Nişanlımın Sinirleri Bozuldu :/

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Bu aralar canım çok sıkkın.Sebebi ise Nişanlım.
Çok aşırı sinirli bu yaklaşık 3 haftadır böyle.Sadece bana karşı değil herkese karşı hırçın.Sürekli oram buram ağrıyor diye çocuk gibi mızmızlanıyor.Sürekli birşeylere isyan ediyor.
Çok samimi iş yaptığımız bir abim var onunla konuştuk bugün bana dedi bu çok sinirli kaç zamandır herkese karşı ne oldu acaba sıkıntısımı var dedi.
Herkes fark etmiş bunu.Maddi sıkıntısı yok maneviyat desen beni çok sevdiğini biliyorum nedir bu adamın derdi Allah aşkına kadın değil ki menapoza girdi regl oldu desem. Allah aşkına bir fikir verin.

Düğününüz yakın tarihlerde mi? Askerlik vs yaptı mı? Yani yetişmesi gereken durumlar var da ondan mı stresli acaba?

Siz neyi olduğunu bilmiyorsanız biz hiç bilemeyiz.
Nişanlınızla adam akıllı oturup konuşun,başka yapacağınızda birşey yok zaten.

sinirli erkekler ne evlilik olur ..nede mutlu yaşantı..evlendikten sonra çok çekeceğin var..buraya tekrar konu açarsın..düşmeyin böyle erkeklerin üstüne..ne halleri varsa yapsınlar..

Insan halidir her durum farklı her duruma verilen tepki ayrıdır. Her zaman böyle değilse mutlaka bir sıkıntısı vardır size anlatamiyorsa anlattığı birileri mutlaka vardır. Şu yanlışa girmeyin sevgili konu sahibi ''sıkıntısı varsa bana anlatacak'' yanlışı. Sizden baska konustugu arkadasi mutlaka vardir varsin ona anlatsin ama sikintisi gecsin.Zaman verin biraz ama onun için endiselendiginizi de farkettirin. Sürekli sürekli de sormayın zamanı gelince anlatır veya zamanla geçer. Bazı arkadaşlar sinirli erkekle ne mutlu evlilik olur nede yaşantı diyor ama sinirde bir insani duygu his çeşididir. Onunda varlığı gereklidir. Karamsar olmayın zamana bırakın pozitif olun.

sinirli erkekler ne evlilik olur ..nede mutlu yaşantı..evlendikten sonra çok çekeceğin var..buraya tekrar konu açarsın..düşmeyin böyle erkeklerin üstüne..ne halleri varsa yapsınlar..

Tamam canım hemen atıyorum yüzüğü..Biraz yapıcı olmayı deneseniz ? Ben süregelen bir sinirlilik halinden bahsetmiyorum insanlık halidir derdi tasası vardır benimle paylaşamamıştır herşey olabilir.Burada insanlardan fikir istiyorum nasıl yaklaşabilirim diye..Siz sinirli eşiniz sevgiliniz olursa aynı yöntemi uygularsınız.

Çözdüm problemi dün oturduk konuştuk.Bana karşı rahat olmasını söyledim keza sakladığı birşeyde yokmuş aslında.3 hafta önce babası ile kavga etmiş hala da konuşmuyorlarmış..Konuşmayıda düşünmüyorum dedi.Herkes üzerinde baskı kurunca konuş diye iyice canı sıkılmış..Kayınvalidem sürekli arıyormuş ağlıyoruş..
Bana neden anlatmadığını sordum.O da senin derdin sana yeter üzmek istemedim dedi dertten kastı yeni anne ve babamın arası çok kötü.

Bende tum yorumlari okuyum sonra yazayim diyordum ki,sebep dusundugum sebep cikti,aile.
Sorunun cozuldugune sevindim,senlik birsey yok en azindan..niswnlnda duzelir umarim babasiyla.

Bende tum yorumlari okuyum sonra yazayim diyordum ki,sebep dusundugum sebep cikti,aile.
Sorunun cozuldugune sevindim,senlik birsey yok en azindan..niswnlnda duzelir umarim babasiyla.

Çok şükür benlik bir sıkıntı yok keza kendisini çok sıkan bunaltan bir insan değilimdir sürekli sıkıntısını sorar onu dinlerim ama konu aile olunca demek ki kendisini çekti biraz..

bir sorunu var ama ne acaba?
onu en iyi siz tanıyorsunuz çeşitli şekillerde tekar sorsanız?

Bence depresyona girmiş olabilir.. Akıllıca düşündüğünde evlenip, yuva kurması, o yuvanın sorumluluğu, kirası faturaları, sonra yarın bir gün çocuk olursa çocuk sorumluluğu bu düşünceler onu bunaltmış olabilir..
Belki bunları nişanlandıktan sonra fark etmiş de olabilir.. Erkeklerin kafası çok çalışmaz bazı şeyler son anda kafasına dank düşer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…