Nişanlımın sosyal medya hesabındaki tarih eski sevgilisiyle ayrılma tarihleriymiş..

melihakarasu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
5
2
1
30
Henüz 1 aydır nisanliyiz. 1 senedir de sevgiliyiz. Hesabında duran tarihi ben üniversiteden mezun olduğu tarih sandığım için sorun etmiyordum bölümünün yanına yazdıgı için öyle zannettim. Bu arada iyi hatırlattın kaldırıyım bittiği tarihi bende kendime güldüm diye cevap verdi.. Hala aklında olabilir mi ya da ufak bişeyi mi büyütüyorum bilmiyorum yorumlarınızla anlayacağım

Instagram profiline devamlı girer yani onu görmeme ihtimali yok.
Durumu toparlamak için gülüp geçmiş gibi geldi bana.

İçinizi daraltmak istemem ama gerçekten instagramsa nasıl farketmiyor ya da unutuyor?
Üstelik bir insan neden ayrılık tarihini yazar ki, hadi başlangıç tarihi olsa neyse

Bence çıkışmayın ama empati kurmasını isteyin. Böyle şeyler ufak görünür ama mide bulandırır. Artık iki kişilik düşünmeli ve daha dikkatli olmalıyız. Nitekim aynı şeyi ben yapmış olsam sen ne hissederdin, diyin

Neden ayrılmışlar belki de bittiği gün kurtuluşu olmuştur :)
1 yıldır sevgiliymişsiniz hala aklında o kız yoktur sanmıyorum.

Halbuki aci verir bittigi tarih.Yani cok onemliymis ki yazmis.Yoksa niye yazsin.Benim yuregim gorurmez mesela yazmaya ;hatirlatir diye.Bir yildir gorusuyorsunuz ve orda.Valla bu erkekler kolleksiyoncu.Benim ex de benim fotolarimi bir cdye atmis.Karisi gorse kavga cikar.Nerde sakliyor ki.Belki korkudan atmistir sonra.

Ayrılık tarihini instagram biosuna yazmak o kadar anlamsız geldi ki erkek arkadaşınız ne niyetle yapmış bunu kestiremedim.
Sanirim nisanlinizin aklının hala eski sevgilisinde olduğu ihtimali kafanizi karistiriyor. Eski sevgilisinin suan yeni bir sevgilisi var mi? Eger kızın da hayatında yeni biri varsa silmistir kizi kafasindan çok büyük ihtimalle. Tabiki bu demek degil ki kizin hayatinda yeni biri yoksa akli kesin ondadir.

Şu bio'yu bizim milletimiz kadar amacı dışında kullanan var mıdır acaba. Kocişinin karısı, bilmemkimin anası, babasının kızı vs. dışında bir de gereksiz anlam yüklenmiş tarihler çıktı.

Valla benim aklima neden kaldirmadigi degil de bi insan neden biriyle ayrilma tarihini biosuna yazar sorusu geldi. Ayrilma tarihleri oldugunu sorguluyorum suan kusura bakmayin.

Benim ex de hard disk de saklıyormuş resimleri, videoları... hiç silmeyecekmiş.

Ya ne mal bu erkekler ya

Sen yine iyi tarih bulmuşsun benim konum var şok olursun dert etme:)

Sinek küçük ama mide bulandırıyor.

Iyi tarafından bakalım gerçekten dikkat etmedi ki olabilir yani bazen sürekli baktığımız yerde bizimde göremediğimiz dikkat etmediğimiz için göremediğimiz şeyler olur.

Kötü tarafıda es geçmeyelim nişanlınızı bir süre gözlemleyin. Şimdiye kadar kızla konuşmamış yada bi sekilde bi iletişim olmamişsa da boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…