- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Hahahaha komik sey seni kiyamam en azindan okuyorum dedim biseyler yapiyorum.. ama sen cok bossun cik biraz siteden beynin okjisen alsin disari gez kitap oku cok bossun cok
Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Aman tanrım didimHahahaha komik sey seni kiyamam en azindan okuyorum dedim biseyler yapiyorum.. ama sen cok bossun cik biraz siteden beynin okjisen alsin disari gez kitap oku cok bossun cok
Aa güçlü tabi ki kız sen de ilahi. Bak adam okuyo okuyo. Biz ne biliriz okumayı. Sen hayatında hiç okudun mu bakamay ay ay kendi konusunda bile böyle. e adam seni almak istememekte yerden göğe haklıböyle bir cadılıkla kimse uğraşmaz bide güçlü kadın demiş kendine
Aa güçlü tabi ki kız sen de ilahi. Bak adam okuyo okuyo. Biz ne biliriz okumayı. Sen hayatında hiç okudun mu bakam
valla ben de acıdım. Ama anlar anlar 3 vakte kadar o da. Bizim 3 saniyemizi aldı. Gerçi o da çakmış mevzuyu demek ki, 6 yıl okuyam da gelem sen bekle hele demişbak şeyde güçlü olabilir kavgada saldırıda sataşmada belki vardır bir bildiğiokuduk ama utandım şimdi ablanın yanında şaka maka böylelerinin konusunu yorumlamaya değmez beğenmediği herkese ters ters cevaplar veriyor başka konulada herkese sarıp kavga etmiş resmen nişanlısı da zavallı neye çattığını anlayınca yeni huylar çıkarmış ne yapsın acıdım adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?