Nişanlımın eski sevgilisi canımı sıkıyor..

Sürekli ediyorum canım..Allah razı olsun senden de.. Çok teşekkür ederim.. Umarım sen de çok mutlu olursun.
Amin cümlemizi yuvasını huzura kavuştursun ayırmasın gülmekten... Sende kafanı fazla yorma akışına bırak biraz hayatı inanki 3 gnlük dünya sana gelen mesajmı neyse artık engel at bişilerle engel hatta attıklaırnı bile okuma okursan kafaya takarsın kendi kendine konuşsun dursun ..

nisanlina guveniyosan sorun ne.kendimede guvenim var diyorsun.ben birinden ayrildim iki sene kendime gelemedim.seninki kucuk bir ayrilikts hoop başkası na gitmis.bence sorun burda.ama sen inanmak istedigine inaniyosun zaten.aski cok iyi bilen bir kadin olarak yaziyorum bunlari.ayrilsamda iki gunde birini bulmam zaten canim istemez.sakin o erkek falan demesin kimse .ask ole kolay degil .

hangi bayan kendini alçaltır da böyle bişey yapar ki aklım almıyor

gurursuz kız işte.

Haklısın canım. Dediğin gibi yapcam. Sağ ol :)

Doğru. Kendisini affettirdi bana. Tatmin etti.. o yüzden onunlayım. Yoksa gurursuz değilim.

kıza sakın göz dağı verme sende ona anılarınızı anlat sende ona resimlerinizi gönder hiç de umursama nişanlına güveniyorsan eğer sorun yok demektir.

o size tekrar msj foto filan atarsa siz de ona düğün davetiyenizin fotoğrafını gönderin gülücük koyun sonuna da.
mutlaka bekliyorum diyin.
o sizi üzeceğine siz onu üzün.
mutluluklar

yurtdışında doğan çocukların haklarını incelemelisin. belli bir süre ülkeden ayrılmaması gerekiyor. çünkü alman hükümeti doğan çocuklara yaptıkları aile yardımının karşılığını istiyor. ve dönüşe sıkıntı çıkarıyorlar. nişanlık almanyada kalmak için nekadar sürelik izin almış?

kıza sakın göz dağı verme sende ona anılarınızı anlat sende ona resimlerinizi gönder hiç de umursama nişanlına güveniyorsan eğer sorun yok demektir.

içim rahatladı sağ ol canım..
o size tekrar msj foto filan atarsa siz de ona düğün davetiyenizin fotoğrafını gönderin gülücük koyun sonuna da.
mutlaka bekliyorum diyin.
o sizi üzeceğine siz onu üzün.
mutluluklar

Uvv iyi fikir :)

Nişanlım Almanya doğumlu.

Nişanlım Almanya doğumlu.[/QUOTE]
güzel o zaman. yüreğinin sesini dinle. eğitimine almanyadada devam edebilirsin. evliliğinin tadını çıkartırken bebek planıda çıkana kadar belli bir eğitimin tamamlanmış olur. güzellikler ve mutluluklar sizinle olur umarım...

sen gitme bu işi bitir olmayacağı en basından belliymiş baksana araya giren kız hala atlayıp keyif kaçırıyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…