Nisanlimin yeni cikan hayalleri...

Hahahaha komik sey seni kiyamam en azindan okuyorum dedim biseyler yapiyorum.. ama sen cok bossun cik biraz siteden beynin okjisen alsin disari gez kitap oku cok bossun cok

ay ay ay kendi konusunda bile böyle. e adam seni almak istememekte yerden göğe haklı böyle bir cadılıkla kimse uğraşmaz bide güçlü kadın demiş kendine

Bence destek olmalısın. Bizde suan benzer durumdayız. Okulu bitirdi iş bulamadı, askerlik gelince yüksek yapmak istedi. Ben ondan çok uğraştım. Emin olun dahada çok bağlanıcaksınız. Hem okumaktan güzel şey varmı ya?

Nişanlını tebrik ettim harika bir fikir umarım başarır
Bu durumda yapman gereken desteklemek
Okul bitmeden evlenmeyiz diye kendini neden şartlıyorsun
Zaman ne getirir bilinmez ki
Mutemelen kazanamaz eğer sayısal temeli yoksa
Ama şu an onu desteklemezsen sen kaybedersin

Ben evlendikten 2 sene sonra okula tekrar başladım 4 senedir okuyorum şu an 3 sene daha var en az
Sonra da tekrar lisans okumayı düşünüyorum
Evliyken de devam edebilir nişanlın şu an buna karar vermek için erken

evlenmek için acele ediyorsunuz.
adama bakın önceliği işi ve hayatı.
doğru olanı o yapıyor.
umarım kazanır ve başarılı olur.
siz de önceliğinizi kendinize göre ayarlayın.

Hahahaha komik sey seni kiyamam en azindan okuyorum dedim biseyler yapiyorum.. ama sen cok bossun cik biraz siteden beynin okjisen alsin disari gez kitap oku cok bossun cok
Aman tanrım didim kız öyle deme ben de rehber öğretmenim bak iki haftadır seminerlere gidiyorum toplantılara katılıyoz rehberlik odamızı yıkadık temizledik. Sonracığıma kocaman kitaplığım var istersen resmini atayım hep okurum kitap. Immm sonraaa geziyom da sık sık daha yeni şehir dışından geldim kız aa gezmiyom mu sanıyon daha sayayım mı sana. Valla benden çok sen konu açmışın. Benim bi tanecik konum var. Zamanının çoğunu burada geçiren de sen oluyosun o zaman. Bişmiuorum matematiğin ne düzeyde. Çocuk gelişiminde matematik esas değil gerçi. Ayrıca şu laf nedir arkadaş "en azından okuyom dedim bi şeyler yapıyorum " okumak aracıdır işini eline aldığın zaman bi şeyler yapmış olursun. Aman kardeş neyse daha anlatırsım sana vallaha ama maaş yatmış bugün gidem de yiyeyim not: kimsenin okuduğu şeyi küçümsemem asla ancak okuduğu şeyle başkasını ezmeye çalışanı da ezmeyi severim.

Aa güçlü tabi ki kız sen de ilahi. Bak adam okuyo okuyo. Biz ne biliriz okumayı. Sen hayatında hiç okudun mu bakam

bak şeyde güçlü olabilir kavgada saldırıda sataşmada belki vardır bir bildiği okuduk ama utandım şimdi ablanın yanında şaka maka böylelerinin konusunu yorumlamaya değmez beğenmediği herkese ters ters cevaplar veriyor başka konulada herkese sarıp kavga etmiş resmen nişanlısı da zavallı neye çattığını anlayınca yeni huylar çıkarmış ne yapsın acıdım adama

valla ben de acıdım. Ama anlar anlar 3 vakte kadar o da. Bizim 3 saniyemizi aldı. Gerçi o da çakmış mevzuyu demek ki, 6 yıl okuyam da gelem sen bekle hele demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…