nişanlımın öküz bir insan oluşunu nasıl değiştirebilirim?

bilemedimya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
464
512
18
çok üzgünüm. çok mutsuzum. bir kere bile özel günümü güzel geçiremedim onunla. bir defa olsun bir sürpriz yapmadı. uzaktayız o kadar üzülüyorum ki kalbim sıkışıyor.. uzaklık bahane gibi geliyor artık. kuru kuru nişanlandım evlilik teklifi bile almadım. evliliğin hiç bir adımı için benim heyecanlandığım hiç bir şey için heyecanlanmayan bir adam var. beni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim ama böyle şeyler ona angarya gibi geliyor. kalbim kırılıyor. dış çekime heves ediyorum hevesimi kırıyor. gelinliğe hevesleniyorum 3 saat kalacak üstünde diyor. sonra içinde kalmasın her şey olsun diyor ama heves ettiğim şeylerin mantıksız olduğunu da söylüyor sonra ne heves kalıyor ne istek olsa da umursamıyorum. benim de kendi stresim var falan diyor. ne istesem mantıksız. ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ama bu şekilde evlenmekte istemiyorum. mesela aynı evde yaşayacağımız için seviniyor heyecanlanıyor birlikte uyanmak uyanmak vs. ama ne düğün ne dış çekim ne evlilik teklifi ne başka bişey aklınıza romantik gelen ne varsa hepsi boş mantıksız aptalca onun için.

ayrıl falan diyecekler için baştan yazayım çok iyi bir insan. bu huyu dışında tek bir tane bile kötü huyu yok. ayrılmayı düşünmüyorum. ama kabullenemiyorum da böyle oluşunu mutsuzum. hastalanıyorum hatta üzülmekten.

gerçekten yardımınızı istiyorum. kendimi ifade edemiyorum ona karşı. istediğim şeyleri yapmaması da değil aslında konu benim hayalini kurduğum önemsediğim kendimi mutlu hissedeceğim şeyleri umursamaması.

yapan nasıl yapıyor var ya onu merak ediyorum. kişilikle de ilgili bunun da farkındayım ama ne yapabilirim gerçekten tavsiye vereceklerin yorumlarını bekliyorum.

Burcu ne?

Kadın ve erkek farkı bu sadece. Bu denli yıpratmauın kendinizi bence. Yıpratıyorsanız eğer karsı tarafın bunu görüp cabalaması gerekmez mi bilemedim. Ben sanırım Nisanlınız gibiyim. Bu sürec hemencik bitsin istiyorum angarya geliyor bana da cogu sey.

Şimdi iki seçenek var ya ayrılırsın ben bunu kabul edemem diye ki çok geçerli bir sebep sen kabullenmedigin için
Ya da adamin karakteri bu degistirmeye çalışma bu doğru değil çünkü onu oyle sevmişsin istemedigin bir hareketinde nasıl degistiririm demek garip oluyor adamin fikri bu kabullenip iyi yonleri ile mutlu olmaya bakicaksin başka çözüm bulamadim

Sende onun fikirlerini sacma bul mesela. Bende sözümde dis cekim yaptırmak istiyordum esim gerek yok nisanda yapariz dedi bos masraf cikacak telfonlarda falan kalsin dedi. Bende dedim ki senin fotolarib telefonda kalsin ama bana fotografci tutacaksın ben gider tek cekerim albumume koyarim senin icin gereksizse o gereksiz karelerde bulunmana gerek yok benim icin cok onemli omrumde bir kere olacak ve ben hepsini saklayacagim dedim. Sonra bir 360 derece donmeler falan oldu ben bir istiyorsam o bin yapti cunku inatci bir insanim zamaninda inadimdan cok cektigi icin dugune kadar hersey istedigim gibi mukemmel oldu. Bence sen ilk basta taviz vermissin ona kendi fikirlerini saglam bir sekilde savunman gerekiyordu

değiştirmek istediğim şey karakteri değil duygusal baktığım şeyleri anlayıp çabalaması. birinin size hediye alması süpriz yapması falan bunlar değiştirmek istediğim şeyler ya da bunlar gibi şeyler

Siz daha nişanlı iken bu denli şikayet ediyorsanız, ilerisini düşünemiyorum valla.

evet görüp çabalaması gerekir ama hep bahaneleri var.

masraf değil sıkıntısı galiba benden çok seviyor gezmeyi falan. hatta bana istemediğim halde bir sürü masraf etti. ama onun gözünde gerekli şeyler.

İş evliliğe kadar gelmiş sen onu böyle kabullenmişsin bir kere ya hiç başlamayacaktın yada onu değiştirmeye çalışmayacaksın huylu huyundan vazgeçmez bu zamana kadar değişmediyse değişmez

değiştirmek için çabalamamıştım aslında çok fazla da. şimdi geri dönüşü olmayan şeyler yani bi kere oluyor bunlar. bunlarda sorun çıkarınca mutsuz oldum herhalde

Sizin hayatınızdaki en mutlu en heyecanlı döneminizi bu şekilde geçiştiren kişi gelecekte ne verebilir önce buna bakmak lazım. Angarya diye düşünenlerin özel günlere çok ehemmiyet verdiğini düşünmüyorum, vermeyebilirler kendi tercihleri fakat siz değer veriyorsanız değer yargılarınızda bir çatışma söz konusu. Ayrıca erkek bunları gereksiz harcama olarak görüyorsa ilerde ota .oka gerek yok kalsın diye geçiştirmek suretiyle birçok şeyi içinizde bırakabilir. Ona göre gelecekte sarılıp uyumak mutluluk verebilir ama geleceği görmek için bugüne bakmak lazım sizin mutluluğunuzu geri plana ittiği gerçeği es geçilemez. Hayattan rengi alın geri neyi kalır kiii??

masraf değil sıkıntısı galiba benden çok seviyor gezmeyi falan. hatta bana istemediğim halde bir sürü masraf etti. ama onun gözünde gerekli şeyler.
İnşallah evlenince de o şekil olur. Ama romantizm değişmiyor yani alışşan iyi olur çünkü eşimde aynı bu şekil 8 sene geçmişimiz var bir kere çiçek. Aldığını bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…