- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Sabah 4 te sabah namazı için kalkıyor, geri yatıp 6.30 da kalkıyorYatsıyı kılıp yatması 11 i buluyordur. Bence erken değil. Sabah kaçta kalkıyor ki?
Bir de sen üzdün, düşünmemek için uyuyorum da çok saçma. Alloo kinci misin bu kadar de :)
Sabah 4 te sabah namazı için kalkıyor, geri yatıp 6.30 da kalkıyor
Yazık adama yaw, gayet normal uyku düzeni. Az olabilir ama fazla değil. Üzme bu sebeple.Sabah 4 te sabah namazı için kalkıyor, geri yatıp 6.30 da kalkıyor
Doğrudur.. Ben şu aralar evdeyim malum kpss o yüzden onu anlayamıyor olabilirim.. Ama ben de biraz ilgi bekliyorum sadece demek istediğim bu ..Siz kaçta kalkıyorsunuz peki? Bundan sonra her gün 6 buçukta kalkın bakalım kaçta yatıyorsunuz?
Doğrudur.. Ben şu aralar evdeyim malum kpss o yüzden onu anlayamıyor olabilirim.. Ama ben de biraz ilgi bekliyorum sadece demek istediğim bu ..
Gün içinde işten fırsat bulduğu Zaman yazıyor, konuşuyoruz.. Ama bana yeterli gelmiyor sanki, daha fazla vakit geçirmek istiyorumYatana kadar ki vakitte size hiç ilgi göstermiyor mu?
Evlenince de akşam yemeğinde, yemekten sonra uyuyana kadar bütün zamanlar sizin. Her akşam annesine gitmek istiyor, her izin gününde başkaları ile plan yapıyor falan gibi dertleriniz olsa hak vericem ama uykusuna laf etmeyin rica ederim.
Anlıyorum. Aynı dertten muzdarip o kadar çok insan var ki. Taraflardan biri çalışıp diğeri evde olunca hele sınava hazırlanmak gibi sıkıcı bir durum varsa insan sevdiğine sarıyor. Umarım tez zamanda kpssyi kazanır rahatlarsınız.Gün içinde işten fırsat bulduğu Zaman yazıyor, konuşuyoruz.. Ama bana yeterli gelmiyor sanki, daha fazla vakit geçirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?