• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Facebook araması ve yeni başladığı işinde zümre hocasının instagramdan onu takip etmesi normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu yeni konu basligini dusundun mu? Balayindan da bize bildirecekmisin? Balayinda konu acmazsan kuserim. Mesela dugun gunu hazirliklarini falan bize yazabilirsin. Hangi tasarimcinin gelinligini giydigini, makyaj, sac basi kimin yaptigini, organizasyonu falan filan...muhtemelen bir organizasyon sirketi ile anlasmissinizdir dimi? Sevgiline bu kadarcik jesti de cok gormemissindir umarim. Yoksa ben olsam bende sıkılırım senden.

Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak

tüylerini aldırmaya vereceğin parayı tedavi olmaya ver mesela.

Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Ben derslik bir durum göremedim zorunlu, ders vermen gereken diğer konular duruken buna takılman çok anlamlı olmuş, bravo vallahi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X