Nişanlımın ilgisini çekemiyorum

balık burcu canım?? pek anlamıyorum aslında, bilmem gereken bir özelliği var mıdır balıkların?

Bu cevabı vereceğini tahmin etmiştim. Hayatımda 2 kere aşık oldum, ikisi de balıktı ve hayatımda tanıdığım en dengesiz insanlardı. Biri seni seviyorum hiç unutamadım dedikten sonra buluşmak isteyip 2 kere buluşmaya gelmedi, ikincisi ise ilgilendi, kıskandı ama iş ciddiye binince senden çok hoşlanıyorum ama çekincelerim var diyip işin içinden sıyrıldı. Balık erkeklerine güvenmemek lazım bence.

canım eger faydam olduysa ne mutlu bana eğer annesi dediğin gibiyse etkilenmiş olabilir,sen şimdi ekonomik olsun desen de içinde şüphe kalmış olabilir ilerde başıma kakar mı acaba diye?dediğim gibi ben daha nişanlı değilim ama bu konular konuşulunca bile hemen bunalıyo erkek arkadasım.uzun zamandır dikkat ediyorum normal msjlasırken falan askım esyaları almamız lazım,askım ev almam lazım diyo,birden durduk yere konuyu acıyo,hatta arkadaslarına da böyle söylüyomus.yani erkekler bunu çok kafalarına takıyolar.ben de mesela bosver kirada otururuz,esyalarda tam olmasın evlenince beraber tamamlarız diyorum.önce bi seviniyo gerçekten mi diye,sonra ama bakıyorum yine tutturmus yapmam lazım etmem lazım diye.yani demem o ki erkekler sorumluluk altına girecekleri zaman gerçekten baska sey düşünemiyolar,kafalarında sürekli bu oluyor.
ama canım bu yasadıklarını şimdi özellikle aileden kimseyle fazla paylasma derim,çünkü nişanlın bunalımdan çıkıp aranız yine cok iyi oldugunda cevredeki insanlar bunu unutmuyolar,hep bi tetikte oluyolar.nişanlının da fazla üzerine gitme,sen yine de arada cok sey istemediğini dile getir,o ne kadar yok sen istersin dese de kırılma bu laflarına,sözünün arkasında dur.ailesinin durumu varken yardım etmemesi elbette kolay değil ama bi de söyle düşün yarın öbür gün bu sefer biz size su yardımı yaptık erkek tarafı olarak,yok söyle de yaptık diye basına kakmaları da var.o yüzden bazen nişanlına de iyi ki her şeyi biz beraber yapıyoruz,yuvamızı beraber kuruyoruz tarzında söyle,rahatlatmaya calıs.biz de erkek arkadasımla beraber yapcaz her şeyimizi ne kadar zor oldugunu biliyorum o yüzden,ama evlenince yok kız tarafı bunu yaptı ama erkek tarafı sunu bile yapmadı muhabbetiyle huzurumuz kacmayacak,böyle düşün.Allah yardımcınız olsun canım,inş nazar değmeden her şey yoluna girer

kesinlikle dengesiz bir an çok mutlu ediyor sonra br laf ediyor ben alt üst oluyorum... ama çok da seviyorum ne yapayım

doğru söylüyorsun canım sonradan başımıza kakacaklarına baştan sınırlarımızı bileyim bende.. bir ara geliyor düzeldi diyorum konuştuk anladı beni diyorum. sonra bir bakıyorum bir laf ediyor kırıyor kalbimi. işin acı tarafı artık gönlümü almaya da çalışmıyor özür dilerim diyor ama çeviriyor kafasını ne bileyim arkadaşlarına telefon açıyor filan (ki çok sinir oluyorum bu huyuna) hani sanki laf olsun die özür diliyor. ben sürekli surat asıyormuşum. dediğin gibi aileme de anlatamıyorum sonradan ben affederim onlar affetmez diye. offf yani...

ben böyle durumlarda erkeğin gözünü korkutmaktan yanayım. öncelikle al karşına konuş bence ama tripli, bağırışlı çağırışlı yıkıcı değil de yapıcı bir konuşma olsun bu. mesela eski günlerinizden aç konuyu eski güzel günlerinizden. şöyle yapardık hani böyle yapardık hatırlıyo musun ne güzeldi diye güzel günlerinizden bahset. gülümsemesini sağla sende gül. sonra o kadar çok özlüyorum ki o günleri falan de. çok mutluydum sende mutyluydun artık seni öyle göremiyorum ve bunun suçunu kendimde arıyorum de. seni mutlu edememek beni de kahrediyo hele sebebini bilememek daha çok kahrediyo bi anlatsan falan de. bilmiyorum cevabını kesinlikle cevap olarak kabul etme. kendin sorular üret. mesela bi şey bul şundan olabilir mi de tepkisini ölç o zaman bu sebepten de. bi şeyler say da say aklına gelebilecek her şeyi. en sonunda da ben seni çok seviyorum senden kesinlikle ayrılmak istemiyorum bunu üzülerek söylüyorum ama beni artık sevmiyorsan seni mutlu edemiyosan benden ayrılabilirsin de. ama kendinin ayrılmak istemeidğini çok belli et. ama onun kararına yıkılacak olsanda saygı duyacağını söyle. belki ayrılmayı göze aldığınızı görüp tırsabilir. birazda sen kaç bu yöntem sonrası da düzelmiyosa.

