nisanlimin siparisi :(

Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.
Teslim adresini de görebiliyor musunuz? Alıcını adı, teli yok mu?

Size verdiği tepkide çok şüpheli zaten. Altından iyi bişey çıkmayacağı bariz.

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum

Tam bir suçlu psikolojisi. Kafasına tavayla bir tane vurda hafızası yerine gelsin o şokla.

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Verilmiş sadakanız varmış ki böyle bi adamla evlenmeden öğrenmişsiniz ne mal olduğunu

Ne yazarsan onu anlarim. Bir karar ver istersen. Deodorant mi parfum mu. Cunku aldatan adam parfum alir. Deodorant mi alir .
Ne alaka ? Deodorant alırsa aldatmış sayılmıyor da parfüm olunca aldatmış mı sayılıyor ??? İsterse oda spreyi alsın bu olayda kötü niyet var bence..

Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.
ahada. adamın feci günahı alınmış:)

e kime alındığıda yazar o zaman o sitede, hem sen onun internet üzerinden alışveriş yaptığı siteye nasıl girdin, kullanıcı adı ve şifresinmi biliyorsun? bende internetten çok alışveriş yaparım ama kocam bilmez ne kullanıcı adımı ne şifrelerimi

Oyle ama nisanlanmadan once ogrenmek isterdim suan hersey okadar zorki
Evet haklısınız anlayabiliyorum ama geçecek muhakkak henüZ çok yeni.. Boşuna zaman en iyi ilaç denmiyor.. İnsanlar neleri unutmuyor bunu da unutacaksınız ve çok şükür evlenmeden bitmiş diyeceksiniz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…