Sende kaç arkadaşım,kaçan kovalanırmış.Naz yap biraz..
al karsina konus onun böyle davranmasina sebeb olan sorunlari sor
ben olsam buluşacağımız zaman saçımı makyajımı kıyafetimi parfümümü sıkar aklını alırdım
kadınız biz ve bir erkeğin aklını çokçok rahat alırız kadınlığımızı kullanarak :)
hiç canını sıkma korkmuştur evlenmekten .
sipsezaaan nazar mı degdı kuzum sıze ,
bence de nısanlın evlenıyorum mu ben sımdı travmasına gırmıstır
bıraz serbest bırak bıraz kaç ,düzelır ..
Hmmm nişanlın "eyvah evleniyorum" travması geçiriyor
Artık son durak,başı bağlanıyor ne de olsa.Biraz zaman tanı,üzerine gitme.Her buluşmada ev,eşyalar,düğün gibi konular konuşuyorsan gerilebilir.Hazırlıklardan bir süre bahsetme.Ailelerden de fazla bahsetmesen iyi olur.Annem böyle dedi,babam şöyle düşünüyor,annen ne der gibi konulara girme.
Nişandan önce nasıl davranıyorsanız,nerelere gidiyorsanız öyle yapmaya çalış.
Yani ne bileyim,çıkınca hemen mobilyacılara filan mı götürüyorsun acaba ?
benim de 6 yıllık bir ilişkim var daha nişanlı değiliz ama şimdiden ev eşya konuları açılınca konu uzasın istemiyo.evliliği düşünmediğimizden değil ama nasıl altından kalkacam korkusu var içinde.bilmiyorum ailesi destek olcak mı evlenirken ama her şeyi tek başına yapacaksa daha cok stres altına girmiş olabilir.eger ailesi yardım edecekse de bu sefer de ailesini borca sokacagı için kara kara düşünüyordur.bir dönem erkek arkadasımın işleri çok kötüydü,bu yüzden kendini kapamıstı içine.benimle bile görüşmüyodu,hatta ilişkimize ara bile vermiştik o dönemde.çünkü hep borcları,işleri düşünmekten kafayı yemişti :26: o yüzden bi arkadasın da dediği gibi fazla ev esya düğün aile mevzularını acma.hem belki senin gözünde maddi acıdan bi şeyleri geri bırakmaktan da korkuyodur.sen arada ona bu konuda rahatlatıcı seyler söyle.biz bayanlar bazen o da olsun su da olsun deriz.ama sen önemli olanın bi yuva kurcak olmanız oldugunu,esyanın düğünün pahalı olmasının bi öneminin olmadıgı ona laflarınla güvence vererek hissettirmeye calıs.bi de nazara cok inanırım ben,kimseye ne mutlulugunu anlat ne de mutsuzlugunu.Rabb'im herkesin ilişkisini nazardan korusun
Canım nişanlının burcu ne çok merak ettim. Çift kişilikli olabilir bence :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?