canım geçen pazar benzer bir konuşma yaptım o anlattı işi ve evdekiler yüzünden depresyona girdiğini filan.. bende ona ben senin karın olacağım ilerde bunları anlatmalıydın dedim konuştuk uzun uzun sıkıntılarımı anlattım düşündü hak verdi sanki daha iyiyiz bir kaç gündür. ama ne yalan söyleyeyim korkuyorum yine bir kaç gün ilgi gösterip yine değişecek mi diye :85:

diyelımkı alttan aldın ılıskı surdu evlendınız,ama boyle sana uzak ve ılgısız bırıyle ömür gecer mi?

Benimkide aynı kızlar. Bir tuaf davranıyor. Heyecan yok, aşk yok, evlenmek için çaba yok.. hayatımız YOK'larla dolu.. Eskiden dışarıda vakit geçirmeye bayılırdık, şimdi evde tıkılı oturuyoruz. Adam çıkmıyor.. Sürekli ilgisiz, sürekli içe kapanık konuşmuyor. Hakkında hiç bir şey bilmiyorum, ailesi başka şehirde, durgun, donuk, bişey yapmak için (gezelim, bir yerde oturalım, şuraya gidelim, sofrayı toplamak için yardım et gibi..) haydi desem, yorgunum deyip arkasını dönüyor. Benden sıkıldığını düşünüyorum. Onda bir kıpırtı göremeyince bende içi geçmiş gibi oluyorum. Annemde dün dedi "onun seni sevdiğini sanmıyorum, boşluktan vakit geçiriyor anca senle sizden bir yol olmaz ayrılın" dedi.

Bugün düğüne gideceğiz, son defa aklını başından almayı deneyeceğim. Faydası olursa ne ala.. Olmazsa zaten bitmişiz biz

İlk başta söylediğiniz şeyler çok güzel. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Nostalji olayıda güzel, belki geriye dönmek ve o heyecanı tekrar hissetmek isteyebilir. Sebep şu olabilir veya bu olabilir demekte, asıl sebebi öğrenmeye yardımcı olabilir. sonunda söylediğiniz " ben senden ayrılmam, sen benden ayrıl" lafı hangi erkeği korkutur anlamış değilim. Bu beni seviyor bırakamaz, bende bırakmayacağıma göre problem yok" diye düşünebilir. Benim adama neler diyorum ben, hatta 1 defasında bitti, al yüzüğünü git dedim, ters ters bakıp döndü arkasını, umuru bile değil. Değilki ben seni bırakamam, sen beni bırak diyecemde gözü korkacak PEH

canım benim dogru dzgün hiç ilişkim olmadı ama cevremdekilerden birçok şeyi öğrendim.resmen kadın erkek ilişkileri hakkında uzman oldum.

şimdi bir çok sebep olabilir sevgilinin senden soğumasına. mesela seni çantada keklik olarak görüyor olabilir.kaybetme korkusunu tattır ona bakalım.süslen püslen her zaman bakımlı gez.özgür ruhluymuş gibi davran.evde pijamalarınla otursan bile şimdi hazırlanıyorum dışarı cıkcam şuraya gidicez buraya gidicez felan de. hatta mesaj atamayabilirim de.

erkekleri avcı gibi düşün.avlarının peşinden koşmayı severler.sen kaç ki o kovalasın ama aradaki mesafeyi de çok açma.sıcak soğuk duş etkisi yap ona.bir ara iyi davran sonra uzaklaş.kendinin ondan çok daha iyilerni bulacagını bil ve ona da bunu hissettir:82:

seni kıskanması lazım eğer kıskanmıyorsa zaten bitmiştir daha da zorlama.bak bence birde netten felan vücut dilini araştır.onunla buluştugunda daha cok özen göster kendine.herzamanknden farklı ol.yani çok sıcaksan ona karsı daha mesafeli ol.

bak bir kız arkadaşım istediği erkeği elde eder ve parmagında oynatır.böyle fahişe ruhlu bir kız değil asla.hatta cok masum cok tatlı bir kız ama dişiliğini kullanmayı o kadar biliyor ki.dişi oldugu için okadar mutluki bir keresinde bana "kızım iyi ki kız doğmuşuz göğüslerimiz var ya var mı ötesi" demişti.o derece onun mantıgına göre bir kız bir erkeğe istediği herşeyi yaptırabilir.

