• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımin yaptıkları çok üzgünüm..

30 yaşına gelmiş ve olgunlaşmamış birini olgunlaştırmaya mı uğraşacak konu sahibi saçmalık ötesi resmen...
Bazen gerçek yaşları o olmuyor :) benim eşim de 29 yaşında ama üç yılda çok değişti. Keza ben de 28 yaşındayım ve ondan çok şey öğrendim.

Ben insanların yanında belli etmemekten yanayim.
Bir sorun olur , konuşur halledersin.
Bir daha olur ise ilişkiyi gözden gecirirsin ama o henüz o olgunluğa erisememis.
Zaman zaman böyle yapıyor.
Çok sık değil ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.
Siz insanların yanında belli etmek istememişsiniz ama nişanlınız gayette belli etmiş. Ne olursa olsun ailenize laf yaptırmayın benim en ince noktam ailem o yüzden çok takılırdım.

Siz insanların yanında belli etmek istememişsiniz ama nişanlınız gayette belli etmiş. Ne olursa olsun ailenize laf yaptırmayın benim en ince noktam ailem o yüzden çok takılırdım.
Bende çok takıldım.
Onların ağzına laf vermek istemedim .
Kesin arkamızdan araları cok kotuydu birbirlerinin yüzüne bile bakmadilar dicek

Ben çocuk gibi herşeyini düşünüyorum.
Çok ilgileniyorum.
Hata burda sanırım
Bu bi hata değil. Bana kalırsa kendinizi üzmeyin. Karşıdaki insanın yaptığı hata çok büyük elbette ama bırakın bi düşünsün. Bazen bize büyük yanlış olan onlara basit gelebiliyor ya da onların çok kızdığı şeyler bize saçma geliyor. Belki de yanlış birşey söylemedim olanı söyledim diye düşünüyor olabilir. Ve bu durumda kendini değil sizi hatalı görebilir. Siz sessizliğinizi koruyun elbet iletişime geçecek ve sorunu çözeceksiniz.

Bazen gerçek yaşları o olmuyor :) benim eşim de 29 yaşında ama üç yılda çok değişti. Keza ben de 28 yaşındayım ve ondan çok şey öğrendim.
Birbirinizi iyi yönde değiştirmeniz güzel fakat konu sahibinin nişanlısı ailesine laf yapıyor bir de üzerine trip yapıyor. Konu sahibi ise millet bakıyor diye adamla konuşmaya çalışıyor. Kimse kimsenin ailesi hakkında bir şey diyemez izin vermemeli.

Yanımızda misafirler vardı..
Onların yanında öyle olmak çok ayıp kavgani kimse yokken yaparsın.

tamam da siz düşünene kadar o düşünsün. yani ben anlamıyorum adam kötü laf etmiş babanıza. hala misafire ayıp olmasın diye yanına gidiyosunuz. neden? misafir babanıza olan saygıdan daha mı önemli?

Düşünceleriniz çok güzel. Sizden eş olur da aynı şeyi nişanlınız için diyemem.
Hem aile ferdine dil uzatacak
Hem milletin içinde trip atacak.

Oldu paşam. Evliliğe hazır hissetmiyorsa gitsin bekarligina doysun biraz.

Bugün milletin yanında bunu yapan. Yarın milleti takar mı? Karakterini belli etmiş. Zor biliyorum ama ukala birine de tevazu yapılmaz. Haddini bildirmen gerek ki sonra başına çikmasın. Kararlı ol, geri adım atma. Bekle ve gör..hayirlisi olsun.

Sanırım haksız olmayı kendine yediremeyen bir nişanlın var. Emin ol o da yaptığı hatanın farkındadır ama gururuna yediremediği için seni sindirmeye çalışıyor. İnsanlar o kadar kolay değişmez emin misin böyle biriyle devam etmek istediğine? :işsiz:

Back
X