- 31 Ocak 2015
- 407
- 937
- 73
- 38
Teslim adresini de görebiliyor musunuz? Alıcını adı, teli yok mu?Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.
Deo
Deodorant. Ustteki arkadasim anlayamadi diye parfum yazdim
Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
EvetOcak ayinda beraber miydiniz
Verilmiş sadakanız varmış ki böyle bi adamla evlenmeden öğrenmişsiniz ne mal olduğunuEvet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
ocak ayında attığı mesajı sen nasıl şimdi gördün bacım? mesajı nişanlın nasıl silmemiş bu zamana kadar ilginç valla
Hayir ama sevgiliydik eylulde nisanlandikOcak ayında da nisanlımıydınız
Evet daha once aldigi siparisler ve gonderdigi mesajlar hepsi kayitli sitede silmemisİyi de şimdi gelen mesaj başka işte. Onu konu sahibine almış ona bakmak için girince eski siparisi görmüş ilginç bir şey yok ki.
Deodorant almisNe yazarsan onu anlarim. Bir karar ver istersen. Deodorant mi parfum mu. Cunku aldatan adam parfum alir. Deodorant mi alir .
Ne alaka ? Deodorant alırsa aldatmış sayılmıyor da parfüm olunca aldatmış mı sayılıyor ??? İsterse oda spreyi alsın bu olayda kötü niyet var bence..Ne yazarsan onu anlarim. Bir karar ver istersen. Deodorant mi parfum mu. Cunku aldatan adam parfum alir. Deodorant mi alir .
Yaptigi aciklama hatirlamiyorum bu kadar. Ben nasil hatirlamiosun seneler gecmemis dedigimde köpurduBelki normal bir arkadaş hiç açıklama yapmadı mı.
ahada. adamın feci günahı alınmış:)Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.
Ne alaka ? Deodorant alırsa aldatmış sayılmıyor da parfüm olunca aldatmış mı sayılıyor ??? İsterse oda spreyi alsın bu olayda kötü niyet var bence..
Oyle ama nisanlanmadan once ogrenmek isterdim suan hersey okadar zorkiVerilmiş sadakanız varmış ki böyle bi adamla evlenmeden öğrenmişsiniz ne mal olduğunu
Evet neredeyse bir sene olacak biz ozaman beraberdik amanasıl ocak ayında olmuş 1 sene mi geçmiş
Evet haklısınız anlayabiliyorum ama geçecek muhakkak henüZ çok yeni.. Boşuna zaman en iyi ilaç denmiyor.. İnsanlar neleri unutmuyor bunu da unutacaksınız ve çok şükür evlenmeden bitmiş diyeceksiniz inşallah..Oyle ama nisanlanmadan once ogrenmek isterdim suan hersey okadar zorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?