Nişanlimin on yargılarıni kiramiyor ne yapmalıyım kafam karıştı

Beni nişanlım ilgilendirir

Ayyyyyy yanlış anlamayın ama gaz sancısı gibisiniz, sıkıntılı.

Ama yine de anlatacağım

Konu görümcenizin nişanınından kaynaklı olduğu için aile işine burnunuzu sokuyorsunuz.

Ayrıca o adam her nişan, düğünde sizi bırakıp yardıma koşacak, evlenince çok konu açarsınız. Kayınvalideniz ve görümcenizin gözünden sizi çok merak ettim vallahi

Kayınvalidem ve gorumcemde yardım etmediklerine tepsi gösterdi geçim yapicak benim seni bağlamaz bayada gevezesin

Kayınvalidem ve gorumcemde yardım etmediklerine tepsi gösterdi geçim yapicak benim seni bağlamaz bayada gevezesin

İdrak yolların iltihaplandığı için öyle düşünmen normal hakkımda. Hadi bye. Evlenince daha çok konu açarsın nasılsa o zaman görüşürüz tekrar

Evlenmeden bu kadar dırdırı yapan sizsiniz ama.Nişanlım kendini kullandırtıyor yazmışsınız.İyi de size ne?Kocaman adam.Sizin emrinize mi girecek?Bırakın hata yaptıysa da kendi fark etsin.Siz söyleyince inadına uzaklaşır sizden.

Bu sefer hizmet edecek "bir sürü kadın" yok muydu?
Geçen sefer nişanlınızı böyle savunuyordunuz.
Bir sürü hizmet edecek kadın varmış, ona mı kalmış yardım etmek diyordunuz.

Bu sefer hizmet edecek "bir sürü kadın" yok muydu?
Geçen sefer nişanlınızı böyle savunuyordunuz.
Bir sürü hizmet edecek kadın varmış, ona mı kalmış yardım etmek diyordunuz.
Bi tane de diyenimiz olmadı, madem kadın işiydi kalkıp sen yapsaydın, irrrkek nişanlın da irkek irkek otursaydı.

Ya bende eski konularına baktım.Nişan,nişanlım,nişan..Kaç nişan olduğu karışık.
Kendisi nişanlı olduğu için, sosyallik alanı nişan organizasyonları galiba.
Şöyle düşünün, eğer ilkokul çocuğu annesi iseniz, ilkokul çocuklarının doğum günü partileri ortak sosyallik alanınız olur.

İleriki konular:
Kayınvalideme oturmaya gittik, görümcem dahil bi sürü kadın vardı, eşim hizmet etti hep. Bi de benden beklediler hizmet etmemi. Ne kadar ayıp.

Tanımadığım bir ortamda, eşim sevgilim nişanlım herneyse yalnız bırakıp gitse rahatsız olurum. Bide enayi gibi tek yardim eden eşimse ne diyim enayiliğine doyma derim, ama değişmez bu böyle artarak gider haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…