• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın işi benim çilem

-Beta-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
33
10
3
30
Herkese merhaba. Şu an içim içimi yiyor. Yapı olarak kıskanç bi insanın bunu inkar edemem o yüzden belki bazılarınız normal karşılayabilir anlatacağım şeyi ama benim için büyük dert. Nişanlım yeni bi işe girdi. Bu iş gereği haftada bi kaç gün 1-2 saat mesafelik yakın şehirlere gidip geliyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama bu yolculuklara yanında kadın bi iş arkadaşıyla gitmesi gerekiyor. Ve şu an o yolculuklardan birinde. Nişanlıma güveniyorum o da benim içimi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Kızı tanımıyorum ama gördüm. İş yerindekiler de beni biliyor bi sıkıntı yok gibi aslında. Ama ben olaya nişanlım başka bi kızla başbaşa yolculuk yapıyodan başka şekilde bakamıyorum. Siz olsanız böyle bi işten rahatsız olur musunuz ben mi abartıyorum? Bu işi yapsın istemiyorum artık çünkü onu da darlıyorum şimdilik gönlümü yapmaya çalışıyor ama bi yerden sonra o da bıkacak. Sonunda birimizden biri dayanamayacak

benimki iş değiştirdi. iki kızla aynı odada çalışıyor. kızlar bizim yaşlarımızda. biri evlenecekmiş sanırım, diğerini bilmiyorum. önemli de değil. güveniyorum, siz de güvenin.

Nişanlıymışsınız, çok güvensizsiniz.
Nişanlınızın işten çıkmasını istemek büyük bencillik.
Başka işi kolayca bulabilecek mi? Düğününüz ertelenebilir mi? Bulduğu iş koşulları daha kolay olacak mı? Bunları bile düşünemiyorsunuz kıskançlıktan.
Siz ne iş yapıyorsunuz? Hiç erkek yok mu yakınınızda? Aktif çalışan bir kadın bunu dert etmez ekmek aslanın ağzında.

Karşı cinse direnç gösteremeyecek bir adamla nişanlandığınızı düşünüyor musunuz?
Nişanlınızın kadın iş arkadaşının yanlış bir yaklaşımını gördünüz mü?

İkisine de cevabınız hayır ise bırakın adam parasını kazansın, sebepsiz kıskançlığınız yüzünden kariyerine sebep olmayın.

Ben yeri geliyor kimi zaman gece 2'lere kadar ofisteki tek kadın olarak diğer erkeklerle mesaiye kalıyorum, eşim yalnızca eve ulaşımımdan endişe ediyor. Aynı şekilde o da her ay yurtdışı ziyaretlerinde 1 haftadan uzun süre kimi zaman kadın iş arkadaşları ile otelde kalıyor, ben de bunu sorun etmiyorum. Eşime güveniyorum, güvenime karşılık bir iş yaparsa o zaman düşünürüm, şimdiden olasılıkları düşünecek kadar boş bellek yok zihnimde :)

Nişanlıymışsınız, çok güvensizsiniz.
Nişanlınızın işten çıkmasını istemek büyük bencillik.
Başka işi kolayca bulabilecek mi? Düğününüz ertelenebilir mi? Bulduğu iş koşulları daha kolay olacak mı? Bunları bile düşünemiyorsunuz kıskançlıktan.
Siz ne iş yapıyorsunuz? Hiç erkek yok mu yakınınızda? Aktif çalışan bir kadın bunu dert etmez ekmek aslanın ağzında.
Ben henüz öğrenciyim ve şu an fazlasıyla boş vaktim var bunu kafaya takmak için haklısınız belki bu yüzden böyle düşünüyorum. Ama bu işten aldığı maaşı benim daha az tedirgin olacağım herhangi bi işten de kazanabilir. Zaten kendi işini kurma fikri var şimdilik boşta kalmamak için çalıştığı bi iş bu yani ben bencillikle onun kariyer basamaklarını tırmanmasına engel oluyor değilim.

Bunun onune gecemezsiniz.
Bu isten cikar baska iste odadaki is arkadasi kadin olur.
O zaman da cik mi diyeceksiniz?
Adam guvenilirse bir sey olmaz. Adam zaten niyeti bozmussa is ortaminda kadina da gerek yok , o yapacagini yapar.
Nisanliniza guvenmissiniz ki nisanlanmissiniz. Boyle kiskancliklarla huzurunuzu kacirmayin.

Gerçekten bazen farklı dünyalarda yaşadığımı düşünüyorum

Geçenlerde benzer bir konuda da yazmıştım o en azından bildiği insanla gidiyor

Kaç kere hiç tanımadığım adamlarla şehir dışına gittim hiç aklıma böyle bir şey gelmedi

Birinde aracımızın arka koltuğu yok sorun olur mu dediler anlayamadım bile

Orada zaten taksi tutacağız dedim

Onlar yol için sormuşlar Adamın arabası iki kişilikmiş önde birlikte gittik Başbaşa öğle yemeği de yedik hatta

Bundan 10 yıl kadar önce ben hala eşimle evliyim Adamı bir daha görmedim

Bırakın çalışsın bu kadar kıskançlık size zarar

Ben de işim gereği yıllardır çok seyahat ediyorum ve seyahatlerimin çoğunda iki ya da üç kişi oluyoruz. Bugüne kadar ne benim tarafımdan ne de birlikte seyahat ettiğim erkek arkadaşlarım tarafından ters bir durum olmadı. Eşim de hiç dert etmedi. Nişanlınız size sadıksa, siz de ona güveniyorsanız bir sorun olmaz.

bölümünüz ne bilmiyorum ama okulda da meslek hayatında da kadın-erkek iş arkadaşlığı tabi ki olur bunun önüne geçilmez. ben nişanlınız olsam ve böyle güven problemi yaşadığınızı bilsem çok üzülürdüm.

