- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Cok tesekkurler.Allah yardımcın olsun
32 yasinda oldugunu soylememistim degil miBu nedir yahu erkek değil 18lik bir genç kız nişanlın
Annesinin prensi canim :)Hangi şatonun prensiymiş ki
Ne yapacagim bilmiyorum..Çok zor işin
İnanin fazlasi var eksigi yok.Agzinin ustune bi tane patlatasim geldi.bu nasil erkek ya...
2009 dan bu yana birlikteyiz, ilk zamandan bu yana boyle, evlenince ne yapacagim hicbir fikrim yokÇok zor ya, korkutmak gibi olmasın da evlenince daha da çekilmez olur. Hazırlıklı olun şimdiden, değişeceğini zannetmiyorum.
Ya bişey diyeceğim ama içine kurt düşmesini de istemiyorum, evlendikten sonra da cinsellik için nazlarından konu açarsın diye korktum okuyunca32 yasinda oldugunu soylememistim degil mi
Ne yapacagim bilmiyorum..
2009 dan bu yana birlikteyiz, ilk zamandan bu yana boyle, evlenince ne yapacagim hicbir fikrim yok
Orasi kesinbu adam değişmez biliyorsun di mi?
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
Asktan gozum gormuyordu, sonradan farkina vardim ama sirf bu yuzden de bozamam iliskimi diyorum coook mutsuzum bu ara2009'dan bu yana iyi idare etmişsiniz :/ Evlenince ne yaparsınız bilemiyorum, hani adamın da kişiliği, yapısı bu olmuş. Radikal bir değişiklik olması zor.
Yok canim, bariz bir kosede beklemis... Dinince de yurumeye baslamis.Başka bir yere mi gitti acaba sizi bekletip diyecektim ama hep böyle diyorsun. Ondan diyemedim bişey yani.
Allah yardımcın olsun. Ben beklemeyi hiç sevmem mesela.seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?