- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi gün içinde pek aktivitem olmayınca böyle düşüncelere kapılıyorum, yoksa asla karşımdaki insanı sıkan boğan biri değilim, çalıştığım zamanları ben de bilirim, akşam iş dönüşü duş alır almaz yatıyordum, ağır bir işim olmamasına rağmenAnlıyorum. Aynı dertten muzdarip o kadar çok insan var ki. Taraflardan biri çalışıp diğeri evde olunca hele sınava hazırlanmak gibi sıkıcı bir durum varsa insan sevdiğine sarıyor. Umarım tez zamanda kpssyi kazanır rahatlarsınız.
Sabah 4 te sabah namazı için kalkıyor, geri yatıp 6.30 da kalkıyor
Bence ikiniz de haklısınız. Tabi onun kalkıp da beni zamanında üzdüğün için kendimi uykuya veriyorum demesi çok saçma o ayrı konu. Adamın uykusu bölünüyor, uykusu bölündüğü için belki de. Bence uykusu bölünen ve 6,30'da kalkan birine göre 11'de uyuması normal. 7,5 saat uyumuş oluyor bölünmeyi hesaba katmazsak. Çoğu insanın 8 saat uyuduğunu düşünürsek ve adamın işi de yorucu, 7,5 saat uyuması gayet normal. E şimdi siz de evlilik arefesindesiniz, daha fazla vakit geçirmek istemeniz, daha çok tanımak istemeniz de normal evleneceğiniz adamla. Merak ettiğim şey, bu adam hep bu işi mi yapacak? Siz kpss çalışıyorsunuz, memur olacaksınız. Çalışma saatleriniz ona nazaran daha rahat olacak ve işiniz de çok yorucu olmaz diye düşünüyorum.Gün içinde işten fırsat bulduğu Zaman yazıyor, konuşuyoruz.. Ama bana yeterli gelmiyor sanki, daha fazla vakit geçirmek istiyorum
Bence ikiniz de haklısınız. Tabi onun kalkıp da beni zamanında üzdüğün için kendimi uykuya veriyorum demesi çok saçma o ayrı konu. Adamın uykusu bölünüyor, uykusu bölündüğü için belki de. Bence uykusu bölünen ve 6,30'da kalkan birine göre 11'de uyuması normal. 7,5 saat uyumuş oluyor bölünmeyi hesaba katmazsak. Çoğu insanın 8 saat uyuduğunu düşünürsek ve adamın işi de yorucu, 7,5 saat uyuması gayet normal. E şimdi siz de evlilik arefesindesiniz, daha fazla vakit geçirmek istemeniz, daha çok tanımak istemeniz de normal evleneceğiniz adamla. Merak ettiğim şey, bu adam hep bu işi mi yapacak? Siz kpss çalışıyorsunuz, memur olacaksınız. Çalışma saatleriniz ona nazaran daha rahat olacak ve işiniz de çok yorucu olmaz diye düşünüyorum.
İnşaat sektörü deyince aklıma ilk olarak inşaat işçisi olabileceği gelmişti malum onların da işi çok yorucu, ağır. Hem fiziksel hem de mental olarak yoruluyor demek ki nişanlınız ki mental yorgunluk beden yorgunluğundan çok daha farklı birşey. Zihnin yorgunsa hiçbir şey düşünmek bile istemiyorsun. Vize-final zamanları benim zihnim çok yorulur mesela.Nişanlım harita teknikeri, gün içerisinde çoğunlukla dışarıda arazide ölçüm yapıyor ne bileyim poligon hesabı yapıyor.. yaz kış demeden.. ben de aynı bölüm mezunuyum,ama benim kpss çalışma imkanım var, onun ise evlilik borç,harç derken öyle bir şansı yok çalışmak zorunda.. öyle söyleeyim size..
Ben ona hak veriyorum, kıyamıyorum da ama ne bileyim ben de daha fazla vakit geçirmek istiyorum..İnşaat sektörü deyince aklıma ilk olarak inşaat işçisi olabileceği gelmişti malum onların da işi çok yorucu, ağır. Hem fiziksel hem de mental olarak yoruluyor demek ki nişanlınız ki mental yorgunluk beden yorgunluğundan çok daha farklı birşey. Zihnin yorgunsa hiçbir şey düşünmek bile istemiyorsun. Vize-final zamanları benim zihnim çok yorulur mesela.
Siz kaçta kalkıyorsunuz peki? Bundan sonra her gün 6 buçukta kalkın bakalım kaçta yatıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar, 10 aydır nişanlıyım, ve tam 2 ay sonra düğünüm var Allah izin verirse..
Sorunum ise nişanlımın erken uyuması.. İşi yorucu, inşaat sektöründe çalışıyor bunu anlayabiliyorum,bazen kolumu kaldıracak dermanım olmuyor diyor.. ama evlendikten sonra da mı hep böyle olacak..
Mesela saat 19:30 gibi evde oluyor genelde , yatsı namazını kıldıktan sonra ses kesiliyor kendisinden.. Zamanında kendisini çok üzdüm,çok problem yaşadık ben hala onların yorgunluğunu atamadım,kendimi uykuya veriyorum diyor.. Ama mesela baş başa olduğumuz zamanlarda da dizime yatıyor mesela bir süre sonra hemen uyuma moduna giriyor, uyuyacaktın yine diyorum yok yok uyanığım diyor..
Bu durum evlenince de hergün hergün böyle olursa ciddi manada çok rahatsız olurum, ne önerirsiniz ? Ne yapmalıyım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?