Nişanlımın uyku problemi ??

Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi gün içinde pek aktivitem olmayınca böyle düşüncelere kapılıyorum, yoksa asla karşımdaki insanı sıkan boğan biri değilim, çalıştığım zamanları ben de bilirim, akşam iş dönüşü duş alır almaz yatıyordum, ağır bir işim olmamasına rağmen

Valla ben bekarken gece 1lere 2lere kadar otururdum.Evlendim, bide çocuk, işte bi yandan, saat 9 - 9 buçuk oldumu sızıp kalıyorum olduğum yere Sabahta 6 - 6 buçuk gibi ayaktayım zaten.
Normal bence nişanlınızın bu halleri.

Sabah 4 te sabah namazı için kalkıyor, geri yatıp 6.30 da kalkıyor

Gün içinde işten fırsat bulduğu Zaman yazıyor, konuşuyoruz.. Ama bana yeterli gelmiyor sanki, daha fazla vakit geçirmek istiyorum
Bence ikiniz de haklısınız. Tabi onun kalkıp da beni zamanında üzdüğün için kendimi uykuya veriyorum demesi çok saçma o ayrı konu. Adamın uykusu bölünüyor, uykusu bölündüğü için belki de. Bence uykusu bölünen ve 6,30'da kalkan birine göre 11'de uyuması normal. 7,5 saat uyumuş oluyor bölünmeyi hesaba katmazsak. Çoğu insanın 8 saat uyuduğunu düşünürsek ve adamın işi de yorucu, 7,5 saat uyuması gayet normal. E şimdi siz de evlilik arefesindesiniz, daha fazla vakit geçirmek istemeniz, daha çok tanımak istemeniz de normal evleneceğiniz adamla. Merak ettiğim şey, bu adam hep bu işi mi yapacak? Siz kpss çalışıyorsunuz, memur olacaksınız. Çalışma saatleriniz ona nazaran daha rahat olacak ve işiniz de çok yorucu olmaz diye düşünüyorum.

S sensizlink nişanlının uyku saati çok normal bende aynı saatlerde yatıp kalkyorum
eşim geç uyur hiç ilişmem onada uykum geldimi giderim yatağa yatarım miss kimsenin keyfini bekleyemem

Nişanlım harita teknikeri, gün içerisinde çoğunlukla dışarıda arazide ölçüm yapıyor ne bileyim poligon hesabı yapıyor.. yaz kış demeden.. ben de aynı bölüm mezunuyum,ama benim kpss çalışma imkanım var, onun ise evlilik borç,harç derken öyle bir şansı yok çalışmak zorunda.. öyle söyleeyim size..

İnşaat sektörü deyince aklıma ilk olarak inşaat işçisi olabileceği gelmişti malum onların da işi çok yorucu, ağır. Hem fiziksel hem de mental olarak yoruluyor demek ki nişanlınız ki mental yorgunluk beden yorgunluğundan çok daha farklı birşey. Zihnin yorgunsa hiçbir şey düşünmek bile istemiyorsun. Vize-final zamanları benim zihnim çok yorulur mesela.

Ben ona hak veriyorum, kıyamıyorum da ama ne bileyim ben de daha fazla vakit geçirmek istiyorum..

6.30 da kalkan biri için 11 de yatmak geç bir saat değil ki. Ben 7 de kalkıyorum 11.30 da yatıyorum ki masa başı çalışıyorum bedenen yorulmuyorum az bile geliyor. O adam bedenen çalışıyor yoruluyor hele bir de yemek yedikten sonra uyku basması normal ama evde oturan insanlar çalışanları anlamıyor işte. Evlendiğiniz zaman o vakte kadar baya zamanınız olur. Haftasonları geç yatar ne olacak kendisi iyi insan olsun da bu dert mi yani.

6 da kalkiyorum her gun eve 6 7 gibi donuyorum yatarsam direk uyurum.. ve gercekten kendimi yorgun hissediyorum bu durumu anlamayan yakinlarima da cidden kiziyorum.. anlayis lutfen 6 da kalkiyoruz

Umarım yapısı böyle değildir.

Babamdan biliyorum, kendimi bildim bileli 5 dk boş dursun hemen uyur. İşine gücüne dikkat eder asla tembel değildir ama olan anneme oluyor. İlk zamanlarında bile gecw erkenden yatıp annemi yalnız bırakırmış. Annem de az uyur, geceleri hep yalnız kalır garibim.

Bence sıkıcı bir durum. Umarım iş yorgunluğudur o.

benım eşimde unıversıtede okadar uykusuz kalmıs kı
mezun oldukdan sonra 3 gun hıc uyumadan durabılen ben sımdı 1 saat zor dayanıyorum dıyor
aynen dedıgın gıbı oluyor kafasını dayadıgı an horlamaya baslıyor
once tek kalıyorum dıye kızıyordum hele hele 4 ay olmus dogum yapalım gece cok zor oluyordu ama alıstım yapacak bırsey yok

sımdı bende basladı o uykuya yenık dusme durumu cok asırı uykusuz kalmıs kısılerde hep goruyorum duyuyorum bılıyorum

( gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum )
esım gece 11 de yatıp sabah 6 da kalkıyor

Bir arkadaş vardı

Ailesi ile kalırken 9 da yatardı evde yapacak bir şey yok derdi

Evlenince erken yatmadı

Ama hem namaza kalkıp hem 6.30 da kalkıp işe giden de 11 de yatsın yani bırakın da

Ben her gün 6 da kalkıyorum eve de 4 5 givi geliyorum ve saat 21.00 gbi uyuyorum. En geç 21 bazen 19 20 gbi. Anormal mi oldum şimdi beni pinpirik ettin

Şimdi 23.00 de yatıyorsa evlendikten sonra saat 22.00 de yatmaya başlayacak. Uykusuz, geç uyuyan biriysen sorun olabilir ama zamanla uyum sağlarsın.

Insaat sektorunde gunde 7.5 saat uyumaya çok mu diyorsun ? Allah sizin elinize düşürmesin valla kimseyi :)

Uyusun dert etmeyin gercekten. Ben calisirken nisanlim calismiyordu. Erkenden uyuyordum aramizda ciddi problem olmustu ama ben onu dusunledigim icin vuxudum kaldirmadigi icin uyuyamiyordum

Erken uyanan insanın erken uyuması çok normal.Yalnız yaşadığınız problemler yüzünden olduğunu söylemesi hoş değil.
Evlendikten sonra bunların acısını çıkarırsa kötü olur.Burada böyle konular çok gördük,eşi hemen soğuyanlar,bunu evlilik öncesi yaşananlara bağlayanlar filan...İnşallah sizin öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…