- Konu Sahibi GizemliPrenses24
ayrılma ama gözdağı ver. nasıl mı? çıkar yüzüğü biraz, benim zamana ihtiyacım var de, 1 2 hafta hiç arama sorma, ona da arayıp sormamasını söyle. burası çok önemli, sakın arama de. ona da aynen böyle söyle, 'bak çok ciddiyim bu konuda, kesinlikle aramamanı istiyorum' de. zaten bi afallayacak hemen. 1 hafta sonra sen aramayıp sormadığında, tamamen sessiz kaldığında "vay be bensiz gayet de yapabiliyomuş" diye düşünecek. ve kendinle başbaşa kal daha sonra. o süre içerisinde de o kendi kendini yesin bitirsin, naptım nerde hata yaptım diye. sonra geri dön. aklı başına gelmiş bir adam bulacaksın.
kızlar, erkeğimden vazgeçemem ayrılırsam ne yapacağım safsatalarını bi bırakın artık. sizden değerlisi yok unutmayın, kimseye de muhtaç değilsiniz, bunu karşı tarafa hissettirdiğiniz için tepenize tepenize çıkıyolar.
kızlar, erkeğimden vazgeçemem ayrılırsam ne yapacağım safsatalarını bi bırakın artık. sizden değerlisi yok unutmayın, kimseye de muhtaç değilsiniz, bunu karşı tarafa hissettirdiğiniz için tepenize tepenize çıkıyolar.