nişanlımın öküz bir insan oluşunu nasıl değiştirebilirim?

ne yapabilirim bunu anlaması için

İnşallah evlenince de o şekil olur. Ama romantizm değişmiyor yani alışşan iyi olur çünkü eşimde aynı bu şekil 8 sene geçmişimiz var bir kere çiçek. Aldığını bilmem
bi iki defa çiçek aldı o da zorla yani. beş çiçek parası versin bana ben alışveriş yapayım umursamaz ama kendiliğinden bi çiçek alamaz. doğum günüm gel bana alışveriş yapalım desem yapar benle ama kendi kendine gidip bi gül almaz. ben aç gözlü biri değilim kendi düşünsün istiyorum umursanmak istiyorum..

Yani bunu eşim banada diyor ama ben kendim aldıktan sonra ne anlamı kalıyor sonuçta düşünerek dışardan çiçek koparsin o bile mutlu edebilir. Maalesef her erkek ince düşünceli değil kalın düşüncelileri bize denk gelmiş

Ayrılmak istemiyorsanız ve madem söylediğiniz gibi iyi bir insansa beklentilerinizi azaltın.

Sürpriz istiyorsanız kendiniz yapın. Belki bilmiyordur huyu değildir. İstediğiniz bir aktivite, organizasyon varsa da siz ayarlayın.

Yok ben isteklerimden vazgeçersem mutlu olamam diyorsanız da ayrılın.

Birlikte uyuyup uyanmanında heyecanı bir süre sonra bitince buraya yine konu açacağınızı biliyorsunuz değil mi? Evliliğim çok monoton, kocam hiçbir özel günü kutlamıyor,aramızda hiç romantizm yok vs vs.Sonrada nişanlıyken şöyle bir konu açmıştım diyeceksiniz.

İster öküz olsun ister dört dörtlük. Onlar ayrı bi konu. Sevildiğine şükret. Benim nişanlım bana çiçek almasa ne yazar... güler yüzü yeter... çok zorlamayın,fıtratında yok demek ki... keşke benim nişanlım olsa da öküz olsa yani.

ne yapabilirim bunu anlaması için
Erkek beyni kadınlardan farklı çalışıyor tabii anlayamıyolar hissettiklerimizi. Bence kesin ve net bi şekilde belirt kendimi kötü ve bunalmış hissediyorum bunlar senin için önemli olmayabilir ama benim için değerli diye. Yine anlamazlıktan gelir kıvırırsa sarılıp uyumak istiyorum çok seviyorum falan derse bana böyle yaparak kendimi değersiz hissettiriyorsun benim ruhum inciniyo de. Mehmet aslantuğ’un bir sözüne denk geldim az önce çok manidar oldu. ‘Bir kadının ruhu teninden daha kıymetlidir! Ruhuna dokunmadan tenine göz dikmek ne fenadır’ diye. Nişanlınıza böyledir demiyorum ama evliliği salt cinsellik olarak görenler, iki kuruşu eşinden esirgeyenler falan oluyo nişanlılıkta pek gözü görmüyo insanın. Pişman olmamak için kesin net dille çekinmeden söyleyin ve diretin ilerde onu kırmadım ama o beni kırdı diye hayıflanabilirsiniz niye gözünüzde kalsın ki neticede. Yazık bence.

Mesela benim eşim benden daha çok hatırlar bu günleri ve kutlamayı sever. Bizden önce evlenmiş erkek kuzenleri eşimden görüp bu tür günleri kutlamaya başladılar eşleriyle. Belki sizinki de birilerini görüp heves edebilir.

Demek ki bende de var öküzlük cidden gereksiz evliyim evlilik teklifi almadım hiç bir özel gün kutlamıyoruz oh miss hiç bugün e kadar bu yüzden mutsuz olmadım

Seviliyorum ama ne bileyim yani boynum da bükük mü kalsın

Evlenince ben çok farklı olacağım yan yana olacağız vs. Gerçekten hiç beklentim yok evlilik sonrası için çünkü umrumda değil. Ben nişanlıyken istiyorum

Bişeyi esirgemez de bende anlamıyorum cimri olsa bu kadar üzülmezdim herhalde evliliğe hevesi yok gibi

Benim sevgilimde öküz suan birbirimizi tanima asamasinda oldugumuzda bakacagim. Olmuyorsa zorlamiycam ben romantizm seven biriyim. Sen sadece bu durumun senin icin ne kadar onemli oldugunu anlatarak cozebilirsin. Zaten nisanlin bu durumlari gereksiz gorse bile senin heyecanini gordukce kabullenir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…