihi ertelemekte neyin nesiymiş hem böyle bi takıntısı olduğu kararına nasıl vardın belki başka sorunları var belkş evlenmekten vazgeçti kararsız kaldı...

arkadaş konuyu açtı sırra kadem bastı sempatiksalakcinni

ya da misafir olarak yazılanları takip ediyodur acaba ne yazacaklar önerisi olan olacakmı diye :umursamaz:

Sizin göğüs takıntınız nışanlınızın erkeklik takıntısı gül gibi geçinirsiniz işte :1:

ınsanların takıntıları olmaları çok normal değil mi kızlar ?
Konu sahibi arkadaş Bir derdim var bölümüne açmış sıkıntısını.Belli ki o bu konuya çok takıldığı için onun için büyük bir dert.Burda açılan saçma sapan konulara ciddi birşekilde yaklaşıp fikirlerimizi beyan etmemiz rağmen, bu arkadaşın konusu niye bu kadar ti ye alındı merak ettim doğrusu.

İnsanların takıntıları olmaları çok normal değil mi kızlar ?
Konu sahibi arkadaş Bir derdim var bölümüne açmış sıkıntısını.Belli ki o bu konuya çok takıldığı için onun için büyük bir dert.Burda açılan saçma sapan konulara ciddi birşekilde yaklaşıp fikirlerimizi beyan etmemiz rağmen, bu arkadaşın konusu niye bu kadar ti ye alındı merak ettim doğrusu.

arkadaşın konuları cinsellik doğrultusunda olunca ister ister konu sahibinin erkek olduğu ve buraya da aklınca dalga geçmek için yazdığını düşünüyoruz genelde. çok sık olan şeyler bunlar. sen misin bizi ti ye alan diyip biz olayları saptırıyoruz:sm_confused:

konu doğru olsa , bu olayda soruyu yanlış kişiye yöneltiyor. nişanlısı ise bunu onunla konuşabilir. ne bilelim adamın neye takıntısı var neye yok. abuk sabuk konularaya layıkıyla cevaplar gelmiş bence:1:

arkadaşlar sorunum olmasa açmazdım heralde.ben onu çok seviyorum.ama onun üzülmesi benim içinde üzüntü.konumu o kadar güzel yorumlamışşınız ki ilginize teşekkür ederim!!!!böyle olcanı bilsem açmazdım.size garip geldiyse özür dilerim.

arkadaşlar sorunum olmasa açmazdım heralde.ben onu çok seviyorum.ama onun üzülmesi benim içinde üzüntü.konumu o kadar güzel yorumlamışşınız ki ilginize teşekkür ederim!!!!böyle olcanı bilsem açmazdım.size garip geldiyse özür dilerim.

konu sahibinin diger mesajlari

arkadaşlar bu durumu o kadar dert etmeyin.benimde vagina problemim vardı ama eşim hiç dert etmedi.çünkü erkekler buna bakmaz bile.ayrıca bu tür durumlar yaratılışla alakalı.erkeklerinde penis sorunları var.ama önemli olan karşılıklı sevgiyle ve anlayışla ilişkiyi sürdürmek.sizcede öyle değilmi canlarım?

zilan 32 kardeş.evli olduğun için soruyorum.eşim penisinin küçük olduğunu bana açıldı.ben de cinsel ilişkiden normal zevk alabilirim değilmi?şimdide ben takıntılı oldum ya....

bi karar ver evlimisin degilmi
popon sorun
gögüslerin sorun
vajina yine sorun
bide bu yetmezmis gibi esinin? nisanlinin? penisi sorun(güccük:1:)
ama lütfen yeter artik bukadar da saf yerine koymayin bizi, bencede özür dile:umursamaz:

Back
X