- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi guclukadin28
-
zaten daha 2 sene varmı ne acele ediyoun bak bakalım kazanabilicek mi acele etme herseyi bi sınav bil bence askınız icin kazanamazsa zaten evlenirsiniz haa kazandı 2 sene olmazda 4 olur ailelerde konusur yardıme der evlenirsiniz zaten doktor olucaksa ooooNisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Sevdigimi bildigi icin ve askerligi 6 ay olucagi icin verdi.. nerden bilelim basimiza is cikaracagini..Baban askerliği yapmadan evlenmenize izin vermiyor ama nişanlanmanıza izin vermiş ilginç doğrusu.
Nişan için acele etmişsiniz.
Benim bildiğim evliliğe en fazla 2yıl uzak olanlar nişanlanır.
Yazıklar olsun hakedene hakkını vermeyen sisteme...2. Sinif dediginiz icin 20 yasinda oldugunu var sayarak soyluyorum:
Basarabilecegini dusunuyorsa yapsin!
Evlilik her zaman olur.
Kizkardesim derece ile mimarlik bitirdi 2 senedir dogru duzgun is bulamadi, basladigi ise 1500e baslattilar (anneannemin bakicisina 1400 veriyoruz) 1 sene sonra 1800 oldu. Akadenisyen olmak istiyordu. Yds ye hazirlanmak icin cikti isten. Ama akademisyenlik de torpilsiz mimkindiil... simdi kafaya koydu. Bu sene hazirlanip tip kazanacagim diyor. 24 yasinda. Bence başaracak..
Tip kazanan kafa nasil atanamiyor onu anlayamadim. Bos hayaller pesinde bence. Mezun olacak, daha ne istedigini bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?