nisanlimin siparisi :(

Teslim adresini de görebiliyor musunuz? Alıcını adı, teli yok mu?

Size verdiği tepkide çok şüpheli zaten. Altından iyi bişey çıkmayacağı bariz.
Saticiya urunu aldigim taktirde yanina ismimi ve numarami yazmaniz mumkunmu diye mesaj atmis. Urunu aldimi almadimi bilmiyorum baska hic bisey gorunmuyor ama bu yazi bile yetiyo bana

siparişteki bu kadar detayı görebiliyorsan, kime teslim edileceğinide görürsün mutlaka

İternet sitesinde muhakkak alışveriş dökümü kayıtlıdır orda hangi adrese gönderim yaptığıda yazar adresten belki bişeyler çıkartırsınız

Aileme ne dicem bilemiorm cok kotu durumdayim

Evet biliorm uyeligim olmadigi icin gunun birinde onun adresinden bisey almistim kendime

Saticiya urunu aldigim taktirde yanina ismimi ve numarami yazmaniz mumkunmu diye mesaj atmis. Urunu aldimi almadimi bilmiyorum baska hic bisey gorunmuyor ama bu yazi bile yetiyo bana
Hiv bir adres yok sadece satan adama bu mesaji yazmis urunu alirsam boyle bir sey eklermisiniz yazi olarak die. Alip almadigi belirsiz.

şimdi sana aldım diye getirirse ne olacak biraz zaman geçseydi...
birde adres bellidir... yakın ise gidip baksanız neresi diye... kız kimlerdenmiş öğrenirdiniz

[QUOTE="earwenn, post: 44141049, m]Ilk mesajinda "alinmis" demissin, şimdi millet butun detaylari gorebildigine gore kime teslim edildigini de görebilirsin deyince baska bi bilgi yok satıcıya mesaj atilmis diyorsun.karar ver satin almis mi almamis mi?[/QUOTE]
Kafam okadar dalginki. Alip almadhi gorunmuyor sadece saticiya mesaji var

Bende şunu anlamakta zorluk çekıyorum.
Şimdi bu olayı öğrendiniz ve nişanlına sordum oda hatırlamıyorum dedi ya.
Ben olsam ona hatırlatana burnundan getırırım. Nedemek hatırlamıyorum ya nasıl böyle bır açıklamayı kabul edersın kı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…