- 11 Nisan 2017
- 99
- 39
- 3
- Konu Sahibi sinsirella85
3 yıllık bir ilişkim var geçen sene nişan yaptık ondan önceki sene sözlendik. Kendisini çok seviyorum cidden çok seviyorum. O da ilk başlarda çok seviyodu beni hatta ben istemiyodum o sürekli yazıyodu sonra aman deniyim bi dedim ve bu duruma geldik. Kendisi yaklaşık 1 senedir sinir küpü anlayamıyorum. A desem sinirleniyo yada başka bişeye sinirliyken benden çıkartabiliyor. Ama hep sinirli. Alttan alıyorum zorumada gitse gülüyorum büyümesin uzamasın diye Durup dururken gidiyorum öpüyorum hep yanındayım sürekli sarılıyorum sevgimi sevdiğimi hissettirmeye çalışıyorum. Ama o off üff yapar keyfi yerinde olmadıkça hiç yüzü gülmez iyi olduğunda bizden iyisi yok u dünyada gerçekten çok iyiyiz ama çok nadir oluyor buda. 1-2 haftadır artık bende bir tahammülsüzlük başladı bugünde yine şakayla karışık bişey dedim ve gene sinirlendi telefonu yüzüme kapattı bende wp den heryerden engelledim aradı kendi kendine gene bagırdı ve gene yüzüme kapattı. Napıcam ben şuan öyle sinirliyim ki bir yanım ayrıl gitsin diyor bir yanım saçmalama aşıksın sen bu adama diyor napıcam ben