Nişanlimin on yargılarıni kiramiyor ne yapmalıyım kafam karıştı

Eşim herkese hizmet etti.Evde hiç birşey yapmıyor.Herşeyi benden bekliyor.

Şimdi haklısınız da,sizin kendi ailenize verdiğiniz taviz sizi bağlar.Eşiniz kendini kullandırtıyorsun deseydi ne düşünürdünüz?Bence hata yaptıysa bile kendi farketmeli.Çocuk mu bu?Kocaman adam.

Bu sefer hizmet edecek "bir sürü kadın" yok muydu?
Geçen sefer nişanlınızı böyle savunuyordunuz.
Bir sürü hizmet edecek kadın varmış, ona mı kalmış yardım etmek diyordunuz.
Evet

Şimdi haklısınız da,sizin kendi ailenize verdiğiniz taviz sizi bağlar.Eşiniz kendini kullandırtıyorsun deseydi ne düşünürdünüz?Bence hata yaptıysa bile kendi farketmeli.Çocuk mu bu?Kocaman adam.

Bn direk kendini yıpratma dedim ama anlamıyor zamanla yaşayıp kendi gorsun

Eşim bana öyle soyleseydi bi durur düşünürdüm, kendi farkedemez ki karşıdan birinin uyarması gerekiyor bazı durumlarda
Yardim etsin tamamda ya hu nişanlın yanında zaten kimseyi tanımıyor niye yalnız bırakırsın ki

Sabahtan beri bunu anlatıyorum anlamıyorlar bravo

Sen bişey anlatma

Ben senin nisanlanmadan onceki konularini da biliyorum. Hatta bir ara ciddi kafa buldugunu dusunmustum. Senin tek derdin sevilmek ve evlenmekti. Evlenecebilecegin biri karsina cikmis ve bu yola girmissin ama bir seylerin eksik oldugunun sende farkindasin ki konu aciyorsun. Ikinizde de karsilikli bir sevgi yok. Nasilsa evleneceksiniz bari akisina birak cok didikleme. Senin derdin yardim etmis etmemis degil, derdin sevgi ve ilgi ama bu kendiliginden olur ya vardir ya yoktur. Maddi anlamda istedigin her seyi yapsa bunlara da cok takilmazdin sen bence. Ozetle sevginiz karsilikli bilmem anlatabildim mi.

bu konu temcit pilavı gibi niye sürekli karşımıza geliyor ki
şimdi tamam sen haklısın desek nişanlın haksız desek nişanlının yaptığı şey değişecek mi hayır eee o zaman niye aynı konu habire

konu sahibi bu adam evlenince de akşam otururken millete yardım etmeye falan gider aklımda bulunsun bu modelden bende de var ordan biliyorum akşam kocasızda otururum dersen evlen yoksa daha çok konu açarsın

Hayattaki tek aktiviteniz nişana düğüne gitmek, tek derdiniz de benimle oturmadı olursa sürekli aynı konuyu açarsınız tabi. Sosyalleşecek başka alan bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…