• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Sinir Hastası gibi olması

Ama seviyo biliyorum sadece ilgilenmiyo pek eskisi gibi sanki bende seviyorum yani dediğim gibi sinirli olmadığında o kadar güzeliz ki nasıl bu adamın sinirlerini yatıştırıcam nasıl engel olucam ne yapmam lazım onu bilmiyorum

Olamazsınız, ben seviyorum çekerim diye düşünebilirsiniz ama her şeyden önce yarın öbür gün çocuklarınız olacak. Sürekli evin içinde öfke nöbeti geçiren bir adamla büyüsün ister misiniz çocuklarınız? Kendinize acımıyorsanız onlara acıyın.

3 yıllık bir ilişkim var geçen sene nişan yaptık ondan önceki sene sözlendik. Kendisini çok seviyorum cidden çok seviyorum. O da ilk başlarda çok seviyodu beni hatta ben istemiyodum o sürekli yazıyodu sonra aman deniyim bi dedim ve çıkmaya başladık. Kendisi yaklaşık 1 senedir sinir küpü anlayamıyorum. A desem sinirleniyo yada başka bişeye sinirliyken benden çıkartabiliyor. Ama hep sinirli. Alttan alıyorum zorumada gitse gülüyorum büyümesin uzamasın diye Durup dururken gidiyorum öpüyorum hep yanındayım sürekli sarılıyorum sevgimi sevdiğimi hissettirmeye çalışıyorum. Ama o off üff yapar keyfi yerinde olmadıkça hiç yüzü gülmez iyi olduğunda bizden iyisi yok u dünyada gerçekten çok iyiyiz ama çok nadir oluyor buda. 1-2 haftadır artık bende bir tahammülsüzlük başladı bugünde yine şakayla karışık bişey dedim ve gene sinirlendi telefonu yüzüme kapattı bende wp den heryerden engelledim aradı kendi kendine gene bagırdı ve gene yüzüme kapattı. Napıcam ben şuan öyle sinirliyim ki bir yanım ayrıl gitsin diyor bir yanım saçmalama aşıksın sen bu adama diyor napıcam ben
Söz , nişan derken süreci uzatıp bazı şeyleri erken mi tükettiniz acaba ?
Evlilik süreci uzadıkça nişanlınız gerilmiş olabilir mi ?

Sevgili konu sahibi..aşk, tek başına mutlu bir evliliğin olmasına yardımcı olamıyor..

Nişanlında saygı ve anlayış namına bir şey yok..özürde dilemiyor, pişmanda olmuyor..höt höt bir adamla mutlu olman zor çok üzülürsün..

Aşık olmanı anlıyorum fakat sürekli alttan alman hem seni yoracak, hem de içinde aşk kırıntısı bırakmayacak.

Lütfen terbiyeli bir şekilde konuşalım

dünden beri içim dağlandı resmen.
manyak dememe alındıysan özür dilerim.
ama terbiyesiz olduğu konusunda ısrarcıyım. bir insanın yüzüne telefon kapatmak terbiyesizliktir .
lütfen bahsettiğim konuyu oku.
geleceğin için çocukların için.

Maalesef bende de sinir durumu var. Yapacağınız en önemli şey daha az görüşmek, sinirli olduğu zamanlarda yanında olmamak ve onu psikiyatriye gitmeye ikna etmek, olmazsa bu durumdan rahatsızlığınızı belirtip devam etmesi durumunda ayrılmayı düşündüğünüzü söylemek. Sizin alttan aldığınızı o fark etmiyordur, o yüzden alttan almayın veya o tür bir durumda yanından uzaklaşın. Benim erkek arkadaşım beni bu huylarım yüzünden ayrılmakla tehdit ediyordu, bilmiyorum ama bana göre en iyi çözüm benim antidepresan kullanmaya başlamam oldu.

Dünden beri burda okuduğum kaçıncı konu sevdiği kızı ezen ,ağlatan,egosu tavan yapmış ,yolda görsek kaçılası tipler......onlara deli gibi aşık hayatının kıymetini bilmeyen kızlar......ne diyeyim hayat sizin, ama burda deneyimli insanlara kulak verin.

Bence o böyle gider sende harcandiginla kalırsın kıyma hayatina

ayrilmayacaksin adamda bunlari yapmaya devam edecek ...adam boyle biri degismez kimse...alttan almaya devam et oda saldirmaya devam edecek...inşallah sözle kalir hersy

AyrıL unutma aşkın bitecek ve sen bu insana ilerleyen zamanlarda dayanabilecek misin ?suan hersey bin kat daha kolay çünkü evli değilsin.

Her akşam geç saatlere kadar beraberiz. Gündüz yanyana olmasakta böyle bişey şuan olduğunu düşünmüyorum yoktur öyle birşey olsa hissederim anlarım ben

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama mezarlıklar ölmeyecekmiş gibi yaşayanlarla dolu.
Bana olmaz demeyin,birden değişen huy hayra alamet olmaz pek.
Ihanete oranım 1'e 80.

O kadar yazdık. Konu sahibi hala "engellememeliydim, ama aşığım, ama aslında çok iyi biri" diyor ya... Sanki duvara konuşmuşuz. o kadar iyiyse evlenin kardeşim ya, kaçırmayın böylesini, ne diyelim yani, buraya ne soruyorsunuz...

Sanırım "olur böyle şeyler, aslında seni sevdiğinden yapıyor, evlen" filan diyeceğiz sandı. Cevaplar umduğu gibi olmayınca dayanamayıp konuyu sildi. :)

Back
X