Nisanlimin yeni cikan hayalleri...

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...

2. Sinif dediginiz icin 20 yasinda oldugunu var sayarak soyluyorum:
Basarabilecegini dusunuyorsa yapsin!
Evlilik her zaman olur.

Kizkardesim derece ile mimarlik bitirdi 2 senedir dogru duzgun is bulamadi, basladigi ise 1500e baslattilar (anneannemin bakicisina 1400 veriyoruz) 1 sene sonra 1800 oldu. Akadenisyen olmak istiyordu. Yds ye hazirlanmak icin cikti isten. Ama akademisyenlik de torpilsiz mimkindiil... simdi kafaya koydu. Bu sene hazirlanip tip kazanacagim diyor. 24 yasinda. Bence başaracak..

Keşke hemen nişan işlerine girmeseymişsiniz.
Erken olmuş sanki okul, askerlik, iş vs derken daha çok yolunuz var.
Okumasına hayır derseniz ileride bu yüzden sorun yaşarsınız.
Ancak şöyle bir sıkıntısı var durumun. İki.kişilik kararlar alınması gereken bir pozisyondasınız. Böyle bir kararı tek başına vermemeli.

Bir arkadaşım da sonradan bölümü değiştirmek istedi, 6 senelik sevgilisi ee biz ne zaman evlencez dedi aynı bu şekilde. Çocuğun düşündüğü daha iyi bi maaşla kıza daha iyi bi hayat sunmaktı, çocuk kızı bencillikle suçlayıp ayrıldı. Sen de dikkat et seviyorsan eğer mutlu olmayacağı bir meslekse ya da işsiz kalacak aç kalacaksa okusun. Bu konuyu bi kız sevgilim başka bölüme geçmemi istemiyor diye açsalar çocuğu topa tutardı bazı üyeler o senin hayatın senin hayalin yarın birgün ne olacağı belli mi diye... Bu açıdan düşün hayallerini sorgulama erkek arkadaşının. Belki kazanamayacak ama denemezse ilerde seni suçlayacak izin vermedin şansım varken diye

Erkek arkadaşının birazcık aklı varsa hayalinin peşini bırakmaz. 2 seneye kim öle kim kala. Ne olacağınız belli değil. Sen de engel olma derim. Hayatınızı başka birine göre şekillendirmek için çok gençsiniz. Ayrıca atanma konusunda haklı. İş olmadan evlenemezsiniz zaten.

Edebiyat okuyan birinin tip kazanma ihtimali çok düşük ama hayallerinin peşinden gitmeli. Şansını denesin. Evlilik için eğitim hayali bir kenara bırakılmamalı bence ama tip okursa sizin geleceğiniz ne olur bilemiyorum.

Baban askerliği yapmadan evlenmenize izin vermiyor ama nişanlanmanıza izin vermiş ilginç doğrusu.
Nişan için acele etmişsiniz.
Benim bildiğim evliliğe en fazla 2yıl uzak olanlar nişanlanır.
Sevdigimi bildigi icin ve askerligi 6 ay olucagi icin verdi.. nerden bilelim basimiza is cikaracagini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…