mesela o bakkala giderken bie düzgün giyinir.asla abartı makyaj yapmaz ama doğal makyajsızda cıkmaz.çok dekolte vermez ama gömleginin ilk iki düğmesi her zaman açıktır.parfümüne çok özen gösterir afrodizyak etkli parfümler kullanır.pembe kuvars taşı vardır çekicilik katar insana her daim üzerinde taşır onu.ya böyle gülüşü,bakışı okadar cilveli ki ben bile etkileniyorum o derece

yani çok uzattım konuyu ama dişiliğini kullan bence.onu kıskandır.süslen püslen aklını başından al.cok ta sokulma ama onun sokulmasını istediğini hissettir.mesela bir erkekle konuşurken dudagını ısırmak, bileklerinin iç tarafını her zaman ona dogru tut.çok güzel afrodizyak etkili bir parfüm kullan.makyajını asla abartma.erkekler taze genc görünen kadınları sever

valla daha da olmazsa ayrıl bence sana erkek mi yok allasen

bir erkekle konuşurken dudağını ısırmak, onu istediğinizi cinsel olarak bir beraberlik istediğinizi gösterir bu tarz dişilik oyunlar çok tehlikeli olabilir aman dikkat

cinsellikle adamın aklını almak sizce ileriye dönük bir ilişki için ne kadar mantıklı olur ki... bir erkeğin seni sevip sevmediğini anlamak için onu korkutmak lazım. senden ayrılmaya çekinmiyosa sende bırak ama korktuğunu hissedersen biraz uğraş derim ben. bende sözlüyüm aynı muhabbet bizde de geçiyor ama dozunu iyi ayarlamak lazım. ben herşeyini bilirim nasıl yapıcaz nasıl edicez hep konuşuruz. kendini çaresiz hissettiği anları anlarım ve ona göre davranırım. o zamanlarda ona sevgi şefkat göseririm onun haricinde o bana yanaşmassa ben yanaşmam ki ben kendimi çektimmi o hep daha çok sırnasşır. o beni iki öper ben 1 öperim. ve bilir ki o benim için vazgeçilmez değil ne kadar sevsemde olumsuz hareketimde gideceğimi bilir ve korkar her zaman temkinli o yüzden. bence sende bu dengeyi kurmaya çalış. emin ol işe yarar. her zaman kaçan kovalanır

Ben yazmıştım bir önceki sayfada "aklını başından almaya çalışacağım" diye. Evet bunu başardım. Tüm gece elimden tuttu, göğsünü gere gere gezdirdi beni.. O gece öylece bitti.

Ertesi gün seni seviyorum nameleri okudu.. Bir kadın hisseder, sevildiğinide , sevilmediğini de.. Anladım ki biz, birbirimizi kaybetmekten korkmuyoruz. Ayrılık deyince içimiz yanmıyor. En azından şimdilik böyle... Bizde bişeylerin zaten bitmiş olduğunu düşünüyorum, elegüne karşı uzatmalardı bizimkisi.. Bitti.. Şimdi o, aileme ne derim telaşında, ben işyerime, akrabalarıma karşı ne derim telaşındayım.

Gelecek görsem direnirdim. Ama göremedim malesef. 2 gün sonra yüzüğü alamaya gelecek. Başkada bişeyi yok zaten bende... Hayırlısı olsun, şu anda bir üzüntü, bişey yok içimde, daha sonra olurmu bilmiyorum.

Kızlar iyce nedir, ne değildir diye anlamadan kendisini ve ailesini tanımadan, hakkında araştırma yapmadan aşık oldum diye nişanlanmaya evlenmeye kalkmayın. Sonunuz benim gibi hüsran olur. Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

olmuyosa zorlamak anlamsız olur zaten sıkma canını canım Allah hepimize hayırlı güzel günler göstersin güzel insanlar çıkarsın karşımıza

onu kaybetme korkusu ile yaşarsan eğer,o bunu anlar ve sana böyle davranmaya devam eder.çünkü nasıl olsa hep yanımda amannnn diye düşünür..bence sende biraz uzak dur neden böyle peki dersen eğer bilmiyorum..yapman gereken onunla değilde onun ailesiyle ilgilenmen şu an..yani ona muhtaç olmadığını göster ve kaleyi tekrar içten fethet

bu konu hakkında neler yapabilriz acaba??????????????????????
onu eski haline geri getirmk için

Onsuz yapabılecegını hıssettır kendını özel kıl gizemli ol yasadıklarını anlat ama kendını cok fazla anlatma ne hıssettıgını anlayamasın.... Ben ıkı gun once sozlendım çok seviyorum onsuz yasayamam bılıyorum ama hala kendımı cok anlatmam hep dikkatini çeker her hareketime dikkat eder bakısıma konusmama ne hissettiğimi anlamak için....Daha titiz davranır ve hep bir kaybetme korkusu var seni çözemiyorum der bunları ısteyerek yapmıyorum yapım boyledır aslında ama baya ıse yarıyor :)))) AAA birde arada sırada kedi gibi sokulmayı unutma herzaman istediklerini yapma seninde bir karakterin kişiliğin var üzerinde hüküm sürmesine izin verme sevgilim acaba ben sana sözümü geçirebilecekmiyim der mesala bu merak heycan bile sevgiyi dinç tutuyor hergün yeni birşeyle şaşırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…