Nisanlimin nazli ve citkirildim olmasi...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
İyi geceler hanimlar, yedi aydir nisanliyim temmuzda dugunum var kismetse.. Benim sorunum, nisanlimin olaylara bir erkege yakiscak sekilde guclu ve kahramanca yaklasmamasi. Yani biliyorum cok abes bu kelime ama durumlari anlatinca sizin de hak vereceginizi dusunuyorum.
Gecen gun nisanlim is dolayisi ile sehir disina cikti, arabasini kardesine vermisti kendisi adliyenin servisi ile yapti yolculugunu. Neyse.. Ardindan da bize gelecek ve birlikte kahvalti edecegiz ailecek. O gun de yagmur ciseliyor, servis durakta indirmis. Ordan bizim eve tas catlasa 20 dkda gelir. Ama yagmur yagiyor diye bir kosede bekledi ve bekletti!! Biz ailece bekledigimizi soyledim, napayim yagmur yagiyor diyor, e bin bi taksiye dedim, gecmiyor diyor, toplu tasima icin de cok kisa bir yolmus ve bizi belki de 2 saat bekletti! Yagmur dinince yola cikmis beyefendi, yahu sel goturse anlarim da, ciseliyor, erimezsin korkma dedigimde de kiziyor. Bu adamin bu halleri beni sinir ediyor kizlar. Gunese cikamaz, ciksa da havlu alir yanina hemen sirtini orter sahilde filan, beni dusunen yok ama! Citkirildim bir tip ama gorunusu iri kiyim, disardan gorenler ve tanimayanlar bana abartma diyor ama gercekten artik bezdim daha bunun gibi bircok ornek.. Evden kolay cikamaz, ben hazirlanirim o bekletir beni disarda, bir yere kolay yetisemez, hep son dakika! Hep boyleydi ama artik dugun arefesinde hizli olmasi gereken konular oldugu icin dayanamiyorum. Nasil asabilirim bu durumu? Yardimci olur musunuz, tesekkurler kizlar.

2009 dan bu yana birlikteyiz, ilk zamandan bu yana boyle, evlenince ne yapacagim hicbir fikrim yok

2009'dan bu yana iyi idare etmişsiniz :/ Evlenince ne yaparsınız bilemiyorum, hani adamın da kişiliği, yapısı bu olmuş. Radikal bir değişiklik olması zor.

2009'dan bu yana iyi idare etmişsiniz :/ Evlenince ne yaparsınız bilemiyorum, hani adamın da kişiliği, yapısı bu olmuş. Radikal bir değişiklik olması zor.
Asktan gozum gormuyordu, sonradan farkina vardim ama sirf bu yuzden de bozamam iliskimi diyorum coook mutsuzum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…