Eşimin annesi vardı tek bnm istediğim nişanlımın yanimda olmasıBu önyargı değil ki, demek ki bu ailenin de adeti bu. Siz neden tek başınıza oturdunuz. Eşinizin ailesi yok muydu nişanda?
Zaten vardiyalı çalışıyor yoruluyor zannetmemkonu sahibi bu adam evlenince de akşam otururken millete yardım etmeye falan gider aklımda bulunsun bu modelden bende de var ordan biliyorum akşam kocasızda otururum dersen evlen yoksa daha çok konu açarsın
Eskort deyince aklınıza sadece olumsuz anlam geliyor sayın düğün nişan gezmecisi?Terbiyesizlik yapma yorum yapmanı istemiyorum
Bn dicegimi dedim hata bnde hasta hasta eşlik etmeye gittim bidaha Mayıs ta nisan varmış onada bahane uretcemHayattaki tek aktiviteniz nişana düğüne gitmek, tek derdiniz de benimle oturmadı olursa sürekli aynı konuyu açarsınız tabi. Sosyalleşecek başka alan bulun
Eskort ne demek bı bak bakalım adam mı pazarliyorumEskort deyince aklınıza sadece olumsuz anlam geliyor sayın düğün nişan gezmecisi?
Siz eşlik etmeye gitmemişsiniz size eşlik edilsin, adam artık kimin malı herkes görsün istemişsiniz. Ama tüh ki ne tüh olmamışBn dicegimi dedim hata bnde hasta hasta eşlik etmeye gittim bidaha Mayıs ta nisan varmış onada bahane uretcem
Dicegimi dedim Mayıs'ta varmış nisan ona gitmicemHayattaki tek aktiviteniz nişana düğüne gitmek, tek derdiniz de benimle oturmadı olursa sürekli aynı konuyu açarsınız tabi. Sosyalleşecek başka alan bulun
TDK güzel bir kurumumuz, "eskortluk etmek" terimini araştırırsanız anlamını görürsünüz.Eskort ne demek bı bak bakalım adam mı pazarliyorum
Nişanın amacı eşlik etmek etmicekse niye geliyor evde böyle salondada aynısı.oldu gidiyor bidaha gelmiyor bu nasıl biseySiz eşlik etmeye gitmemişsiniz size eşlik edilsin, adam artık kimin malı herkes görsün istemişsiniz. Ama tüh ki ne tüh olmamış
Evet çözemedim nolduBu konu eski değil mi neden hala çözemediniz?
İkinizin nişanı değil ablam ne alaka nişanın amacı eşlik etmek?Nişanın amacı eşlik etmek etmicekse niye geliyor evde böyle salondada aynısı.oldu gidiyor bidaha gelmiyor bu nasıl bisey
Kafa yapımız farklı bigun başına gelirse ozmn anlarsinYok kızzz daha da anlatmam merak etme, anlamıyorsun boşuna niye yorayım kendimi
Kadın evli ayol.Sanane nişanlan da senide görelim bu kadar kolaymiymis
Kafa yapınız farklı olduğu için onun başına gelmeyecek, onu kaçırıyorsun sen.Kafa yapımız farklı bigun başına gelirse ozmn anlarsin
zannetmeyin o zaman ne deyimZaten vardiyalı çalışıyor yoruluyor zannetmem
nick aynı ne tesadüfseKonular benziyor farkki nisan
TDK güzel bir kurumumuz, "eskortluk etmek" terimini araştırırsanız anlamını görürsünüz.
ya ama hala mı bak biz kaç kişi burada yazdık dedik ki eskortun anlamı o değil sende hala müge anlı daki adamlar gibi takıldın kaldınEskort ne demek bı bak bakalım adam mı pazarliyorum
Kafa yapımız farklı bigun başına gelirse ozmn anlarsin
Eskort ne demek bı bak bakalım adam mı pazarliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?