balık burcu canım?? pek anlamıyorum aslında, bilmem gereken bir özelliği var mıdır balıkların?
canım gerçekten çok çok teşekkür ederim uzun uzun akıl vermişsinaslında herşeyi biz yapacağız. kayınvalidemlerin durumu çok iyi ama biz hariç herşeye para harcıyorlar. haliyle nişanlımla ben borca harca girmeye başladık. ama o benden daha çok kafasına takıyor olabilir tabi... erkek gözüyle bakamam tabi ben olaya...
düğün ve eşyalar konusunda aslında hep destek oluyorum ona... olmasa da olur eksik olsun ekonomik olsun diyorum her zaman.. o her şey tam olsun sonra yok deme bana diyerek kırıyor beni...ama şimdi senin yazını okurken farkettim ben hiç de öyle biri değilim ama kendi annesi öyle biri... sürekli evdeki eksik şeylerden bahsedip kocasına dert yanar. belki de onlara benzemek istemiyordur...
mutluluğu ve mutsuzluğu kimseye anlatmama konusunda hak verdim, sözünü dinleyeceğim :13: tekrar teşekkür ederim.
Bu cevabı vereceğini tahmin etmiştim. Hayatımda 2 kere aşık oldum, ikisi de balıktı ve hayatımda tanıdığım en dengesiz insanlardı. Biri seni seviyorum hiç unutamadım dedikten sonra buluşmak isteyip 2 kere buluşmaya gelmedi, ikincisi ise ilgilendi, kıskandı ama iş ciddiye binince senden çok hoşlanıyorum ama çekincelerim var diyip işin içinden sıyrıldı. Balık erkeklerine güvenmemek lazım bence.
canım eger faydam olduysa ne mutlu banaeğer annesi dediğin gibiyse etkilenmiş olabilir,sen şimdi ekonomik olsun desen de içinde şüphe kalmış olabilir ilerde başıma kakar mı acaba diye?dediğim gibi ben daha nişanlı değilim ama bu konular konuşulunca bile hemen bunalıyo erkek arkadasım.uzun zamandır dikkat ediyorum normal msjlasırken falan askım esyaları almamız lazım,askım ev almam lazım diyo,birden durduk yere konuyu acıyo,hatta arkadaslarına da böyle söylüyomus.yani erkekler bunu çok kafalarına takıyolar.ben de mesela bosver kirada otururuz,esyalarda tam olmasın evlenince beraber tamamlarız diyorum.önce bi seviniyo gerçekten mi diye,sonra ama bakıyorum yine tutturmus yapmam lazım etmem lazım diye.yani demem o ki erkekler sorumluluk altına girecekleri zaman gerçekten baska sey düşünemiyolar,kafalarında sürekli bu oluyor.
ama canım bu yasadıklarını şimdi özellikle aileden kimseyle fazla paylasma derim,çünkü nişanlın bunalımdan çıkıp aranız yine cok iyi oldugunda cevredeki insanlar bunu unutmuyolar,hep bi tetikte oluyolar.nişanlının da fazla üzerine gitme,sen yine de arada cok sey istemediğini dile getir,o ne kadar yok sen istersin dese de kırılma bu laflarına,sözünün arkasında dur.ailesinin durumu varken yardım etmemesi elbette kolay değil ama bi de söyle düşün yarın öbür gün bu sefer biz size su yardımı yaptık erkek tarafı olarak,yok söyle de yaptık diye basına kakmaları da var.o yüzden bazen nişanlına de iyi ki her şeyi biz beraber yapıyoruz,yuvamızı beraber kuruyoruz tarzında söyle,rahatlatmaya calıs.biz de erkek arkadasımla beraber yapcaz her şeyimizi ne kadar zor oldugunu biliyorum o yüzden,ama evlenince yok kız tarafı bunu yaptı ama erkek tarafı sunu bile yapmadı muhabbetiyle huzurumuz kacmayacak,böyle düşün.Allah yardımcınız olsun canım,inş nazar değmeden her şey yoluna girer
denedim canım ama işe yaramadı (ya da şöyle diyeyim bir tek onda işe yaramadı)
nasıl yaniiiiii
hiç tepki vermedimii:44::44::44:
ben böyle durumlarda erkeğin gözünü korkutmaktan yanayım. öncelikle al karşına konuş bence ama tripli, bağırışlı çağırışlı yıkıcı değil de yapıcı bir konuşma olsun bu. mesela eski günlerinizden aç konuyu eski güzel günlerinizden. şöyle yapardık hani böyle yapardık hatırlıyo musun ne güzeldi diye güzel günlerinizden bahset. gülümsemesini sağla sende gül. sonra o kadar çok özlüyorum ki o günleri falan de. çok mutluydum sende mutyluydun artık seni öyle göremiyorum ve bunun suçunu kendimde arıyorum de. seni mutlu edememek beni de kahrediyo hele sebebini bilememek daha çok kahrediyo bi anlatsan falan de. bilmiyorum cevabını kesinlikle cevap olarak kabul etme. kendin sorular üret. mesela bi şey bul şundan olabilir mi de tepkisini ölç o zaman bu sebepten de. bi şeyler say da say aklına gelebilecek her şeyi. en sonunda da ben seni çok seviyorum senden kesinlikle ayrılmak istemiyorum bunu üzülerek söylüyorum ama beni artık sevmiyorsan seni mutlu edemiyosan benden ayrılabilirsin de. ama kendinin ayrılmak istemeidğini çok belli et. ama onun kararına yıkılacak olsanda saygı duyacağını söyle. belki ayrılmayı göze aldığınızı görüp tırsabilir. birazda sen kaç bu yöntem sonrası da düzelmiyosa.
