Nişanlimin on yargılarıni kiramiyor ne yapmalıyım kafam karıştı

Bu önyargı değil ki, demek ki bu ailenin de adeti bu. Siz neden tek başınıza oturdunuz. Eşinizin ailesi yok muydu nişanda?
Eşimin annesi vardı tek bnm istediğim nişanlımın yanimda olması

konu sahibi bu adam evlenince de akşam otururken millete yardım etmeye falan gider aklımda bulunsun bu modelden bende de var ordan biliyorum akşam kocasızda otururum dersen evlen yoksa daha çok konu açarsın
Zaten vardiyalı çalışıyor yoruluyor zannetmem

Hayattaki tek aktiviteniz nişana düğüne gitmek, tek derdiniz de benimle oturmadı olursa sürekli aynı konuyu açarsınız tabi. Sosyalleşecek başka alan bulun
Bn dicegimi dedim hata bnde hasta hasta eşlik etmeye gittim bidaha Mayıs ta nisan varmış onada bahane uretcem

Bn dicegimi dedim hata bnde hasta hasta eşlik etmeye gittim bidaha Mayıs ta nisan varmış onada bahane uretcem
Siz eşlik etmeye gitmemişsiniz size eşlik edilsin, adam artık kimin malı herkes görsün istemişsiniz. Ama tüh ki ne tüh olmamış

Hayattaki tek aktiviteniz nişana düğüne gitmek, tek derdiniz de benimle oturmadı olursa sürekli aynı konuyu açarsınız tabi. Sosyalleşecek başka alan bulun
Dicegimi dedim Mayıs'ta varmış nisan ona gitmicem

Siz eşlik etmeye gitmemişsiniz size eşlik edilsin, adam artık kimin malı herkes görsün istemişsiniz. Ama tüh ki ne tüh olmamış
Nişanın amacı eşlik etmek etmicekse niye geliyor evde böyle salondada aynısı.oldu gidiyor bidaha gelmiyor bu nasıl bisey

Nişanın amacı eşlik etmek etmicekse niye geliyor evde böyle salondada aynısı.oldu gidiyor bidaha gelmiyor bu nasıl bisey
İkinizin nişanı değil ablam ne alaka nişanın amacı eşlik etmek?

Evlenmiş olmak için evlenen bir çifte göre önemsiz konular bunlar. Senin nisanlin yalnız kalma diye düşünecek biri değil. Olmayan şeyleri varmış gibi düşünmeyi bırakırsan daha rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…