- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi sinsirella85
Ayrılacaksınız. Tabi kendinizi seviyosanız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her akşam geç saatlere kadar beraberiz. Gündüz yanyana olmasakta böyle bişey şuan olduğunu düşünmüyorum yoktur öyle birşey olsa hissederim anlarım benaynı evde kalıp aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz?
Ama seviyo biliyorum sadece ilgilenmiyo pek eskisi gibi sanki bende seviyorum yani dediğim gibi sinirli olmadığında o kadar güzeliz ki nasıl bu adamın sinirlerini yatıştırıcam nasıl engel olucam ne yapmam lazım onu bilmiyorum
Söz , nişan derken süreci uzatıp bazı şeyleri erken mi tükettiniz acaba ?3 yıllık bir ilişkim var geçen sene nişan yaptık ondan önceki sene sözlendik. Kendisini çok seviyorum cidden çok seviyorum. O da ilk başlarda çok seviyodu beni hatta ben istemiyodum o sürekli yazıyodu sonra aman deniyim bi dedim ve çıkmaya başladık. Kendisi yaklaşık 1 senedir sinir küpü anlayamıyorum. A desem sinirleniyo yada başka bişeye sinirliyken benden çıkartabiliyor. Ama hep sinirli. Alttan alıyorum zorumada gitse gülüyorum büyümesin uzamasın diye Durup dururken gidiyorum öpüyorum hep yanındayım sürekli sarılıyorum sevgimi sevdiğimi hissettirmeye çalışıyorum. Ama o off üff yapar keyfi yerinde olmadıkça hiç yüzü gülmez iyi olduğunda bizden iyisi yok u dünyada gerçekten çok iyiyiz ama çok nadir oluyor buda. 1-2 haftadır artık bende bir tahammülsüzlük başladı bugünde yine şakayla karışık bişey dedim ve gene sinirlendi telefonu yüzüme kapattı bende wp den heryerden engelledim aradı kendi kendine gene bagırdı ve gene yüzüme kapattı. Napıcam ben şuan öyle sinirliyim ki bir yanım ayrıl gitsin diyor bir yanım saçmalama aşıksın sen bu adama diyor napıcam ben
Lütfen terbiyeli bir şekilde konuşalım
Her akşam geç saatlere kadar beraberiz. Gündüz yanyana olmasakta böyle bişey şuan olduğunu düşünmüyorum yoktur öyle birşey olsa hissederim anlarım ben