Eşim herkese hizmet etti.Evde hiç birşey yapmıyor.Herşeyi benden bekliyor.Kendisi nişanlı olduğu için, sosyallik alanı nişan organizasyonları galiba.
Şöyle düşünün, eğer ilkokul çocuğu annesi iseniz, ilkokul çocuklarının doğum günü partileri ortak sosyallik alanınız olur.
İleriki konular:
Kayınvalideme oturmaya gittik, görümcem dahil bi sürü kadın vardı, eşim hizmet etti hep. Bi de benden beklediler hizmet etmemi. Ne kadar ayıp.
Şimdi haklısınız da,sizin kendi ailenize verdiğiniz taviz sizi bağlar.Eşiniz kendini kullandırtıyorsun deseydi ne düşünürdünüz?Bence hata yaptıysa bile kendi farketmeli.Çocuk mu bu?Kocaman adam.Tanımadığım bir ortamda, eşim sevgilim nişanlım herneyse yalnız bırakıp gitse rahatsız olurum. Bide enayi gibi tek yardim eden eşimse ne diyim enayiliğine doyma derim, ama değişmez bu böyle artarak gider haberiniz olsun.
EvetBu sefer hizmet edecek "bir sürü kadın" yok muydu?
Geçen sefer nişanlınızı böyle savunuyordunuz.
Bir sürü hizmet edecek kadın varmış, ona mı kalmış yardım etmek diyordunuz.
Şimdi haklısınız da,sizin kendi ailenize verdiğiniz taviz sizi bağlar.Eşiniz kendini kullandırtıyorsun deseydi ne düşünürdünüz?Bence hata yaptıysa bile kendi farketmeli.Çocuk mu bu?Kocaman adam.
Sanane yani sen kendi yoluna bak bnce gelipte.payima yorum yapmaEşim herkese hizmet etti.Evde hiç birşey yapmıyor.Herşeyi benden bekliyor.
Nisan boyu yaninizda olmamasi normal degil, ama kalkıp yardımcı olması normal.Yanımda oturmamasi normal mi
Eşim bana öyle soyleseydi bi durur düşünürdüm, kendi farkedemez ki karşıdan birinin uyarması gerekiyor bazı durumlardaŞimdi haklısınız da,sizin kendi ailenize verdiğiniz taviz sizi bağlar.Eşiniz kendini kullandırtıyorsun deseydi ne düşünürdünüz?Bence hata yaptıysa bile kendi farketmeli.Çocuk mu bu?Kocaman adam.
Sabahtan beri bunu anlatıyorum anlamıyorlar bravoEşim bana öyle soyleseydi bi durur düşünürdüm, kendi farkedemez ki karşıdan birinin uyarması gerekiyor bazı durumlarda
Yardim etsin tamamda ya hu nişanlın yanında zaten kimseyi tanımıyor niye yalnız bırakırsın ki
Bn tam olarak bunu diyorumNisan boyu yaninizda olmamasi normal degil, ama kalkıp yardımcı olması normal.
Sanane nişanlan da senide görelim bu kadar kolaymiymisEşim herkese hizmet etti.Evde hiç birşey yapmıyor.Herşeyi benden bekliyor.
Sen bişey anlatmaAyyyyyy yanlış anlamayın ama gaz sancısı gibisiniz, sıkıntılı.
Ama yine de anlatacağım
Konu görümcenizin nişanınından kaynaklı olduğu için aile işine burnunuzu sokuyorsunuz.
Ayrıca o adam her nişan, düğünde sizi bırakıp yardıma koşacak, evlenince çok konu açarsınız. Kayınvalideniz ve görümcenizin gözünden sizi çok merak ettim vallahi
Nişanlımla pazar günü akrabasinin nisanina gittik.birbiromize eşlik etmek için gittik.yanimda hiç oturmadi.2 sn ye durdu yine gitti.eve geldiğimizde dedim niye böyle yaptın yanımda hiç oturmadın dedim.onlarda gidilen yerde hizmet etmezse ayıp olurmus.bnce çok saçma bide onlarda yaptı dedi. gorumcemin nişanı oldu.kimse yardım etmedi.hatta canim sikti kimse yardım etmedi deyip şimdide onları savunmasına anlam veremedim.bmde kendini kullandirma onlar yapmayınca ayıp olmuyor sen yapmayinca neden ayıp oluyor bunu çözemedim.kendini kullandıriyor.ne soylesemde beni anlamadı.
Sen bişey anlatma
eskort derken eşlik eden anlamında yazmış ama olsunTerbiyesizlik yapma yorum yapmanı istemiyorum
Sensin eskort didi bana...eskort derken eşlik eden anlamında yazmış ama olsun
ay gördüm sizde öyle yorumlar yapmayın amaSensin eskort didi bana...
Hayattaki tek aktiviteniz nişana düğüne gitmek, tek derdiniz de benimle oturmadı olursa sürekli aynı konuyu açarsınız tabi. Sosyalleşecek başka alan bulunNişanlımla pazar günü akrabasinin nisanina gittik.birbiromize eşlik etmek için gittik.yanimda hiç oturmadi.2 sn ye durdu yine gitti.eve geldiğimizde dedim niye böyle yaptın yanımda hiç oturmadın dedim.onlarda gidilen yerde hizmet etmezse ayıp olurmus.bnce çok saçma bide onlarda yaptı dedi. gorumcemin nişanı oldu.kimse yardım etmedi.hatta canim sikti kimse yardım etmedi deyip şimdide onları savunmasına anlam veremedim.bmde kendini kullandirma onlar yapmayınca ayıp olmuyor sen yapmayinca neden ayıp oluyor bunu çözemedim.kendini kullandıriyor.ne soylesemde beni anlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?