Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım ya nişanlım evlilik tarihini ertelemeye çalışıyor gibime geliyor.hastayım falan demeye başladı.yakında evleneceğiz.sanırım erkeklik takıntısı yapmaya başladı.daha önce malum yeri ile ilgili takıntıları vardı.korkuyor mu dersiniz?
canlarım ya nişanlım evlilik tarihini ertelemeye çalışıyor gibime geliyor.hastayım falan demeye başladı.yakında evleneceğiz.sanırım erkeklik takıntısı yapmaya başladı.daha önce malum yeri ile ilgili takıntıları vardı.korkuyor mu dersiniz?
İnsanların takıntıları olmaları çok normal değil mi kızlar ?
Konu sahibi arkadaş Bir derdim var bölümüne açmış sıkıntısını.Belli ki o bu konuya çok takıldığı için onun için büyük bir dert.Burda açılan saçma sapan konulara ciddi birşekilde yaklaşıp fikirlerimizi beyan etmemiz rağmen, bu arkadaşın konusu niye bu kadar ti ye alındı merak ettim doğrusu.
arkadaşlar sorunum olmasa açmazdım heralde.ben onu çok seviyorum.ama onun üzülmesi benim içinde üzüntü.konumu o kadar güzel yorumlamışşınız ki ilginize teşekkür ederim!!!!böyle olcanı bilsem açmazdım.size garip geldiyse özür dilerim.