- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Düğününüz yakın tarihlerde mi? Askerlik vs yaptı mı? Yani yetişmesi gereken durumlar var da ondan mı stresli acaba?Bu aralar canım çok sıkkın.Sebebi ise Nişanlım.
Çok aşırı sinirli bu yaklaşık 3 haftadır böyle.Sadece bana karşı değil herkese karşı hırçın.Sürekli oram buram ağrıyor diye çocuk gibi mızmızlanıyor.Sürekli birşeylere isyan ediyor.
Çok samimi iş yaptığımız bir abim var onunla konuştuk bugün bana dedi bu çok sinirli kaç zamandır herkese karşı ne oldu acaba sıkıntısımı var dedi.
Herkes fark etmiş bunu.Maddi sıkıntısı yok maneviyat desen beni çok sevdiğini biliyorum nedir bu adamın derdi Allah aşkına kadın değil ki menapoza girdi regl oldu desem. Allah aşkına bir fikir verin.
Düğününüz yakın tarihlerde mi? Askerlik vs yaptı mı? Yani yetişmesi gereken durumlar var da ondan mı stresli acaba?
Siz neyi olduğunu bilmiyorsanız biz hiç bilemeyiz.
Nişanlınızla adam akıllı oturup konuşun,başka yapacağınızda birşey yok zaten.
Bu konuyu kendisiyle konuştunuz mu?
Aranızda, ilişkinizle ilgili bir sorun var mı? Kredi borcu var mı?Evet sordum ama sıkıntısının olmadığını söyledi birdaha konusacağım yarım saat sonra iş çıkışı.
Onun için endişelendiğinizi söylediniz mi? Yoksa direk bir sıkıntın mı var diye sordunuz?Evet sordum ama sıkıntısının olmadığını söyledi birdaha konusacağım yarım saat sonra iş çıkışı.
sinirli erkekler ne evlilik olur ..nede mutlu yaşantı..evlendikten sonra çok çekeceğin var..buraya tekrar konu açarsın..düşmeyin böyle erkeklerin üstüne..ne halleri varsa yapsınlar..
Insan halidir her durum farklı her duruma verilen tepki ayrıdır. Her zaman böyle değilse mutlaka bir sıkıntısı vardır size anlatamiyorsa anlattığı birileri mutlaka vardır. Şu yanlışa girmeyin sevgili konu sahibi ''sıkıntısı varsa bana anlatacak'' yanlışı. Sizden baska konustugu arkadasi mutlaka vardir varsin ona anlatsin ama sikintisi gecsin.Zaman verin biraz ama onun için endiselendiginizi de farkettirin. Sürekli sürekli de sormayın zamanı gelince anlatır veya zamanla geçer. Bazı arkadaşlar sinirli erkekle ne mutlu evlilik olur nede yaşantı diyor ama sinirde bir insani duygu his çeşididir. Onunda varlığı gereklidir. Karamsar olmayın zamana bırakın pozitif olun.
Bende tum yorumlari okuyum sonra yazayim diyordum ki,sebep dusundugum sebep cikti,aile.
Sorunun cozuldugune sevindim,senlik birsey yok en azindan..niswnlnda duzelir umarim babasiyla.
maneviyat desen beni çok sevdiğini biliyorum nedir bu adamın derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?