Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlanalı 5-6 ay oldu, yaklaşık 1.5 senedir de beraberiz. ama çok yoğun ve yakın bir ilişki yaşadık yani neredeyse 40 yıllık evliler gibiyiz, o yüzden dediğiniz gibi onun için sadece üzülüyor olma ihtimalim yüksek.
aslında bir yandan da başkasından hoşlanmaya başladım bir kaç zamandır... başkasından hoşlanabiliyorsam ne kadar seviyorumdur bu da tartışılır.
tekrar belirteyim de yanlış anlaşılma olmasın. bu benim değil arkadaşımın kendisi için açtığı bir başlık.
yorumlarınızı ona göre yapın.
dediğim gibi, ben sevgilimi şu an gözüm ondan başka kimseyi görmeyecek kadar çok seviyorum.
aşkımın bitmeyeceğini düşünüyorum ama eğer olur da bir gün başkasından hoşlanırsam aşkım bitmiş demektir. ve aşkım biterse ilişkimi bitiririm.
dediğim gibi, benim tek sigortam aşkım.
imza attığım kağıtlar değil. ve bence olabilecek en harika sigortaya sahibim:)
yorum yok...basta nıye arkadasım ıcın demedın kı sımdı mı dıyosun![]()