• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın psikolojik sorunları var

aslında bir yandan da başkasından hoşlanmaya başladım bir kaç zamandır... başkasından hoşlanabiliyorsam ne kadar seviyorumdur bu da tartışılır.

nişanlanalı 5-6 ay oldu, yaklaşık 1.5 senedir de beraberiz. ama çok yoğun ve yakın bir ilişki yaşadık yani neredeyse 40 yıllık evliler gibiyiz, o yüzden dediğiniz gibi onun için sadece üzülüyor olma ihtimalim yüksek.

1,5 yılda 40 yıllık evliler gibi oldunuz demek.Ben 9 yıldır sevdiğim kişiyle hep uzaktık,3 yıldır İstanbul'da,1 yıldır nişanlıyız ve bende 40 yıllık evliymişiz gibi hissediyorum kendimi.Sizin ki biraz erken olmuş sanki :))

Konuya gelince,bir psikolog önerebilirim.

Ancak benim takıldığım başka birinden hoşlanıyor olduğunuz.Pek söyleyecek birşey bulamadım buna...

son durumda beni kendinden çok uzaklaştırdı. ne yapacağımı bilemedim. bir yandan kendi psikolojik durumu yüzünden böyle davrandığını biliyorum ama bir yandan da ister istemez gururum kırılıyor, kafamı başka yerlere vermek için başkalarıyla ilgilenmiş olabilirim.
pufff bilmiyorum bugün kafam iyice karıştı:(

sizin çözebileceğiniz bir durum değil bu
ona yardımcı olmak istiyorsanız bir psikiyatrist yada psikologa götürebilirsiniz
bende panik atak + anksiyete bozukluğu var
desteksiz geçmiyorrrrrrrrrrrrr
ben psikiyatriste gittim
tek basına yada sizin sormanızla atlatılacak bi durum değil
şunuda bilin ki durduk yere oluşan bi durum değil
bende bazı özel sorunlar yaşadım
bu şekil rahatszıklar çıktı
bir sorunu vardır muhakkak :34:

Son düzenleme:
işiniz zor çok sabırlıolmanız gerek eğer yapamıyacaksanız evlenmeyin bence bu arada kendinizide iyice tartın evlilik daha zor

nişanlanalı 5-6 ay oldu, yaklaşık 1.5 senedir de beraberiz. ama çok yoğun ve yakın bir ilişki yaşadık yani neredeyse 40 yıllık evliler gibiyiz, o yüzden dediğiniz gibi onun için sadece üzülüyor olma ihtimalim yüksek.

Madem evlilik düşmanısınız neden nişanlandınız?

aslında bir yandan da başkasından hoşlanmaya başladım bir kaç zamandır... başkasından hoşlanabiliyorsam ne kadar seviyorumdur bu da tartışılır.

Şimdiki birlikte olduğunuz adam bu mu? Yoksa nişanlınız mı?
Karmaşanıza yetişmek pek zor..

evlenmeyi düşünmüyosunuz..ama nişinlısınız..
nişanlısınız..ama başka birinden hoşlanıyosunuz.:27:.ilginç..

tekrar belirteyim de yanlış anlaşılma olmasın. bu benim değil arkadaşımın kendisi için açtığı bir başlık.
yorumlarınızı ona göre yapın.
dediğim gibi, ben sevgilimi şu an gözüm ondan başka kimseyi görmeyecek kadar çok seviyorum.
aşkımın bitmeyeceğini düşünüyorum ama eğer olur da bir gün başkasından hoşlanırsam aşkım bitmiş demektir. ve aşkım biterse ilişkimi bitiririm.
dediğim gibi, benim tek sigortam aşkım.
imza attığım kağıtlar değil. ve bence olabilecek en harika sigortaya sahibim:)

ya canım dıger konundanda cıkaracagım sonuc psıkolağa gıt bence kötü amaçlı soylemıyorum bence bu adam senı sogutmus evlılıkten

tekrar belirteyim de yanlış anlaşılma olmasın. bu benim değil arkadaşımın kendisi için açtığı bir başlık.
yorumlarınızı ona göre yapın.
dediğim gibi, ben sevgilimi şu an gözüm ondan başka kimseyi görmeyecek kadar çok seviyorum.
aşkımın bitmeyeceğini düşünüyorum ama eğer olur da bir gün başkasından hoşlanırsam aşkım bitmiş demektir. ve aşkım biterse ilişkimi bitiririm.
dediğim gibi, benim tek sigortam aşkım.
imza attığım kağıtlar değil. ve bence olabilecek en harika sigortaya sahibim:)

basta nıye arkadasım ıcın demedın kı sımdı mı dıyosun:1:

Back
X