Nişanlımın Yengesi !

Nisanliya bak sen onun bunun lafi ile doldurusa geliyor ha Allah yardimcin olsun. Önlemini simdiden almazsan ileride seni zor gunler bekliyor demedi deme

20 yasinda mi nisanlin? Daha yengesinin lafini dinliyorsa ilerde kayinvaliden ve goruncelerinin emri altindan cikartmaz seni bu.

Çok mu aradin bacim yavuklunu henüz kendine ait fikirleri olmayan bi adam koca olabilir mi sence?
Direkt Hayır de asla de hafifdende kırıcı ol yengen de bizimle mi uyuyacak de misal,bu ne saçmalik yaa!
Diretirse ben aranızdan çıkıym o zaman de topukluyla yanınızda uzun kalıyorum de!

Ayy ne gıcık oluyorum şu tip kompleksli kıskanç kadın demeye utandıgim yaratiklar!
Çünkü genelini kendi kızlarına laf gecirmemesi bagirsaklarinda buyuyor ve hazimsizlik çevrelerine saldirmalarina yol açıyor!

yenge ye sana ne benim nişanlımın giyiminden diyememiş gelmiş sana diyor.. nişanlına sana kimseyi karıştırmamasını söyle bence. karışanlara siz karışmayın ben onu öyle beğeniyorum öyle seviyorum desin

başlarım yengene diyicen
nasıl giyineceğime karar verebilecek kadar zekam var çok şükür diyicen.

tabi bunları karşındakinin anlayacağı şekilde söylemen lazım

Yengen bunlari soylerken sen agzinin payini veremedinmi de.sac duzlestrmekle topuklu giymekle o... mu olunuyomus de .yengesi yillarca icinde kalip yapamadgi seyleri sende gordude senimi kiskanmis.cok pis gicik oldum.adam gibi bisey dyenlerin agzinin payini versin

sana açık açık, utanmadan, çekinmeden şunu yapma, bunu yapma diyen kim olursa olsun, aynı şekilde ve net olarak "beni seven böyle sevsin, hiç kimse bana karışamaz" diyeceksin.

onlar kırmaya korkmazken, sen niye korkuyorsun?

Yenge kim köpek ya? Nişanlınız diyememiş mi yenge hayırdır ben memnunum kimseye fikrini sormadık diye. Üzerine vazife olmayan şeylere karışan insanları tuzlayıp yakasım geliyo yeminle.

Canım baştan bu işin önünü almazsan sevdiğin adamla değil yengesiyle evlenmiş olursun. Gerekiyorsa kavga et nişanlınla ama net koy tavrını bir kere. Kimsenin sana bu kadar karışmaya hakkı yok.

Mutevazi derken muhafazakar demek istedin sanirim.Ne olursa olsun sana ni baskasinin lafiyla yuklenecek adam sana hic saygi duymuyo demektir.Bi daha dusun.Kendini de bu kadar ezdirme.

Ben de kocamla topuklu atışması yaşıyorum arada. Çok sexy görünüyosun giyme kıskanıyorum diyor yinede Orta yolu buluyoruz öyle böyle. Bana yengem giymeni istemiyor dese o topugu kafasına geçirir yengesine selam söylerdim. Karşına al konuş senden başka kimsenin fikirlerini önemsemiyorum de. Topuklu giyince benden korkan fesat bir kadından ben daha çok korkarım. Aklı nasıl çalışıyor da böyle düşünebiliyor.

Benim de enistem senin kot T-shirt giymeni istemiyor.
Her gun kumas pantolon, rugan + beyaz gomlek giymeni istiyor.
Ha bir de artik jole surmiceksin cunku enistem oyle dedi deyin.
(Ornekler cesitlendirilebilir)

Millet bosuna demiyor ele karisacagina yele karis diye.
Ah turk kizi ne cektin bee...

Bir de bunu soruyor musun ne yapayim diye???bu konuda konusma bile kimseyle, sakın olurdu olmazdi hakki var yok tartismasina girme, nasil giyiniyorsan oyle devam et, ne münasebet kimse karışamaz yorum bile yapamaz, kişisel özgürlük alanına sokma kimseyi, diyelimki mişanlın bundan dolayı ısrarla kavga çıkarıyor bırak dibine kadar çıksın o kavga, kimse senden daha degerli değil, gidene bay bay, gelene hay hay

bizim ilişkimizi yengen mi yönetecek de. hem yengen kim oluyorda benim giyimime karışıyor de. asabımı bozmasın açarım bayramlık ağzımı de. bundan sonra zaten yok canım yanlış anladın muhabbetine geçer nişanlın.

Sadece yenge meselesi degil bence nisanlin da karisamaz, diyelimki bu adam topuklu giyen kadin istemiyor saygi duyarim ama o zaman bastan ona gore bir bayanla arkadas olacakti, seni gormuyormuydu bilmiyormuydu cikma teklif ederken, topuklu giyme , fön çektırme , oje sürme,bunun sonu yok , eee gitsin asker arkadasıyla evlensin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…