Nisanlimin yeni cikan hayalleri...

zaten daha 2 sene varmı ne acele ediyoun bak bakalım kazanabilicek mi acele etme herseyi bi sınav bil bence askınız icin kazanamazsa zaten evlenirsiniz haa kazandı 2 sene olmazda 4 olur ailelerde konusur yardıme der evlenirsiniz zaten doktor olucaksa oooo

Baban askerliği yapmadan evlenmenize izin vermiyor ama nişanlanmanıza izin vermiş ilginç doğrusu.
Nişan için acele etmişsiniz.
Benim bildiğim evliliğe en fazla 2yıl uzak olanlar nişanlanır.
Sevdigimi bildigi icin ve askerligi 6 ay olucagi icin verdi.. nerden bilelim basimiza is cikaracagini..

Yaşlarınız kaç 2sınıf olduğunu düşünerek 20 yaşında olduğunu düşünüyorum.hadi maksimum 25 olsun yine geç değil.tamam hayali için uçuk diyoruz ama bence sizin yaptığınız daha çocukça.mantıklı bulduğum edebiyat ataması konusunda.10 yıl atanamayan var.hadi atandı diyelim 6 yıl çakılı doğu ataması var.inanıyorsa hayalin vazgeçtirmeyin.tıp olmasa bile belki ataması iyi olan başka bir bölüme yerleşir.ayrıca aynı bölümden mezunuyuz..dgs geçiş yapmadığınız surece 2 yıllık çocuk gelişimi bölümünün değeri yok bu ülkede.zaten bu sene atatürk ve anadolu üniversitesi sayesinde 10binlerce kişi açıköğretim ve 2.üni kapsamında yerleşti.uzaktan ve örgünleri de kat.ataması da sadece bu yıl 1 kişiydi.ve 2.üni kapsamında yerleşenlerin bazılarının sayısalı da vardır illaki.dgs puanları uçacak.bunlar daha iyi günleri bölümün.ücretli öğretmenlikte zamanla azalmakta 2 yıllıkların.1-2 yila da alınmaz.onca boşta lisans mezunu varken.okulöncesi zorunlu olsada çünkü öğretmenlerin yaşı genç emekli az.yığılma çok.özelde hala asgari ücretten fazla verilmez ama köleden farkı yok.2 zor atanan mezun 2 yıl sonra maddi konu engel olacak zaten.siz tamamlamak istiyceksiz belki.hadi kazandınız diyelim benim arkadaşımın kendi ünisi dgs geçişinde hiç bir dersten muaf tutmadı.okulöncesi bölümünü 6 yılda bitirdi.kendi planlarınıza da çok güvenmeyin.ben sizin yaşınızda olsam destek olurdum.

Tıp zor evet ama tarih okuyan arkadaşım bitirdiği yıl sınava girip eczacılık okudu. Geçenlerde de eczane açtı hatta Çayyolu'nda. Tarih mezunu olarak kalsa iş bulması bile zorken şu anda hayat standardını tamamen yükseltti adam.

Bir de nişan gerçekten erken olmuş. İnsanların hayallerine müdahale etmemek lazım. Senin yüzünden dediğinde vicdan azabı hissetmeyecekseniz engel olun ya da. Ama daha yaşınız çok küçük, bırakın ne istiyorsa yapsın. Hovardalık yapmak istemiyor ki kendisine, size iyi bir gelecek sunmak istiyor.

Bende onun yerinde olsam 2. Senemde bırakırdım atanamayacağım bölümü çalışrdım deli gibi ygs hazır kendime güvenimde gelmiş girerdim ygs. Siz destek olun kazanamazsa da kazansa da destek olduğunuzu bilsin.

Dogru diyor edebiyattan bir yere gelmek zor. Ama beklemek de cok zor. Cok eminseniz cok seviyorsaniz beklersiniz belki. Ya da baktiniz olmuyor ayrilirsiniz. Benim tanidigim 10 yil cikip evlendi

Yazıklar olsun hakedene hakkını vermeyen sisteme...

Kazanırsa asla bırakma o kadar azimli birini. Kazanamazsa da zaten evlenirsiniz. Şuanki desteğin bir dönüm noktası sizin için.

Edebiyatci biri sosyal çıkışlı yani nasil tıp kazanacak?

siz neden bu kadar erken büyümek istiyosunuz ablacim? Gez toz eglen. ortada isi ve askerligi olmadan nisan da ne demek

edebiyatçılarin atama isi cok cok zor.ozel sektör desen hem zor hem iyi bir maas almıyorlar

Daha okulu bitirmenize bu kadar varken neden nişanlandınız anlayamadım.

benim sevgilim de lafa gelince çocuk hayali bile kurmaya çalışıyor "bi sus abartma" diyorum çünkü çooook erken.

en yakın olarak erasmusa gideceğiz ikimiz de. ben almanyaya gitmek istiyorum o slovenyaya. aslında ikimizin bölümü için de almanya daha avantajlı ama kendisi slovenyayı çok merak ettiği ve yaşamak istediği için gidecek. bir şey demedim kendi hayatı çünkü.

mezun olunca ben googleda çalışmak için varımı yoğumu veririm diyorum,kendisi "aaabii slovenya yaaa yaşanacak yerrr" diyor. ne yapayım içten içe inş gidemez mi diyeyim?
Bencillik etmeyin. Eğer yapabilirse hayali gerçekleşir. Buna engel olmaya hakkınız yok maalesef. O da bir birey ve sizle nişanlandığı için hayallerinden vazgeçmek zorunda değil.

Tip kazanmayi edebiyat kazanmakmi saniyor anlamadimki ama nisanlinizim dusuncesi cocukca okumak herkesin hakki madem boyle bir hayali var sizinle nisanlanmicakti... 10 yil kimse kimseyi beklemez heleki nisan yapildi ve evlilik zamani konusulmaya baslandiyda hem neden ogretmen atanamicakmis bende fizik mezunuyum ilk giriste atandim tip kazancak kafa var beyimizde ama kpss yemiyor boyle devam ederse yillarinizi harcamayin ayrilin gitsin

Üniversite ogrencisiyken evlilik hayalleri kurup bütün hayatlarını bu şekilde degistirenleri anlayamıyorum. Daha 20 yaşındasınız, bence kendini tanımak için bile erken bir yaş. ..bu yaşta nisanmis düğün hazirligiymis,kayinpedermis gorumceymis ne gerek var. Siz universitelisiniz biraz ufkunu açık tutun. ..ne bileyim üni bitmeden yurtdisina çıkın, bir sürü öğrenci değişim programi var.erkek arkadasinizla bunlara katılın. Biraz kendi dunyanizin dışına çıkarak hayattan ne istediğinizi keşfedin. Adam haklı bence edebiyat okuyup ne iş yapacak farklı bir alana yönelmesi lazım. ..

Edebiyat neree tıp nere :)
Sevgilin heves etmis o fizik kimya biyoloji dersleriyle bir yüzleşsin geçer hevesi bence
Tıpa calisacagi kadar kpss ye calissin daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…