Beni nişanlım ilgilendirirHayır kapsamaz, kaynanan çıkıp “sana ne kızımın nişanında kimin yardım etmediğinden” derse görürsün kimi kapsar.
Nişanlınız da yardım etmeyi seçmiş. CutBeni nişanlım ilgilendirir
Beni nişanlım ilgilendirir
Kayınvalidem ve gorumcemde yardım etmediklerine tepsi gösterdi geçim yapicak benim seni bağlamaz bayada gevezesinAyyyyyy yanlış anlamayın ama gaz sancısı gibisiniz, sıkıntılı.
Ama yine de anlatacağım
Konu görümcenizin nişanınından kaynaklı olduğu için aile işine burnunuzu sokuyorsunuz.
Ayrıca o adam her nişan, düğünde sizi bırakıp yardıma koşacak, evlenince çok konu açarsınız. Kayınvalideniz ve görümcenizin gözünden sizi çok merak ettim vallahi
EvetNişanlınız da yardım etmeyi seçmiş. Cut
Evet cutNişanlınız da yardım etmeyi seçmiş. Cut
Kayınvalidem ve gorumcemde yardım etmediklerine tepsi gösterdi geçim yapicak benim seni bağlamaz bayada gevezesin
Böyle mi geçim yapıyorsun, anası gibi her şeyine laf ederek.Kayınvalidem ve gorumcemde yardım etmediklerine tepsi gösterdi geçim yapicak benim seni bağlamaz bayada gevezesin
Yeni değil daha önce de açtınYeni bu konu
Evlenmeden bu kadar dırdırı yapan sizsiniz ama.Nişanlım kendini kullandırtıyor yazmışsınız.İyi de size ne?Kocaman adam.Sizin emrinize mi girecek?Bırakın hata yaptıysa da kendi fark etsin.Siz söyleyince inadına uzaklaşır sizden.Kayınvalidem ve gorumcemde yardım etmediklerine tepsi gösterdi geçim yapicak benim seni bağlamaz bayada gevezesin
Bi tane de diyenimiz olmadı, madem kadın işiydi kalkıp sen yapsaydın, irrrkek nişanlın da irkek irkek otursaydı.Bu sefer hizmet edecek "bir sürü kadın" yok muydu?
Geçen sefer nişanlınızı böyle savunuyordunuz.
Bir sürü hizmet edecek kadın varmış, ona mı kalmış yardım etmek diyordunuz.
Misafir o, piremses. Elini hiç bırakmayacak nişanlısı. Ama niyeyse adam sürekli kaçacak delik arıyor.Bi tane de diyenimiz olmadı, madem kadın işiydi kalkıp sen yapsaydın, irrrkek nişanlın da irkek irkek otursaydı.
Ya bende eski konularına baktım.Nişan,nişanlım,nişan..Kaç nişan olduğu karışık.Konu basligindaki 'onyarginin' konu icerigi ile olan alakasini anlamaya calisiyorumdur...
Evlenince görürüz piremsesi.Misafir o, piremses. Elini hiç bırakmayacak nişanlısı. Ama niyeyse adam sürekli kaçacak delik arıyor.
Kendisi nişanlı olduğu için, sosyallik alanı nişan organizasyonları galiba.Ya bende eski konularına baktım.Nişan,nişanlım,nişan..Kaç nişan olduğu karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?