Nisanlimin nazli ve citkirildim olmasi...

ikinizde esnek olmayı ögrenmelisiniz. ne dir ya bekletsin, şemsiye alıp sende yanına gidebilidin?
adam ne bilsin seninde guneşten korunmak istedigini- anaç hareketler bunlar erkekler anac degildir...
bunlar yuzunden nşişanlına kızıyorsan lütfen evlenmeyi biraz daha düşünün. temmuza kadar vakit var. gercekten iyi düşünün.

Çok saçma geldi ya, 2 saat beklememiştir. Gerçekten mi? Hani ıslanmayayım diye sizi bekletmiş ama, sokakta 2 saat bekleyen de o yani, hakkaten çok mantıksız. Bir de toplu taşıma için mesafe kısa ne demek? Herkes iniyor biniyor, taksiciler mesafe kısa diye olay çıkarır.

Plajda havlu ile korunmasında abes bir durum görmedim. Daha fazla örnek verseniz? Haklı mısınız, abartıyor musnuz emin değilim.

İste bana da ayni tepkiyi veriyorlar :)
Soyle ki, servisten indikten tam 2saat sonra bize geldi, semsiyesi olmadigi icin tente altinda beklemis aciklamasi bu sekildeydi.. Toplu tasima icin ise kisa mesafeli diye binmek istememis. Sahildeki durum ise bana her zaman abarti geliyor, orda kac adam gorduysem havluyu kendine sarmalamiyor o ise semsiyenin altinda ve havlu ile sarinip oturuyor... Sabahlari cogu zaman ise gecikiyor, ben uyandirmak zorunda kaliyorum arayarak... Oglen aralari is yerinde kestiriyor, is yerlerimiz yakin normalde, ben o 1saatte ne isler hallederken o hep arka planda kalmayi seviyor, bu da beni yer yer rahatsiz ediyor... İnsan her gorusmede gecikir mi? Umarsizlik ve rahatlik bu bence...

Nişanlınızın hiç değişmeyeceğini ve evlendikten sonra da böyle olacağını biliyorsunuzdur umarım

Cidden sıkıntılı o zaman; sanki hızlı mantık yürütemiyor ve hayatı yavaştan almayı seviyor gibi, ama olay sizin sabrınızda biter. Olduğu kadar bana yeter demeyi öğrenirseniz olur, ama aksi takdirde sürekli sinir harbi içinde olursunuz, onu da gerersiniz ve ikiniz de yıpranırsınız.

• Evlendiktem sonra degismedi mi esiniz? Nasil aynj evin icinde yasamak ? Daha mi zor yoksa sevgilk iken daha mi kolaydi?

Evlendikten sonra çok daha zor. Poşet taşımak istemez, çöpü binbir nazla atar ki zaten dışarı çıkıyor yani geçerken atacak ve gidecek, 1 ay söyledikten sonra gıcırdayan kapıyı yağladı, banyoya hazırlıksız girer, çıkarken seslenir bornozunu götürürüm, yere havlu serer terlik koyarım, çamaşırlarını hazır ederim. Evlenmeden önce belliydi ama. Buluşacağımız zaman ne yapar ne eder benden sonra gelirdi, sinirden kudururdum. İlla bi bahanesi olurdu. Üstelik benim içeri girip oturmamı da istemezdi, kapıda beni bekle beraber girelim içeri derdi. Öyle yarım saat dikilecekmişim sokakta! Bu yüzden çok feci kavga edip ayrılmıştık. Yani demem o ki nazlı erkeğin kahrı çok olur. Kahır çeken kadın da zor bulunur. Evde sen erkek, o kadın olacak. Erkek işi sana, kadın işi sana. Çok iyi düşün.

Haklisiniz, adam yavas yasamayi seviyor. Ancak bazi hizli olmasi gereken durumlar da olmuyor degil. Benim karakterime ters oldugu icin katlanamiyorum, yoksa onun gibi bir kadin olsam belki cok iyi gecinecegiz, ama biz de uyumsuzluk hakim.. Nasil yuruyecek bilmiyorum.
Tesekkurler.