Ben henüz öğrenciyim ve şu an fazlasıyla boş vaktim var bunu kafaya takmak için haklısınız belki bu yüzden böyle düşünüyorum. Ama bu işten aldığı maaşı benim daha az tedirgin olacağım herhangi bi işten de kazanabilir. Zaten kendi işini kurma fikri var şimdilik boşta kalmamak için çalıştığı bi iş bu yani ben bencillikle onun kariyer basamaklarını tırmanmasına engel oluyor değilim.
Eşim eskiden bir yatak firmasının bayiisiydi. Haftasını haftasonu farketmeksizin yazın 22 kışın 20 den önce hiç gelmedi. Sabah da 9-10gibi çıkmış evden(ben 7:30da çıkıyordum). Yanında işe uygun olacak bir kadın çalışıyordu erkek çalışan ise dışarıdaydı genelde. Yani benden çok kadınla vakit geçiriyordu bazen iş çıkışı evine bırakıyordu. Sabah acıkmıştır diye kahvaltılık götürüyordu. Hele müşteriler yatakları deniyorlardı inanır mısın? Seriliyorlardı yataklara. Eşim de denemeden almayın diyordu. Eşim sapık mı kadınlar hoppa mı şimdi? Kendi işini yapınca eşiniz düzelmeyecek sizin tabirinizle, siz kendinize çeki düzen vermezseniz sağlıklı bir evliliğiniz olmayacak.

Burada yazilanları okudukca evli erkeklerden niye uzak durdugumu hatirliyorum yeniden... o kadar staj yaptim ordaki kimseyi öyle gormedim .. bence siz nişanlinizdan emin degilsiniz..çevreden demeyin hiç ...zorla yataga kimse sokmuyor

bölümünüz ne bilmiyorum ama okulda da meslek hayatında da kadın-erkek iş arkadaşlığı tabi ki olur bunun önüne geçilmez. ben nişanlınız olsam ve böyle güven problemi yaşadığınızı bilsem çok üzülürdüm.
İş arkadaşlığı illa ki olacak ama baş başa yapılan yolculuk süresi beni üzen. Biz bile o kadar vakit geçiremiyoruz yeri geliyor böyle düşününce de moralim düşüyor.

Eşim eskiden bir yatak firmasının bayiisiydi. Haftasını haftasonu farketmeksizin yazın 22 kışın 20 den önce hiç gelmedi. Sabah da 9-10gibi çıkmış evden(ben 7:30da çıkıyordum). Yanında işe uygun olacak bir kadın çalışıyordu erkek çalışan ise dışarıdaydı genelde. Yani benden çok kadınla vakit geçiriyordu bazen iş çıkışı evine bırakıyordu. Sabah acıkmıştır diye kahvaltılık götürüyordu. Hele müşteriler yatakları deniyorlardı inanır mısın? Seriliyorlardı yataklara. Eşim de denemeden almayın diyordu. Eşim sapık mı kadınlar hoppa mı şimdi? Kendi işini yapınca eşiniz düzelmeyecek sizin tabirinizle, siz kendinize çeki düzen vermezseniz sağlıklı bir evliliğiniz olmayacak.
Ben zaten kıskanç olduğumu kabul ediyorum. Demişsiniz ya eşim benden çok o kızla vakit geçiriyordu diye benimde takıldığım nokta o zaten. siz bunu dert etmiyor olabilirsiniz ama ben ediyorum. Yoksa nişanlım beni aldatacak, kız onu ayartacak değil derdim.

Öz güvenliğinizde eksikler var, onları önce bir tamamlayin. Benim esim doktor, yakışıklı da. Her gün hemsireler ve başka kadınlar var etrafında Ben onu kafaya takıp dursam halim ne olurdu bir düşün. Ne her kadın eşime atlamayı bekliyor, nede eşim her kadına atlamayı. Biraz güvenmeyi öğrenin

Herkese merhaba. Şu an içim içimi yiyor. Yapı olarak kıskanç bi insanın bunu inkar edemem o yüzden belki bazılarınız normal karşılayabilir anlatacağım şeyi ama benim için büyük dert. Nişanlım yeni bi işe girdi. Bu iş gereği haftada bi kaç gün 1-2 saat mesafelik yakın şehirlere gidip geliyor. Buraya kadar sıkıntı yok ama bu yolculuklara yanında kadın bi iş arkadaşıyla gitmesi gerekiyor. Ve şu an o yolculuklardan birinde. Nişanlıma güveniyorum o da benim içimi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Kızı tanımıyorum ama gördüm. İş yerindekiler de beni biliyor bi sıkıntı yok gibi aslında. Ama ben olaya nişanlım başka bi kızla başbaşa yolculuk yapıyodan başka şekilde bakamıyorum. Siz olsanız böyle bi işten rahatsız olur musunuz ben mi abartıyorum? Bu işi yapsın istemiyorum artık çünkü onu da darlıyorum şimdilik gönlümü yapmaya çalışıyor ama bi yerden sonra o da bıkacak. Sonunda birimizden biri dayanamayacak
Ben de öyleyim. Deli gibi kıskanıyorum ama hiç çaktırmıyorum. Ama tuhaf olan o değil, sensin, benim. Bu bir özgüven eksikliği. Kendine güven. O seninle evlenmeye niyet etmiş. Bu kadar güvensizlik yıkıcı bir durum. Aranız boş bir sebeple açılmasın.

Back
X