Nisanlimin nazli ve citkirildim olmasi...

ayrılık son çare olsun.

bence alışın ve bi şekilde güdün. çünkü bu adam değişmeyecek. e böyle bişeyden ayrılınır mı. herkesin huyu suyu var.

tamam anlattığınız yağmur olayı aşırı tuhaf ve saçma ama yapacak bişey var mı? takmayacaksınız. lafınızı da esirgemeyin ama.

Sende aynısını yap

Benim eşim de böyle sürekli herşeye kırılıp inciliyor sonrada kızıyor bende çok sınır oluyorum

Böylesi insanın ömrünü yer.Alışacaksın yapacak bireyin yok gibi.Sen tezcanlısın o ağ
Cok restler cektim arkadasim, tartistik kavga da ettik, bir ara uzak bir iliski yasadik 2sene kadar, her gorusmemiz olayliydi o geciktigi icin.. Artik ne yapabilirim bilmiyorum, gercekten cikmazdayim degismiyor bu adam....
Böylesi insanın ömrünü yer.O geç kalıyorsa siz daha fazla geç kalın

Evlilik terapisine gidin
Nikahı da erteleyin

Eğer olumlu bir gelişme görmüyorsanız ayrılın. Çünkü mutlu olmak için evleniyoruz, eğer mutsuz olursanız o evlilik zindan gibi geliyor, er geç bitiriyorsunuz.
Boşanmaktansa ayrılmak daha iyi

Ama önce ilişki terapisi
Neden böyle yapıyor ve çözülebilir mi bu sorun, bunu görmek gerek.

Ömrünüzü törpülemeye hazırlanın

Adamın kumaşı böyle ve yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Allah sabır versin çünkü size gereken tek şey o..

Offff çok zor. Benim eşim de aynı böyle nazlı. Hangimiz kadın hangimiz erkek bilemiyorum bazen. Değişmez sizinki de. Ömür boyu nazlandıracaksınız.

Bu durum seni nişanlıyken rahatsız ediyorsa evlilikte daha da rahatsız edecek. Üstelik başka başka durumlarına tanık olacaksın. Belkide her banyo çıkışı havluyu ısıtmanı bekleyecek, bunun gibi cinslikler yapabilir. İyi düşün.

Şu bizim şirine, şirinlerden biriyle evlenmek istemiş. Ama bakmış ki hepsinin bir kusuru var. Şirin babaya derdini anlatmış, "ben kiminle evlenmeliyim" diye sormuş. Şirin babada "hangi şirinin kusuru sana şirin görünüyorsa onunla evlenmelisin" demiş.

Dogrudur canim, bizimki de bir lavaboya girecek kirk tane laf, git gel iste erkek gibi degil mi, bu yagmur olayi bardagi tasiran son damla oldu ailemin icinde de iyice belli ettim o gelince, sonra da tartistik..
biraz ağır olacak ama 18 yaşında kız gibisin fönün bozulacak diye mi korktun diyin
ailene mahcup ediyor bu ne yaa

annesi nasıldır veya babası onlarda böyle mi?

İliski terapisti yasadigim sehirde yok sanirim, arastirmadim ama arastiracagim. Bana hep bu sebeplerden dolayi dirdirci muammelesi yapiyor, katlanamiyorum. Tek sikinti ben miyim yani?
Cok tesekkurler.

• Offff çok zor. Benim eşim de aynı böyle nazlı. Hangimiz kadın hangimiz erkek bilemiyorum bazen. Değişmez sizinki de. Ömür boyu nazlandıracaksınız.
  • Evlendiktem sonra degismedi mi esiniz? Nasil aynj evin icinde yasamak ? Daha mi zor yoksa sevgilk iken daha mi kolaydi?

biraz ağır olacak ama 18 yaşında kız gibisin fönün bozulacak diye mi korktun diyin
ailene mahcup ediyor bu ne yaa

annesi nasıldır veya babası onlarda böyle mi?
Annesi onun icin ölüyor adeta gecen gun birlikte tatile gittik bizim aile ile, annesi telefonda kilo verdin mi diye soruyor bana bi zarari yok kadinin ama yanimda oglunu dusundugunu cok belli ediyor, oyle yetistirilmis yani napsam bos kadin kaynima da boyle davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…