Off demeyin ya... Simdi beni bi korku sardi, siz boyle anlatinca.. Cunku nazli olusu beni nisanliyken boyle sinir ederken evlenince sorumluluk alip degisecegini dusunuyordum... Demek ki, can cikiyor huy cikmiyor.

2009 dan bu yana birlikteyiz, ilk zamandan bu yana boyle, evlenince ne yapacagim hicbir fikrim yok

Iyide hep böyleymiş , beklentiniz için çok geç değil mi ?

Güneşte havluyla korunacak elbette , bu nazlı olduğunu göstermez. Kendine iyi bakıyor.
Yağmurda gezmeyi de sevmiyor olabilir. Bu da kötü bir huy değil.
Elbette o anda çözüm bulmaliydi ancak mutlaka bir açıklaması vardır. Yoksa bile bu adam hep böyleymiş , değişmez.
Değiştirmeye çalıştığınız da ise ters teper.

Off demeyin ya... Simdi beni bi korku sardi, siz boyle anlatinca.. Cunku nazli olusu beni nisanliyken boyle sinir ederken evlenince sorumluluk alip degisecegini dusunuyordum... Demek ki, can cikiyor huy cikmiyor.

Sorumluluk illa ki alır ama nazı niyazı da çok olur. Devamlı pışpışlayacaksın. Yorgundur argındır, gelemez, gidemez, taşıyamaz edemez, itemez çekemez. Ohoooo... Herşeyde sana güvenecek, karım halleder diyecek. Akşama kadar çalışıyorum ben diyecek. Kolay gelsin.

Asamazsin bu durumu. Nisanlinin huyunu suyunu bilerek evliyorsun. Degismesini bekleme

Ben degistirmeye calistim, cok agladik kavga ettik bu sebepten ayrilmayi bile dusundum sevgili iken, ama hep bir sekilde birakamadik birbirimizi, beni cok sever ama birlikte yasamak icin anlasabilmek de onemli. Oyle yetismis diyip susmak da kisiligime gore degil, boyle boyle yuruyoruz iste.

Yandim desenize ben de evin erkegi rolunu ustlenemem kimse kusura bakmasin, evet ben de calisiyorum ve ondan cok daha agir denebilecek bi iste, cocuk olacak o niye rahatini bozamiyor da ben uzuluyorum surekli?

annesi böyle alıştırmış muhtemelen biraz dişli olsa iyi olur.

ben de sevgilin gibiyim mesela kabuğumu kırmaya çalışıyorum.

çözümü de şu bence; zorluk çekecek bir dönemi olacak. askerlik yurtdışında okumak vs gibi o zaman ufak şeyleri dert etmeyi bırakır

yalnız çiseleyen yağmur için 2 saat beklemek çok fazla geldi bana. okb olabilir bi psikiyatr a gitmekte fayda var. hiç olmadı yoldan şemsiye alsaydı bi dükkandan. ya da başına bişeyi siper etseydi vs. ne bileyim 2 saat dikilmek mahveder insanı be.

Valla bekledi, inanin biz d evde bes kisi agac olduk, hep boyleydi ama dediginiz gibi yetistirme tarzi boyle annesi hala cocuk gibi davraniyor, adam gardiyan olmus hala pispsliyor o yuzden benden de aynisini bekliyor, kilit nokta bu .. Psikiyatriye gitmek istemiyor, cunku kendini normal goruyor, ama bence degil...

Yandim desenize ben de evin erkegi rolunu ustlenemem kimse kusura bakmasin, evet ben de calisiyorum ve ondan cok daha agir denebilecek bi iste, cocuk olacak o niye rahatini bozamiyor da ben uzuluyorum surekli?

Valla bu saatten sonra değişmez canım, anası nazlı yetiştirmiş paşazadeyi. Benimki yetim büyümüş, baba nedir bilmez. En küçük olduğu için de çok sevip şımartmışlar. E 8 yıl önce de anne vefat edince hem öksüz hem yetim işte. Sanki çocuğum gibi özen gösteriyorum, ben de şımartıyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…