ben böyle durumlarda erkeğin gözünü korkutmaktan yanayım. öncelikle al karşına konuş bence ama tripli, bağırışlı çağırışlı yıkıcı değil de yapıcı bir konuşma olsun bu. mesela eski günlerinizden aç konuyu eski güzel günlerinizden. şöyle yapardık hani böyle yapardık hatırlıyo musun ne güzeldi diye güzel günlerinizden bahset. gülümsemesini sağla sende gül. sonra o kadar çok özlüyorum ki o günleri falan de. çok mutluydum sende mutyluydun artık seni öyle göremiyorum ve bunun suçunu kendimde arıyorum de. seni mutlu edememek beni de kahrediyo hele sebebini bilememek daha çok kahrediyo bi anlatsan falan de. bilmiyorum cevabını kesinlikle cevap olarak kabul etme. kendin sorular üret. mesela bi şey bul şundan olabilir mi de tepkisini ölç o zaman bu sebepten de. bi şeyler say da say aklına gelebilecek her şeyi. en sonunda da ben seni çok seviyorum senden kesinlikle ayrılmak istemiyorum bunu üzülerek söylüyorum ama beni artık sevmiyorsan seni mutlu edemiyosan benden ayrılabilirsin de. ama kendinin ayrılmak istemeidğini çok belli et. ama onun kararına yıkılacak olsanda saygı duyacağını söyle. belki ayrılmayı göze aldığınızı görüp tırsabilir. birazda sen kaç bu yöntem sonrası da düzelmiyosa.
mesela bir erkekle konuşurken dudagını ısırmak, bileklerinin iç tarafını her zaman ona dogru tut.çok güzel afrodizyak etkili bir parfüm kullan.makyajını asla abartma.erkekler taze genc görünen kadınları sever
Ben yazmıştım bir önceki sayfada "aklını başından almaya çalışacağım" diye. Evet bunu başardım. Tüm gece elimden tuttu, göğsünü gere gere gezdirdi beni.. O gece öylece bitti.
Ertesi gün seni seviyorum nameleri okudu.. Bir kadın hisseder, sevildiğinide , sevilmediğini de.. Anladım ki biz, birbirimizi kaybetmekten korkmuyoruz. Ayrılık deyince içimiz yanmıyor. En azından şimdilik böyle... Bizde bişeylerin zaten bitmiş olduğunu düşünüyorum, elegüne karşı uzatmalardı bizimkisi.. Bitti.. Şimdi o, aileme ne derim telaşında, ben işyerime, akrabalarıma karşı ne derim telaşındayım.
Gelecek görsem direnirdim. Ama göremedim malesef. 2 gün sonra yüzüğü alamaya gelecek. Başkada bişeyi yok zaten bende... Hayırlısı olsun, şu anda bir üzüntü, bişey yok içimde, daha sonra olurmu bilmiyorum.
Kızlar iyce nedir, ne değildir diye anlamadan kendisini ve ailesini tanımadan, hakkında araştırma yapmadan aşık oldum diye nişanlanmaya evlenmeye kalkmayın. Sonunuz benim gibi hüsran olur. Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...
kızlar allahaşkına yardım edin bunları ağlaya ağlaya yazıyorum inanın. Biz 5 sene çıktık geçen aralıkta nişanlandık. Nişanlanmak zor oldu bizimkiler fazla naz yaptı filan ama nişan sonrası süperdi. Herkes birbirini çok sevdi benimsedi kocaman bir aile olduk. Ama bu durum sadece bir ay sürdü. Nişanlım nişandan hemen sonra eşya bakalım diye tutturdu, sonra da kendi kendine daha çok var bakarız diye vazgeçti. şimd de sanki benden vazgeçti. Kızlar ne yapsam benimle ilgilenmiyor, eskiden sımsıkı sarılırdı bana hiç bırakmayacak gibi iki aydır ne kadar bıcır bıcır davransam da aşkla yaklaşsam da doğru dürüst yüzüme bakmıyor. önceleri önemsemedim ben alttan alayım dedim ama inanın dayanamıyorum. Neden böylesin diyorum bilmiyorum diyor. O benim herşeyim kızlar ne yapacağım ben? Herkes farkında annem bile ne oldu size böyle diyor. Gerçekten çok kötüyüm ne yapacağım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?